0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oyunun yeni sürümünde dorse dengesi ayarı var. ayrıca dorse freni de var.
fren olayına hala alışamadım sonucuda böyle servise çektim duruyor pertemi çıkarıyım yoksa yaptırıp devammı 61bine yaptırılmış olcak
60bine yaptırmak istemedim %51 hasar 800 km gidene kadar %53 oldu ama 800km yolu tamamlayıp dorsemi teslim etmeyi başardım kıyamadım volvoma motorunu ve şanzımanını yaptırıp devam etcem diğer ekipmanı para bulunca yaptırırım yolda bırakmasın yeter Mesaj Birleştirildi: Haziran 08, 2015, 18:28:57beklediğim gibi olmadı motorla şanzımanı yaptırdım arıza vermez diye umuyodum yine arıza vermeye başladı satarsam yeni alcak durumda değilim işçilerin araçlarınıda almak istemiyorum kararsız kaldım
en son sürümde mod çalıştırabilen var mı? Hız sınırını kaldıran mod yüklüyorum ama oyun kayıtlı profil ekranında hata veriyor. kaydedilmiş oyunu açamıyorum.
Menüdeki oynanış ayarlarından hız sınırlayıcının tikini kaldırmanız yeterlidir. Radarlardan bahsediyorsanız onu bilemiyorum, 550 € radar cezası yemek alışkanlık oldu bende. [emoji4]
Kastım o değil. çekicilerin 90 km hızı geçmesi için mod yüklemeye çalışıyorum olmuyor.
Tamam, o zaman dediğim yerin yanındaki tik işaretini kaldırın, istediğiniz olacak.
önceden denemiştim olmamıştı. Tekrar deneyeyim.
Aracı perte ayırdık ne yaptırdım ne sattım 2.garajımda boş yer vardı oraya yolladım tek seferlik işlerle takılcam bi süre
aracı yaptırdım tek seferlik işlerden bu arada km şimdi 22222 hedef @Ilke Arslan (19216) abimin e12sinin kmyi geçmek