oyunun yeni sürümünde dorse dengesi ayarı var. ayrıca dorse freni de var.
oyunun yeni sürümünde dorse dengesi ayarı var. ayrıca dorse freni de var.
Bahsettiğiniz özellikler 1.15 versiyonunda da bulunuyor.
Yeni sürümü kurunca Going East gitti. Dolayısıyla Going East ile birlikte kullandığım profili yenisinde kullanamayacağımdan oyuna girmek için yedeğini alıp sildim. Bir de Burak'ın dediği fren sistemine değineyim, hakikaten bir deadzone var. Klavyedeki fren tuşuna bastığınızdan bir saniye sonra frenleme gerçekleşiyor. O 1 saniyede frenlemenin hiç olmamasına bir anlam veremedim, 1 saniye sonra da dip fren yapmış gibi duruyor, sinir bozucu bir durum.
İskandinavya'dan görüntüler.

fren olayına hala alışamadım sonucuda böyle servise çektim duruyor pertemi çıkarıyım yoksa yaptırıp devammı 61bine yaptırılmış olcak

fren olayına hala alışamadım sonucuda böyle servise çektim duruyor pertemi çıkarıyım yoksa yaptırıp devammı 61bine yaptırılmış olcak 
61 bine yaptırma tabi. [emoji4] Ben de önümdeki Golf'e kütleliyordum az daha, son anda kurtardım.
60bine yaptırmak istemedim %51 hasar 800 km gidene kadar %53 oldu ama 800km yolu tamamlayıp dorsemi teslim etmeyi başardım kıyamadım volvoma motorunu ve şanzımanını yaptırıp devam etcem diğer ekipmanı para bulunca yaptırırım yolda bırakmasın yeter
Mesaj Birleştirildi: 08 Haz, 2015 18:28
beklediğim gibi olmadı motorla şanzımanı yaptırdım arıza vermez diye umuyodum yine arıza vermeye başladı satarsam yeni alcak durumda değilim işçilerin araçlarınıda almak istemiyorum kararsız kaldım
60bine yaptırmak istemedim %51 hasar 800 km gidene kadar %53 oldu ama 800km yolu tamamlayıp dorsemi teslim etmeyi başardım kıyamadım volvoma motorunu ve şanzımanını yaptırıp devam etcem diğer ekipmanı para bulunca yaptırırım yolda bırakmasın yeter
Mesaj Birleştirildi: 08 Haz, 2015 18:28
beklediğim gibi olmadı motorla şanzımanı yaptırdım arıza vermez diye umuyodum yine arıza vermeye başladı satarsam yeni alcak durumda değilim işçilerin araçlarınıda almak istemiyorum kararsız kaldım
İşçinin birini kovup, aracını al bence. Ya da sat, yeni bir araç alana kadar tek seferlik iş yap. Ben olsam ikinci seçeneği tercih ederdim.
en son sürümde mod çalıştırabilen var mı? Hız sınırını kaldıran mod yüklüyorum ama oyun kayıtlı profil ekranında hata veriyor. kaydedilmiş oyunu açamıyorum.
en son sürümde mod çalıştırabilen var mı? Hız sınırını kaldıran mod yüklüyorum ama oyun kayıtlı profil ekranında hata veriyor. kaydedilmiş oyunu açamıyorum.
Menüdeki oynanış ayarlarından hız sınırlayıcının tikini kaldırmanız yeterlidir. Radarlardan bahsediyorsanız onu bilemiyorum, 550 € radar cezası yemek alışkanlık oldu bende. [emoji4]
Menüdeki oynanış ayarlarından hız sınırlayıcının tikini kaldırmanız yeterlidir. Radarlardan bahsediyorsanız onu bilemiyorum, 550 € radar cezası yemek alışkanlık oldu bende. [emoji4]
Kastım o değil. çekicilerin 90 km hızı geçmesi için mod yüklemeye çalışıyorum olmuyor.
Kastım o değil. çekicilerin 90 km hızı geçmesi için mod yüklemeye çalışıyorum olmuyor.
Tamam, o zaman dediğim yerin yanındaki tik işaretini kaldırın, istediğiniz olacak.
Tamam, o zaman dediğim yerin yanındaki tik işaretini kaldırın, istediğiniz olacak.
önceden denemiştim olmamıştı. Tekrar deneyeyim.
önceden denemiştim olmamıştı. Tekrar deneyeyim.
Bende oluyor. Yokuş yukarı bile 90'ı geçiyorum.
Aracı perte ayırdık ne yaptırdım ne sattım 2.garajımda boş yer vardı oraya yolladım tek seferlik işlerle takılcam bi süre
Aracı perte ayırdık ne yaptırdım ne sattım 2.garajımda boş yer vardı oraya yolladım tek seferlik işlerle takılcam bi süre 
Aracın ırzına geçip, teslimat bittikten sonra o araç benim değil demek eşsiz bir duygu. [emoji4]

aracı yaptırdım tek seferlik işlerden bu arada km şimdi 22222 hedef
@Ilke Arslan (19216) abimin e12sinin kmyi geçmek
Benim Going East DLC sürümü 1.18 ile uyumlu olmadığından yeni profil açmak zorunda kaldım. Mecburen tek seferlik iş yapıyorum. [emoji4]
Bu arada yeni Actros'u değerlendirecek olursam;
- Yol bilgisayarı aktif olarak kullandığım Volvo'ya kıyasla kaliteli ve fonksiyonellik olarak çok daha iyi. Ama yazılar bit kadar, tek -ve bence ekranı kullanılması zor kılan- negatif yönü bu.
- Aracı çalıştırdığınızda tampondaki DRL'ler devreye giriyor, DRL için L'ye basmaya gerek yok. Hoş bir detay.
- Göstergelerini ve iç mekanını beğendim. Özellikle navigasyon ekranının konumu çok güzel ayarlanmış. Fakat klima ekranı boş duruyor. Az yaksın diye klimayı kapadılar galiba. [emoji4]
- Pek zorlayamasam da yol tutuş limitleri yüksek gibi, fakat direksiyon ataletli çalışıyor, dönel kavşaklara hızlı girip çıkmak sıkıntı yaratacaktır.
- Yan aynaların üstteki kısmından pek bir şey gözükmüyor. Gözüm Volvo'da oraya bakmaya alışmış, bunda dorsenin sonunu görmek için alt aynaya bakmak lazım.
500 km'lik izlenim bu kadar oluyor. [emoji4] Kullandıkça izlenimlerimi aktarırım.
alt tarafı 10binkm falan kaldı geçmeme bişey değil tır için