0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hız sınırlarına uyalım , oyunda dahi [emoji1][emoji1]
Garaoğlan Gürkan gibiyim ben "radarlarda durmuyooooom, ibre ikiyüz inmiyooooom. 3 kadehi geçtiysem , yan Amsterdam yan gidiyom"
Ahahaha. [emoji4] O değil de şu İtalya'daki otoban gişeleri kadar gıcık bir şey yok. Yeminle işin parasında değilim, 25 tonluk araçla dur-kalk yapmak hiç güzel bir duygu değil. [emoji4]
Oyunu o kadar geliştirdiler, ETS 1 vardı bu ikincisi, kaç tane sürümü var hala otomatik geçiş yok otobanlarda. Koy otomatik geçişi, daha gerçekçi olsunBak geçen aklıma geldi, cam silme özelliği koyabilirler, araç kirlensin cama su sıkayım yıkatayım. Arabayı yıkatayım , farklı ve küçük detaylar koymaları çok iyi olur
iskandinavya'da gişelerde otomatik geçiş sistemi var.
o değilde sizde frenlerde sıkıntı yaşadınızmı volvo 1.16 da gayet iyi dururken 1.18 de aracı zorla durduruyorum oyundan soğudum resmen
yok abi öyle değil 1.16 da mesela fren tuşuna yani s ye bastığım gibi fren ışıkları yanıyodu bas çek yapa yapa yavaşlatıyodum aracı şimdi ise s ye basıyorum gecikmeli olarak frenleme yapıyor gecikmeli olarak fren ışıkları yanıyor buda ciddi sıkıntılar oluşturuyor benim için
hocam ani fren yapılamıyor o zaman ama alışmak çok zaman alır benim ona sürekli yüksek hızlarda olduğum için çok ani fren yapıyorum ben
hocam retarder de istediğim fren gücünü sağlamıyor malesef istediğim şey ani fren gücü eski sistemde yüksek hızda giderken önümdeki araç fren yapınca anında küt diye durabiliyodum ama bu sistemde 1.5 snyelik bekleme süresi yüzünden vuruyorum oyunu bırakma derecesine geldim bu sistem yüzünden kaç oldu kaza yapıyorum belli değil