0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ustam daha 1000 bakimina gitmedim. suanda 114tl gaz ile uzun yolda 570km gittim. ancak pazar gunu fulledigim depo bu gun baktigimda yariyi gecmisti, hepsi sehir ici ama 4 gunde 40km yapmisim. bu nasil oldu anlamadim. deponyu fulleyince ardan tank gostergesine baktim ful bugun baktim yariyi biraz gecmis. 1000 bakiminda ayar yapilacak ama ben kacaktan suphelendim. yoksa uzun yolda az yakmazdi.
prins silverline aracıma takılalı bir ay oldu 40lt depom var bugün uzun yolda 443km sonra kırmızı ışık yandı ve ortadaki pirins yazısı yanıp sönmeye başladı. ben 20 km sonra gaz aldım acaba o 20 km ben benzin demi gazdamı gittim
merhaba, sönmez ustaya ve prins kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak..-öncelikle prins silverline modeli subap yağlamalı modeli mi ?-Toyota avensis alıp taktırmak istiyorum, subaplarda hasar oluşmaması için yağlamalı sistem gerçekten uygun mudur ?- mersinde yaşıyorum..bu civarda tavsiye edebileceğiniz prins bayisi var mı acaba ?çok teşekkür ederim
Ben de prins montajı yaptırdım 4 ay önce.Gaz bittiğinde sesli ikaz (1 kez)ile birlikte gösterge üzerindeki prins yazısı yanıp söner gaz aldığında tekrar otomatik gaza geçer .Gösterge üzerinde prins yazısı yoksa benzinde,prins yazısı yanıp sönüyorsa motor soğuktur ısınınca gaza geçecektir ve devamlı yanacaktır..PRİNS KULLANMAK AYRICALIKTIR..İyi günlerde kullanın..
Kırmızı led, benzin ışığı anlamına gelir, depoda LPG'nin azaldığını gösterir.Deponuzda LPG kalmadığı zaman sinyal verip, otomatik olarak benzine geçiyor. En azından ZAVOLI'de böyle, PRINS'te farklı olacağını zannetmem.Fakat 40 LT ile uzunyolda 443 KM biraz az geldi, performanslı mı kullandınız ?
bende prins vs-2 kullanıyorum doğru kırmızı led LPG nin azaldığı anlamına gelir lakin benzin ışığı değildir uyarı sesi gelir ortada yanan prins yazısı yanıp sönmeye başlar işte o zaman benzinde ilerliyorsunuz demektir saygılar ..
iyi akşamlar arkadaşlar a 23 şubat itibariyla 2011 model avensis elegant extra aracıma sönmez usta tarafından prins lpg takıldı. pek gezme fırsatım olmadı. ancak izmitten sakarya ferizliye dönüşte kullanabildim aracı. ilk izlenimim aracın çekişinde hiçbir fark olmayışı... olumsuz pek bir şey yok. sadece aracına çok düşkün biri olarak montaj esnasında biraz canım acıdı itiraf etmek gerekirse... bir de benim kullanmamdan mı yoksa lpg gaz ayarındanmıdır bilemedim izmitte kırmızı ışıkta aracı kaldırırken stop ettirdim. bu araçla ilk defa başıma geldi. bunun dışında dikkatimi cezbedecek bir anormallik göremedim. simit depo taktırdım. aracın altı delindi. artık psikolojikmidir bilmem sanki araca biraz ruzgar sesi girmeye başladı. bilen daha önce taktıran arkadaşlara soruyorum sizde böyle bir his uyandı mı? aracın bagaj altındn delinen yerden içeriye ses alması mumkunmudur? Bir de son olarak simit deponun ustune döşemeyi onun üzerine de bagaj havuzunu koydum. ancak depo biraz aşağıda kaldığı için üstüne bir eşya koyduğunuzda o bölmede çökme oluyor? bu sorunu çözmek için tavsiyelerinizi bekliyorum. stepnenin üstüne konan üzerinde lastik değişim takımının yer aldığı plastik aksam haliyle artık oraya girmiyor. yaratıcı fikirlere açığım. tahta kestirip koymak var aklımda ama daha orjınal birşeyler olabilir mi?
Isı yalıtım için kullanılan strafor koyun. şahsen ben öyle yaptım
benimkide simit.o bölüme sert ambalaj straforlarını azıcık siyah silikon sürerek tüpe sabitledim böylece yerinden oynamıyor.o kadarcık delikten zannetmiyorum ses alacağını o bölüme aradan su girmesin diye siliko vs sıkılıyordur muhakkak