0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar,2008 Rav4 A/T için prins kit fiyatı nedir ayrıca ortalama % kaç tasarruf sağlıyor. Teşekkür ederim.
Dediginiz gibi yapacağım ağustosta Ankaraya izne gittiğimde tüp dönüşümü yaptıracağım.. böylece hem o zamana kadar yaklaşık 5 bin kilometre yapmış olurum hem de orada tanıyıp güvendiğim ustalara taktırırım.. ayrıca burada prins silverline 2.300 TL fiyat verdiler.Tekrar teşekkürler ustam...
merhabalar sönmez usta.2011 model corollam var ve 6 ay önce aldım muğla marmaris de yaşıyorum ve lpg konusunda uzman bir insan bulmak zor.birkaç sorum olacak, 1-aracım için en uygun lpg hangisi ?2-uygun olan lpg yi marmarise en yakın tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?teşekkür ederim, saygılar.
merhaba aracınıza vsı 2 yada silverline serisi de olur içiniz rahat kullanabiliriniz ,bu tecrübe ile sabittir . silverline 2.250 9 taksit nakitte 2.150 .vsı 2 2.650 nakit 2.800 9 taksittşir .ikisinden de yapacağınız tasarruf oronı ortalam 35-40 tı .ş.içi ve ş .dışı kullanım olarak değişecektir . aracınızı sorunsuz ve keyifle kullanıp performansından ödün vermek istemiyorsanız ,tercihiniz kesinlikle PRİNS olsun .selamlarMesaj Birleştirildi: Haziran 06, 2014, 11:04:02silverline serisini içizin rahat kullanabiliriniz sayısız montaj yaptığımız bir araç şimdiden hayırlı olsun diyelim .keyifli sürüşler .Mesaj Birleştirildi: Haziran 06, 2014, 11:08:13merhaba aracınıza en sorunsuz ve güvenilir bir kit arıyorsanız tabiki tavsiyem prins olacaktır .silverline yada vsı 2 kitlerinden birinin dönüşümünü gerçekleştirebilirniz .Oto Zafer LPG | MuğlaYetkili Kişi : Zafer GerenAdres : Sanayi Sitesi Yanı 452/C Madenler/Yatağan/MuğlaTelefon : 0252.572 57 23Fax : 0252.572 83 83E-posta : otozafer@bosch-autonet.comyukarıda bilgilerini paylaştığım bayimizde dönüşüm yaptırabiliriniz .selamlar
Sönmez ustam merhaba,VSI 2 sistemiyle ,Silverline sistemi arasındaki fark/farklar nedir?
2014 TOYOTA 1.6 ADVANCE Bu araca hangi lpg kitini önerirsiniz?Fiyatlarını öğrenebilir miyim?
Toyota Corolla 1.6 Advance 132 bg aracıma prins silverline taktırmaya karar verdim.Yağlamasız sistemi 2100 tl peşin fiyatla takıyorlar.Ben en fazla 130 km hız yapıyorum araçla.Benim için hangi sistem daha iyidir.Yağlamalımı yağlamasız mı?Arada fiyat farkı çok.Birde ankarada Kayra otogazmı ege otogazmı iyidir?hangisini tercih edeyim?
hocam araçta "check parking brake system" uyarısı çıktı.arabam avensis elagant extra.diğer 22 sayfada da 3-4 kez aynı soru sorulmuş hepsi de özelden cevaplanmış.Acaba bu uyarının sebebi nedir?bu haliyle kullanmam araca zarar verir mi?
sönmez bey,2001 model 2.0 D-4 150 bg benzinli bir avensis(T23) aldım. bu araca prins marka lpg dönüşümü olur mu. ve ilerde bir problem çıkar mı.Bu konuda çok fazla bilgi kirliliği olduğunu düşünüyorum. ve net bir cevap bulamadığım için size sorma ihtiyacı hissettim. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
D4 motorlara LPG montajı sıkıntılı.
Soru isme soruldugundan cevaplamaya imtina ettim.Yoksa 1AZ-FSE motor. Takmamak daha hayırlı.
merhabaiçiniz rahat silverline ı tercih edebilirsiniz .valve care atkrırma şansınız varsa tabiki tavsiye ederim . iki firmada dönüşüm yaptırabilirniz .şimdideden prins li ve tasarruflu sürüşler
Sönmez Usta kolay gelsin LPG li araçlarda her 10000 km de buji değişimi ile ilgili olayın gerçekliği nedir.Arkadaşım LPG li aracını servise bakım için götürdüğünde usta LPG li araçlar her 10000 km de bujileri değişmeli demiş ve bujilerini değiştirmiş.
Selam Sönmez usta ben aranıza yeni katıldım ve yardımlarınızı bekliyorum. Yeni aldığım 2004 model Toyota Avensis 2.0 D4 motor Excutive Elegant aldım araç 100000 km de ama lpg hiç takılmamış sizce hangi marka en uygun olanıdır ve kayseriye en yakın nerede taktırabilirim burada bi kaç yerle görüştüm takamayız diyorlar. Hayırlı günler
sönmez usta bende birşey danışacaktım 2011 avensis aracımız var prins marka kitli (hagi modeli olduğunu bilmiyorum nasıl öğreneceğimi söylerseniz sevinirim) benzinde eksilme görüyorum normal midir ? şehir içi 270-280 krş yakıyor normal midir değilse ne yapmalıyız son olarak aracı aldığımızda LPG vardı sanırım elazığ yada sivas da takılmış hani ustası önemli diyorsunuz ya bu durum sıkıntı yaratır mı ?saygılar ..
Sorunuzun muhatabı değilim ama 10 binde bir buji değişmesi gerektiği gerçeği yansıtmıyor bence. Lpg ye uygun buji olmasa bile en az 20-30 dayanır.
iridyum buji değilse zaten çok dayanıklı değildir, 10-15 binde değişmesi çok garip gelmedi bana. Ben gerçi 20-30 arası değiştiriyorum.