0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araştırmalarımın sonucunda Beşyol otogaza prins vs2 montajı yaptırdım.Şimdilik memnunum ...İpragaz bayii işletmecisi,beşyol otogaz çalışanlarına teşekkür..
sönmez usta ilgilenip cevap verdiğin için çok sağol bi sor udaha yöneltmek isterim son günlerde yakıt tüketimim de bi artış söz konusu çekiş problemim hep var zaten ufak bi araştırma yaparken gördüm enjektör temizleyip ayarlayan cihazlar varmış Ankara'da yapan bi yer buldum 100 TL bu işlemin bana yararı olur mu yoksa durduk yere kalibrasyon ayarını bozmuş mu olurum saygılar ... hocam bide eski corolla da enjetörler açıktı da bunun bütün aksamı kapalı başka yöntemi yok mu markayı öğrenmenin bide çok oldu ama peki bu sistemde valve care di galba yağlama sistemi olup olmadığını nasıl öğrenebilirim
ilginize teşekkür ederim.
Sönmez Ustam, 2011 1.6 corolla'ya lpg düşünüyorum. Muş'ta ikamet ediyorum. Dİyarbakır ve çevresinde tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Prins taktırmayı düşünüyorum, hangi modelini tavsiye edersiniz ?
üşenmedim oturdum 442 mesajın tamamını okudum gözler oldu kan çanağı tamam prins bu işin kralı orasını anladım,lgp kullanan bu kadar insan var ve büyük çoğunluk hayatından memnun burasıda tamambenim kafama takılan ise yine forumda okuduğum başka bir konu "toyotaya lpg takarsan vvt-i motorla uyumlu olmadığından (özellikle yurt dışında bazı lpg kit markalarının kara listesinde oluğu yazıyor) yaklaşık 60000 km sonra subaplara zarar vermiş olursun yaptığın tasarrufu da subap değişimine verirsin" böyle bir durum söz konusu mu? açıkçası tırstım şu an taktırdığım lpg sistemini söktürmek geçiyor aklımdan zaten 442 mesajı bu yüzden okudum.bu subapların zarar görme olayı karşım oranın ayarsız olması ve aracın sürekli yüksek devirde kullanılması durumunda mı ortaya çıkıyor?yani iyi ayarlanmış bir sistemde 2750 - 3000 d/d civarında kullanır efendi efendi sağdan gidersem sorun olmaz mı? lpg taktırmadan önce araştırdım ustalarla konuştum herkesin ortak görüşü lpg - toyota uyumu süper şimdi subab arıza olayını görünce işkillendim tabi diğer yandan düşünüyorum bu kadar kullanıcısı var lpg'nin herkes subap sorununu göze alarak mı takırdı? yok yok olmaz öyle şey,olmaz dimi? birisi olmaz desin ya 2007 Yaris 1,3 ccşu an 93000 km'de yaklaşık 11000 km'dir wentgaz kullanıyorum,çekişte düşme veya herhangi bir arıza yok ışık falan yakmadı yakıtı shell otogazdan alır 90-100 km arasında kullanır bakımları zamanında yaptırır 3 ayda bir cila atarım daha ne yapayım yahu?
prins silverline taktırdım nihayet. haftaya 1000km kontrole gidicem ama bu gun bir depoya bakayım dedim ne kadar kalmış diye deponun üzerindeki yazı dikkatimi çekti atiker yazıyor bu normalmi prins kendi deposunu kullanmıyormu ? yoksa çokta birşey fark etmez mi ? yardımcı olursanız sevinirim.
Hayırlı olsun.Ben de prins taktırdım (vs2 Keihn enjektör) 2 ay önce aynen benimkide öyle ..Atiker tank konusunda iddaalı için rahat olsun .
Ustam Merhaba,2009 model 50000 km de Toyota Auris Satın Aldım Lpg taktırma düşüncesi ile Bende sizden öneri almak isterim Fiyat uyumluluk ve marka olarak yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Mustafa bey size bi sorum olacak bizdeki kitteki enjektörler de keihn bizdeki kitin modeli de vs2 midir ?Prins Vs2 keihn enjektör.prins Silverline keihn enjektör değil.