Sizinkinde sanırım arıza lambası yanmıyor.
Sanki bağlantı hatasına benziyor gibi (gevşek kablo)
İyi bir ustaya baktırın hangi şartlarda bu sorun oluyorsa bilgisayar ile canlı verilere bakarak nerede sorun var anlamaya çalışın.
evet ahmet bey arıza lambası falan yanmıyor kesinlikle arada bir stop ediyor işte dediğim şekilde,inşallah dediğiniz gibidir sorun olmaz bayramdan sonra gidecem brc taktığım servise adanaya bakalım nasıl olacak hemde bakım yapmış olurum araca 5 bin oldu.teşekkürler...
aynı şey bende de oluyor kitim brc ovm 11bende aynı yazı çıkıyor fakat 100km hızla gidiyorum mesela birden stop ediyor ama bende tekrar çalışmıyor ben tekrar çalıştırıyorum bazen 20km hızda da aynı şey oluyor size tam olarak ne dediler ben aldığım yerdendir falan deyip üzerinde durmadım ama ciddi bir durum aracı sollamaya kalkarken durursa ne olacak şayet benim ki rampadan inerken başıma geldi allah korusun fren olmasaydı sonucunu düşünmek bile istemiyorum bilen arkadaşlar varmı ne yapmak gerekir saygılar..
Geçmiş olsun Nadir bey. dediğiniz gibi yaşadığımız çok ciddi bir sıkıntı. Allah korusun çok ciddi kazaya sebep olabilir. Dediğim gibi benim kiti değiştirdiler. Problemlerin hepsi çözüldü. Şu an bir sıkıntı yok. Benim problemler hakkında bir kaç tahminim var. 1)LPG enjektörler arızalı veya kötü yakıttan tıkanmış olabilir. Bu yüzden yanma gerçekleşmemiş olabilir 2)Bu hatayı özellikle vites düşürüp devir artırdığımda yaşıyordum (Cruise ile sabit giderkende başıma geldi ama 2 kez.)Bu yüzden sistem yeterli yakıtı motora sağlayamıyor olabilir veya devir kesici beynin kafasını karıştırmış olabilir. 3) LPG montajında kablolar birbirine değmiş,aynı hatta bağlanmış,herhangi soket gevşemiş (ki kontrol ettik bunda sıkıntı yok gibiydi) olabilir.
Şimdi aracımı vites geçişlerinde biraz daha yumuşak kullanıyorum. Ani devirlenme ihtiyaç olursa yarım debriyaj yapıyorum. Bu yüzden şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. ama açıkçası bu problemler arabadan soğuttu. En ufak bir sallantıda yinemi problem yaşıyorum diye heyecanlanıyorum. Umarım tekrar yaşamam ve sizinde probleminiz çözülür.Size tavsiyem bir an önce LpG yi taktırdığınız yere gidip problem ile uğraşın. Çözüme ulaştığınızda bizide bilgilendirirseniz sevinirim.İyi bayramlar
usta merhabalar ben adana dan gökhan corolla 1,6 2004 model terra modeli aracım var tüp taktırmayı düşünüyorum bu araca en uygun hangi marka olur
usta merhabalar ben adana dan gökhan corolla 1,6 2004 model terra modeli aracım var tüp taktırmayı düşünüyorum bu araca en uygun hangi marka olur
Merhaba Gökhan bey. Bu konuda uzman değilim fakat bende aracıma yeni LPG taktırdım ve taktırmadan önce baya bir araştırma yaptım. Sonucunda özellikle toyotaların bir çok marka ile sorunsuz çalıştığı yorumlarını okudum. Ben kendi aracım için BRC ve PRINS arasında kalmıştım. İkiside iyi marka. Hangisini seçerseniz yetkili servisinde ve iyi bir ustaya taktırdığınız sürece sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. İyi forumlar...
öncelikle iyi bir servis yada ustayı tercih edin eğer imkanınız varsa kesinlikle prins dönüşümü yaptırın ve aracın keyfini sürün derim .
fakat araştırmalarımda prsin genelde 2,0 cc ve üzeri motorlar için tasarlanmış sanırım ve maliyeti diğerlerine göre yüksek sanırım 2000 lira ve üzeri sanırım fakat brc ondan geri kalır yanı yok sanırım teşekkürler ilgin için usta..
fakat araştırmalarımda prsin genelde 2,0 cc ve üzeri motorlar için tasarlanmış sanırım ve maliyeti diğerlerine göre yüksek sanırım 2000 lira ve üzeri sanırım fakat brc ondan geri kalır yanı yok sanırım teşekkürler ilgin için usta..
Brc marka satışçılar yazmış olmasın 2.0 ve üzeri araçlarda geçerli diye

Valla hiç alakası yok. Ama gazınız hayırlı olsun.
kaliteli bir kit olduğu için söylenmiş olabilir genelde lüks araçlara takılıyor diye biliyorum brc de ondan aşağı değil bence
D sınıfı iki aracıma da prins lpg sistemi uylatmıştım ve her ikisini de sönmez usta ve abisi yapmıştı.Çok memnun kaldım.Prins özellikle büyük hacimli motorlarda diğerine karşı kıalitesini ortaya koyuyor.Brc yada diğerleri kötü demek değil ama pirns kesinlikle iyi
rica ederim. sadece 2000 cc araçlar için prins demek inanın çok doğru olmaz 1.200 cc araçlardan tutunda 5.200 cc araçların tümünde prinsi sorunsuz ve keyifle kullanabilirisniz . şuan 150 bg kadar oloan araçlarda prins silverline serisini yoğun bir şekilde kullanmaktayız .fiyat olarakta italyan rakiplerinden çok az bir fiyat farkı var sadece 200 tl .200tl daha verip prins farkını yaşamak en doğru tercih olacaktır .
Brc marka satışçılar yazmış olmasın 2.0 ve üzeri araçlarda geçerli diye
Valla hiç alakası yok. Ama gazınız hayırlı olsun.
ayberk bey altın vuruşu yapmış

evet malesef prins in rakipleri hiç bir konuda prinse yetişemedikleri için şehir efsanesi sözlerle kullanıcıları yanlış yönlendirmektedirler .prins in önüne geçmek için genellikle söylenilen ticari laflar :
1- büyük hacimli motorlar için kullanılır
2- servis ağı yok

))
bunlar malesef prins bayisi olmayan ticari kaygıları olan esnaf zihniyetinin şehir efsaneleri fakat müşterilert ve kullanıcılar ne kadar güzel ki artık çok bilinçli ve araştırmacı olduklarından bu tarz yemlerle kandırılamamaktadırlar .
en çok sevdiğim müşteriler bilinçli ve araştırmacı olanlar çünkü bu müşteriler en sonunda doğru karar vermektedirler
selamlar
kaliteli bir kit olduğu için söylenmiş olabilir genelde lüks araçlara takılıyor diye biliyorum brc de ondan aşağı değil bence
fikirlerinize sonsuz saygı duyuyorum fakat iki ürünü kıyaslamak gerçeketen prinse haksızlık olur .evet brc iyi bir kit bunun aksini söylemek etik değil fakat prinsin kulvarında bir ürün değil .yani brc y i italyan kitlerle kıyaslarsak işte o zaman daha somut sonuçlar elde edebiliriz .
selamlar
D sınıfı iki aracıma da prins lpg sistemi uylatmıştım ve her ikisini de sönmez usta ve abisi yapmıştı.Çok memnun kaldım.Prins özellikle büyük hacimli motorlarda diğerine karşı kıalitesini ortaya koyuyor.Brc yada diğerleri kötü demek değil ama pirns kesinlikle iyi
merhaba mehmet bey

yine en son ve doğru sözü söylemenize şaşırmamak lazım
Merhabalar,
Aracımı bayiden alırken LPG dönüşümünü sordum, Biz yapmıyoruz ama dışardan taktırırsanız Herhangi lpg kaynaklı motor problemlerinizi garantiniz karşılamaz onu lpg firmasıyla halletmeniz gerek dedi. Prinsin bu yönde bir garantisi varmı herhangi bir sorunda beni madur etme ihtimali nedir. Çünkü Lpg firması sorunun bizle alakası yok der, Toyota sorun lpg den kaynaklı derse hadi ayıkla prinsin taşını
Merhabalar,
Aracımı bayiden alırken LPG dönüşümünü sordum, Biz yapmıyoruz ama dışardan taktırırsanız Herhangi lpg kaynaklı motor problemlerinizi garantiniz karşılamaz onu lpg firmasıyla halletmeniz gerek dedi. Prinsin bu yönde bir garantisi varmı herhangi bir sorunda beni madur etme ihtimali nedir. Çünkü Lpg firması sorunun bizle alakası yok der, Toyota sorun lpg den kaynaklı derse hadi ayıkla prinsin taşını 
prins takılan 0 km araçlara ipragaz ücretsiz olarak motor garantisi vermektedir . prins vsı 2 + valve care taktırmak şartı aranmaktadır ,ayrıca araç 0 -1000 km aralığında olmalı .eğer bu şartlara uyuyorsa aracınız ipragaz tarafından yazılı olarak motor garantisi verilmektedir .
selamlar
araç 1600 km de bizim iş yaş o zaman usta. Ben şimdi taktırsam benim güvencem olmayacak mı yani?
araç 1600 km de bizim iş yaş o zaman usta. Ben şimdi taktırsam benim güvencem olmayacak mı yani?
zaman kaybetmeden montajını yaptıracağınız prins yetkili servisi ile iletişime geçin onlar merkez ile görüşürlerse belki size bu konuda yardımcı olabilirler ,daha önce bir kaç araç için esneklik sağlayıp garanti kapsamına aldırmıştık .
selamlar
Sönmez usta bugün prins bayisiyle konuştum ve esneklik sağlıyabileceklerini söylediler ancak fiyat konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Kane enjektörlü ve yağlamalı dediği silverın bir üstü sisteme 3.250 tl istedi silvıra 2600 tl istedi benim burdan takip ettiğim kadarıyla kane enjektörlü sistem herşey dahil 2500 tl idi zammı geldi aceba? birde bu söyledikleri fiyatlar peşin fiyatlarıymış taksitde vade farkı koyuyoruz dedi ancak kimseye söylemessen peşin fiyatına taksit yaparım sana gibi sahtekarlık kokan laflar işittim siz ne dersiniz usta bu söylemler ve fiyatlar normal mi?
merhaba mehmet bey 
yine en son ve doğru sözü söylemenize şaşırmamak lazım 
Merhaba Sönmez usta 1,4 fabia ya lpg bağlatalım.Bu konuda fikrin nedir
Sönmez usta bugün prins bayisiyle konuştum ve esneklik sağlıyabileceklerini söylediler ancak fiyat konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Kane enjektörlü ve yağlamalı dediği silverın bir üstü sisteme 3.250 tl istedi silvıra 2600 tl istedi benim burdan takip ettiğim kadarıyla kane enjektörlü sistem herşey dahil 2500 tl idi zammı geldi aceba? birde bu söyledikleri fiyatlar peşin fiyatlarıymış taksitde vade farkı koyuyoruz dedi ancak kimseye söylemessen peşin fiyatına taksit yaparım sana gibi sahtekarlık kokan laflar işittim siz ne dersiniz usta bu söylemler ve fiyatlar normal mi?
prins silverline + valve care : 2.800 10 taksit nakitte 2.600 dür
prins vsı 2 +valve care : 3.400 tl 10 taksit nakitte 3.200 tl dir tavsiye edilen satış fiyatları bunlardır .
siverline serisini içiniz rahat kullanabilirisniz ,prins in enjektörünüde yine KEİHİN CORP. üretmektedir .
selamlar