0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sizinkinde sanırım arıza lambası yanmıyor.Sanki bağlantı hatasına benziyor gibi (gevşek kablo)İyi bir ustaya baktırın hangi şartlarda bu sorun oluyorsa bilgisayar ile canlı verilere bakarak nerede sorun var anlamaya çalışın.
aynı şey bende de oluyor kitim brc ovm 11bende aynı yazı çıkıyor fakat 100km hızla gidiyorum mesela birden stop ediyor ama bende tekrar çalışmıyor ben tekrar çalıştırıyorum bazen 20km hızda da aynı şey oluyor size tam olarak ne dediler ben aldığım yerdendir falan deyip üzerinde durmadım ama ciddi bir durum aracı sollamaya kalkarken durursa ne olacak şayet benim ki rampadan inerken başıma geldi allah korusun fren olmasaydı sonucunu düşünmek bile istemiyorum bilen arkadaşlar varmı ne yapmak gerekir saygılar..
usta merhabalar ben adana dan gökhan corolla 1,6 2004 model terra modeli aracım var tüp taktırmayı düşünüyorum bu araca en uygun hangi marka olur
fakat araştırmalarımda prsin genelde 2,0 cc ve üzeri motorlar için tasarlanmış sanırım ve maliyeti diğerlerine göre yüksek sanırım 2000 lira ve üzeri sanırım fakat brc ondan geri kalır yanı yok sanırım teşekkürler ilgin için usta..
Brc marka satışçılar yazmış olmasın 2.0 ve üzeri araçlarda geçerli diye Valla hiç alakası yok. Ama gazınız hayırlı olsun.
kaliteli bir kit olduğu için söylenmiş olabilir genelde lüks araçlara takılıyor diye biliyorum brc de ondan aşağı değil bence
D sınıfı iki aracıma da prins lpg sistemi uylatmıştım ve her ikisini de sönmez usta ve abisi yapmıştı.Çok memnun kaldım.Prins özellikle büyük hacimli motorlarda diğerine karşı kıalitesini ortaya koyuyor.Brc yada diğerleri kötü demek değil ama pirns kesinlikle iyi
Merhabalar,Aracımı bayiden alırken LPG dönüşümünü sordum, Biz yapmıyoruz ama dışardan taktırırsanız Herhangi lpg kaynaklı motor problemlerinizi garantiniz karşılamaz onu lpg firmasıyla halletmeniz gerek dedi. Prinsin bu yönde bir garantisi varmı herhangi bir sorunda beni madur etme ihtimali nedir. Çünkü Lpg firması sorunun bizle alakası yok der, Toyota sorun lpg den kaynaklı derse hadi ayıkla prinsin taşını
araç 1600 km de bizim iş yaş o zaman usta. Ben şimdi taktırsam benim güvencem olmayacak mı yani?
merhaba mehmet bey yine en son ve doğru sözü söylemenize şaşırmamak lazım
Sönmez usta bugün prins bayisiyle konuştum ve esneklik sağlıyabileceklerini söylediler ancak fiyat konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Kane enjektörlü ve yağlamalı dediği silverın bir üstü sisteme 3.250 tl istedi silvıra 2600 tl istedi benim burdan takip ettiğim kadarıyla kane enjektörlü sistem herşey dahil 2500 tl idi zammı geldi aceba? birde bu söyledikleri fiyatlar peşin fiyatlarıymış taksitde vade farkı koyuyoruz dedi ancak kimseye söylemessen peşin fiyatına taksit yaparım sana gibi sahtekarlık kokan laflar işittim siz ne dersiniz usta bu söylemler ve fiyatlar normal mi?