0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hımm teşekkürler. Bizim prinsin gösterge rengi, normal gösterge renginde ayarlanmış orjinal gözüksün diye sanırım iyi de olmuş. Ama arada değişikliği severim. Hangi renkler var acaba ?
Oguz kardes 2012 otomatik com.extra 1000 bakimindan sonra mardinde prinz taktirdik.guzelde taktilar.iyi de ayar yapildi.ne ariza isigi ne birsey.hatta mardindeki usta su hortumunu kesmede araya kopru yaparak yaptilar muhtssem olsu.gostergesinide sari betaz ayarlattik orjinal oldu
merhabakaliteli enjektör debi yarını değiştirmez ve yine kaliteli ecu kararlı çalışır ayar bozmaz .yani aldığınız yakıtla lakalı bir sorun olmuş olabilir ayrıca sızıntı ihtimalinide göz ardı etmeyin .yakıt ve sızıntı ile ilgili konular üzerine yoğunlaşın herhangi bir parça arızası olduğu düşük bir ihtimal
hep ayni yerden ve her seferinde full depo aliyorum opet ten birde sizinti kontrolu yatirayim uzun yolda ayni hiz yol 23krs iken simdi 27 krs oldu uzun yolda
sönmez usta merhaba . 2005 Corolla aracım var. araca 2009 yılında 80000 km iken ekogas tüp takıldı. şuan araç 177000 km de ve hala kullanıyorum. tüpün ortalama ömrü ne kadardır ayrıca artık ömrünü doldurma aşamasında ise prince enjektör takabilirmiyiz. teşekkürler
Arkadaşlar merhaba. Sorunum şu; Benim 2011 model Toyota Avensis 1.6 Elegant Extra aracım var. 1,5 ay önce BRC marka tüp taktırdım. Geçen gün yolda 90-100 km/s hızla giderken araç sallandı ve ekranda CHECK PARKING BRAKE SYSTEM ve CHECK VSC SYSTEM uyarısı vermeye başladı. Ayrıca motor arıza lambası ve Airbag lambası da yanıyor. Bir sıkıntıda yolda giderken motor stop ediyor ( Devir sıfıra iniyor) ve araç kendi kendine tekrar çalışıyor (bu olay 2sn içinde gerçekleşiyor) bu problemler neden olabilir? Tüp kaynaklı mı araç mı? Yardımınız için teşekkür ederim
Merhaba Sönmez Usta.Aracım 2013 Toyota Corolla 1.6 Manuel. Prins taktırmaya karar verdim. Kahramanmaraş'tan önerebileceğiniz Prins bayisi var mıdır? Yoksa Antep, Adana, Kayseri gibi çevre iller de olabilir. Selamlar.
Merhaba ustam. Benim 95 model 1.3 karbüratörlü corollam var. Bir yıl önce aracimdaki voltran marka regülatörü Atiker ile değiştirdim. Degistirdigimden beri hep ayar yaptırmak zorunda kaldım. Bazen fazla gaz yaktı, bazen rolanti düştü, bazen de araba ilk calistirmada zor çalıştı. Atiker regülatörü taktirali yaklaşık 15000 km oldu. Gaz sistemi ile ilgili başka hiçbir parça degistirmedim. Sizce regülatörü ya da başka bir parçayı degistirmeli miyim. Maliyeti yaklaşık ne kadar olur. Teşekkür ederim.
prinsin 5 silindir veya 6 silindirli kitlerinin fiyatı nedir acaba ?
Merhabalar Sönmez usta. Zavoli kit sıralı sisteme enjektör değiştirme zamanı geldiğinde keihin enjektör takabilirmiyiz? Taktığımızda performans ve çalışmaya herhangi bir olumlu etkisi olur mu? Teşekkürler