Gönderen Konu: PRINS Sönmez Usta ile Tüm Sıralı Otogaz Sistemleri (Soru-Cevap Köşesi)  (Okunma sayısı 179114 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • iyi mükemmelin düşmanıdır...
    • yıldız otogaz
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 50 kere teşekkür edildi
Hımm teşekkürler. Bizim prinsin gösterge rengi, normal gösterge renginde ayarlanmış orjinal gözüksün diye sanırım iyi de olmuş. Ama arada değişikliği severim. Hangi renkler var acaba ? :)

istediğiniz tüm renkler ve tonları var :) prins ayrıcalığı diyelim :)
YILDIZ OTOGAZ

PRİNS -KİTMTM-TARTARİNİ-ROMANO-LANDİ-AKL-KME-GASİTALY VE ALDESA OTOGAZ SİSTEMLERİ   İZMİT/ KOCAELİ BÖLGE BAYİ 
www.yildizotogaz.com.tr    GSM: 530 419 21 19

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • yıldız otogaz
  • 2 kere teşekkür etti
Oguz kardes 2012 otomatik com.extra 1000 bakimindan sonra mardinde prinz taktirdik.guzelde taktilar.iyi de ayar yapildi.ne ariza isigi ne birsey.hatta mardindeki usta su hortumunu kesmede  araya kopru yaparak yaptilar muhtssem olsu.gostergesinide sari betaz ayarlattik orjinal oldu

keyifli ve tasarruflu sürüşler tuncay bey :)
YILDIZ OTOGAZ

PRİNS -KİTMTM-TARTARİNİ-ROMANO-LANDİ-AKL-KME-GASİTALY VE ALDESA OTOGAZ SİSTEMLERİ   İZMİT/ KOCAELİ BÖLGE BAYİ 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
merhaba

kaliteli enjektör debi yarını değiştirmez ve yine kaliteli ecu kararlı çalışır ayar bozmaz .yani aldığınız yakıtla lakalı bir sorun olmuş olabilir ayrıca sızıntı ihtimalinide göz ardı etmeyin .yakıt ve sızıntı ile ilgili konular üzerine yoğunlaşın herhangi bir parça arızası olduğu düşük bir ihtimal :(
hep ayni yerden ve her seferinde full depo aliyorum opet ten birde sizinti kontrolu yatirayim uzun yolda ayni hiz yol 23krs iken simdi 27 krs oldu uzun yolda
yine toyota inadına corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • yıldız otogaz
  • 2 kere teşekkür etti
hep ayni yerden ve her seferinde full depo aliyorum opet ten birde sizinti kontrolu yatirayim uzun yolda ayni hiz yol 23krs iken simdi 27 krs oldu uzun yolda

evet en doğrusu bu olur çünkü elimizdeki şıkları eleye eleye sonuca gidersek daha kolay çözüm buluruz .
YILDIZ OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • yıldız otogaz
  • 2 kere teşekkür etti
pm den resim isteyen arkadaşlara burdan paylaşıcam resimleri en azından diğer dostlarada fikir olmuş olur .

TOYOTA RAV 4 PRINS vsı 2 SIRALI LPG OTOGAZ DÖNÜŞÜMÜ YILDIZ OTOGAZ İZMİT KOCAELİ

YILDIZ OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
sönmez usta merhaba . 2005 Corolla aracım var. araca 2009 yılında 80000 km iken ekogas tüp takıldı. şuan araç 177000 km de ve hala kullanıyorum. tüpün ortalama ömrü ne kadardır ayrıca artık ömrünü doldurma aşamasında ise prince enjektör takabilirmiyiz. teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • yıldız otogaz
  • 2 kere teşekkür etti
sönmez usta merhaba . 2005 Corolla aracım var. araca 2009 yılında 80000 km iken ekogas tüp takıldı. şuan araç 177000 km de ve hala kullanıyorum. tüpün ortalama ömrü ne kadardır ayrıca artık ömrünü doldurma aşamasında ise prince enjektör takabilirmiyiz. teşekkürler

merhaba biraz geç oldu kusura bakmayın :(  100 bin yapmışsınız tabi ilk olarak enjektör ve regülatör değişimi yapmanızda fayda var bunun yanı sıra lpg ve su hortumlarını kesinlikle değiştirin öncelik sırasına hortumları ve boruları 1. sıraya koyalım hatta .malesef hayır efendim prins enjektör o sistemde çalışmaz prins enjektörünü sürecek birde ecu lazım .prins enjektörü dışında bir çok ürün olur .

güvenilir bir servise gidip ivedi olarak tüm sistemi detaylı olarak kontrol ettirmenizde fayda var nice 1000.000 lere :)

keyifli ve tasarruflu sürüşler
YILDIZ OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
Arkadaşlar merhaba. Sorunum şu; Benim 2011 model Toyota Avensis 1.6 Elegant Extra aracım var. 1,5 ay önce BRC marka tüp taktırdım. Geçen gün yolda 90-100 km/s hızla giderken araç sallandı ve ekranda CHECK PARKING BRAKE SYSTEM ve CHECK VSC SYSTEM uyarısı vermeye başladı. Ayrıca motor arıza lambası ve Airbag lambası da yanıyor. Bir sıkıntıda yolda giderken motor stop ediyor ( Devir sıfıra iniyor) ve araç kendi kendine tekrar çalışıyor (bu olay 2sn içinde gerçekleşiyor)

bu problemler neden olabilir? Tüp kaynaklı mı araç mı? Yardımınız için teşekkür ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Toyota Corolla 1.6 Dual VVT-I
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 18 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
Merhaba Sönmez Usta.

Aracım 2013 Toyota Corolla 1.6 Manuel. Prins taktırmaya karar verdim. Kahramanmaraş'tan önerebileceğiniz Prins bayisi var mıdır? Yoksa Antep, Adana, Kayseri gibi çevre iller de olabilir.

Selamlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Merhaba ustam.
Benim 95 model 1.3 karbüratörlü corollam var. Bir yıl önce aracimdaki voltran marka regülatörü Atiker ile değiştirdim. Degistirdigimden beri hep ayar yaptırmak zorunda kaldım. Bazen fazla gaz yaktı, bazen rolanti düştü, bazen de araba ilk calistirmada zor çalıştı. Atiker regülatörü taktirali yaklaşık 15000 km oldu. Gaz sistemi ile ilgili başka hiçbir parça degistirmedim. Sizce regülatörü ya da başka bir parçayı degistirmeli miyim. Maliyeti yaklaşık ne kadar olur. Teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Çıkarım Senle Her Yola..
  • 1 kere teşekkür etti
Ustam avensis almayı düşünüyorum fiyatında anlaştığım temizlik konusundada gayet iyi olan bi araç buldum fakat araç 2.0 D4 motora sahip ve LPG li zavoli marka lpg mevcut. bu motorlar için lpg ne kadar uyumludur performans olarak sıkıntı yaşarmıyım yada herhangi bi şekilde sıkıntı yaşarmıyım bilgi verirmisiniz...
Çıkarım Senle Her Yola..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 4 kere teşekkür etti
prinsin 5 silindir veya 6 silindirli kitlerinin fiyatı nedir acaba ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '00
  • 3 kere teşekkür etti
Merhabalar Sönmez usta. Zavoli kit sıralı sisteme enjektör değiştirme zamanı geldiğinde keihin enjektör takabilirmiyiz? Taktığımızda performans ve çalışmaya herhangi bir olumlu etkisi olur mu?
Teşekkürler
2000 Avensis
2007 Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
Ustam merhabalar, Avensis 2004 2.0 d4 manuel araca sahibim. LPG taktirmayi düşünüyorum. 'Randıman' alamazsin diyenden geçilmiyor ama ne demek istediklerini sorduğumda kesin bir cevap da alamıyorum. Prins marka uyumlu bir sistem var mıdır sorun yapamayacağım.
Teşekkür ederim.
"TOYOTA FOREVER"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • yıldız otogaz
  • 2 kere teşekkür etti
Arkadaşlar merhaba. Sorunum şu; Benim 2011 model Toyota Avensis 1.6 Elegant Extra aracım var. 1,5 ay önce BRC marka tüp taktırdım. Geçen gün yolda 90-100 km/s hızla giderken araç sallandı ve ekranda CHECK PARKING BRAKE SYSTEM ve CHECK VSC SYSTEM uyarısı vermeye başladı. Ayrıca motor arıza lambası ve Airbag lambası da yanıyor. Bir sıkıntıda yolda giderken motor stop ediyor ( Devir sıfıra iniyor) ve araç kendi kendine tekrar çalışıyor (bu olay 2sn içinde gerçekleşiyor)

bu problemler neden olabilir? Tüp kaynaklı mı araç mı? Yardımınız için teşekkür ederim

pm den cvp verdim kaan bey :)
YILDIZ OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • yıldız otogaz
  • 2 kere teşekkür etti
Merhaba Sönmez Usta.

Aracım 2013 Toyota Corolla 1.6 Manuel. Prins taktırmaya karar verdim. Kahramanmaraş'tan önerebileceğiniz Prins bayisi var mıdır? Yoksa Antep, Adana, Kayseri gibi çevre iller de olabilir.

Selamlar.

doğru bir karar vermişsiniz kesinlikle prins :) eğer kayseriye gitme şansınız varsa  size bir tefefon veriyorum bu telefondan burhan beyi arayınız size en doğru servsisi verecektir bundan zerre kadar şüphenüz olmasın  benimde çok çok selamımı söyleyin :) kayseri yada  bu iiler ile ilgili en iti servsi bilgilerini alabilirisniz .

burhan bey  532 772 70 72

selamlar
YILDIZ OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • yıldız otogaz
  • 2 kere teşekkür etti
Merhaba ustam.
Benim 95 model 1.3 karbüratörlü corollam var. Bir yıl önce aracimdaki voltran marka regülatörü Atiker ile değiştirdim. Degistirdigimden beri hep ayar yaptırmak zorunda kaldım. Bazen fazla gaz yaktı, bazen rolanti düştü, bazen de araba ilk calistirmada zor çalıştı. Atiker regülatörü taktirali yaklaşık 15000 km oldu. Gaz sistemi ile ilgili başka hiçbir parça degistirmedim. Sizce regülatörü ya da başka bir parçayı degistirmeli miyim. Maliyeti yaklaşık ne kadar olur. Teşekkür ederim.

tunvay bey sizin yapmanız gereken tek şey kaliteli ve kararlı çalışam bir regülatör taktırmak ve ustanızı iyi seçmek .regülatör olarak  karbüratörlüde kesinlikle tartarini yada aldesa yı tercih edin  pişman olmazsınız .

selamlar
YILDIZ OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • yıldız otogaz
  • 2 kere teşekkür etti
prinsin 5 silindir veya 6 silindirli kitlerinin fiyatı nedir acaba ?

yarın sabah güncel fiyatları yazıcam efendim .
YILDIZ OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • yıldız otogaz
  • 2 kere teşekkür etti
Merhabalar Sönmez usta. Zavoli kit sıralı sisteme enjektör değiştirme zamanı geldiğinde keihin enjektör takabilirmiyiz? Taktığımızda performans ve çalışmaya herhangi bir olumlu etkisi olur mu?
Teşekkürler

malesef  keihin enjektör her sistemde çalışmaz keihin enjektörü sürecek çok iyi bir ecu lazım oda prins ve kitmtm ecu leri  yani hızlı bir arabamız var ama bu arabayı sürecek çok iyi bir pilota ihtiyacımız var yoksa vahim sonuçlar olur  :)
YILDIZ OTOGAZ