0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peki ustam diğer şubeniz nerde körfez sanayidekiSanayide mi
Sözmez ustam 21 04/2013 tarihindeki buluşmaya bekleriz.
Prins lpg sistemlerini Toyota ve Honda gibi Lpgde nerede ise sıfır sorunla çalışan araçlar için çok pahalı buluyorum. Daha önce 2 sene bir lpg firmasının argesinde çalıştım. İşi bildiğim için söylüyorum tekrardan, Prins Toyota ve Honda marka araçlar için pahalı bir sistem.
Pahalı ama hakkını vermiyor mu sorusunu da sormak gerekli bence.Sönmez ustam sizede hayırlı eğitimler.
hayırlı olsun
Herkese iyi akşamlar.11000 km deki walve matic aracıma çarşamba günü kitmtm lpg sistemi taktırdım.bugün dip gaz yapınca acaba benzine geçiyormu diye deneme yapıyım dedim.Ama karşılaştığım şey beni çok üzdü Yaklaşık 40km hızla giderken dip gaz yaptım araba silkelenmeye (teklemeye) başladı gazdan ayağımı çekince silkeleme geçti.gaza yüklenmeden hafif hafif bastığımda hiçbir sıkıntı yok. aynı şeyi benzinde denedim bir sıkıntı yok.Acaba sıkıntı nedir?Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
dün ustam sorunu halletti. Programda auris ile ilgili bir yer tıklanması gerekirken tıklanmamış. Usta düzeltince sorun düzeldi.
merhaba fatih bey sorunun çözülmesine sevindim burdan cvp veremediğim için kusura bakmayın ama şunu farkettim başka bir forum sitesi üzerinden sorunuza cvp vermişim bakın her taraftayım .dh başlığımdan da söylediğim gibi girilen eksik bir parametre yada ayar kaynaklıdır .önemli olan sorunun hemen çözülmüş olması keyifli ve tasarruflu sürüşler .saygılarımla
Sönmez ustam bizleri her platformda sabırla dinleyip cevap verdiğiniz için çok teşekkürler.Sağlıcakla kalın.
Ustam verdiğiniz bilgilerle bizlere çok faydalı oluyorsunuz teşekkürler. Bir sorum daha olacaktı yardımcı olursanız sevinirim. Aracım ve taktırdığım kit ile ilgili bilgilerimi belirtmiştim (2010 auris 130hp- kit mtm).1000 km kontrolüne girmedim daha 600 km falan oldu.Sorum şu olacaktı. tank olarak step marka 47 lt lik simit tank takıldı ama 32 lt anca gaz alıyor bu bir sorun mu? ikinci sorum önceki aracım 2006 model corollaydı atiker taklıydı. yeni aracım ve yeni kitimin ilk çalışmada bu SICAK havalarda lpgye geçiş mesafesi (ilk çalışmada 1 kmden sonra ) ile eski aracımın ilk çalışmada KIŞIN lpgye geçiş mesafesi aynı. Yani eski aracım bu havalarda daha çabuk geçiyordu lpgye. Bu durum beni biraz üzdü.Acaba 1000 bakımından sonra bu durum düzelir mi? (sıcaklık 35 dereceye ayarlıydı sanırım)Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler iyi çalışmalar.