0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serdar bende çok düşündüm geçiş yapmayı ama vaz geçtim . 75 tl ödedikten sonra yükleme işlemi nasıl oluyor .
Microsoft'un sitesinde direk uprage exe. dosyası var,
BEnde istiyorum fakat pc min durumundan dolayı ertelesem daha iyi olacak gibi.
Serdar kardeşim yanlış anlama,sadece doğrusunu öğrenmen için yazıyorum,Uprage değil UPGRADE olucak..Yani ''Yükseltme''İşletim sistemlerinde yükseltme sürümü diye geçer..Bu arada bu işletim sistemi dokunmatik olarak düzenlendiğinden(Normal olarakta kulanılıyor tabi)Ona göre ekran alınınca gerçek win8 in tadına varılıyor..
MicroSoft sonunda ise yarar bisi yapti sanirim. Bende kurmayi dusunuyorum ama biraz daha bekleyecem.
Upgrade yapan kişiler, şu anda doğrudan sistemlerinin üzerine Windows 8 i kuruyorlar. Yani temelde lisanslı bir işletim sisteminin kurulu olması gerekiyor. Ancak, yarın öbür gün canım çekerse, sistem çökerse veya yenilemek istersem (Örneğin disk değiştirdim, partition yapısını değiştirdim vs.) o zaman kurulum ne şekilde yapılacak. Önceden eski windows'umuzu kurup üzerine tekrardan mı yükleyeceğiz, yoksa ayrı bir yükleme medyamız olacak mı elimizde?
işte soru bu ? vala iyi dedin abi tıkandım kaldım ama sana bir lisans veriyor abi zaten alırken lisansız yükseltme yapılamıyor.
Lisansiz kuracan en iyisi
nereye kadar abi
en mantıklısı abi çünkü kurumsal firmalar biz de dahil önümüzde ki yıl komple Office 365 ve Windows 8'e geçiş yapıcaz
Windows 9 'a kadar. Ya isletim sisteminden para almalari zaten basli basina edepsizlik.
Serdar, sen ne iş yapıyorsun? Mesleğinde aran bilgisayarla çok iyi gibi görünüyor.
IT'ci dersine çalış biraz OEM ürünleri var
Derdimiz OEM ürünler değil ki. OEM sizin de bildiğiniz gibi, donanım satın alınırken verilen yazılım cinsidir. Ancak benim elimde zaten donanım var. Dolayısı ile OEM satın almam mümkün değil. Benim merak ettiğim tam olarak upgrade yaptıktan sonra windows 8 imizden bir yükleme cd si oluşturabiliyormuyuz? Ayrıca bu cd ile doğrudan (hiç bir sistem yüklü değilken) kurulum yapabiliyormuyuz?
IT'ci dersine çalış biraz win8 ve win8 pro olmak üzere OEM ürünleri var