0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eveet alıntılar düzeldiğine göre devam edelimvala abi ben atmadan once imajını aldım sana yenı bir kullancıyla açıyor win 8'İ aynen abi yenı telefonlarda da gördüm win 8'i gayet başarılı
Serdar ben cd de istedim herhalde sorun olursa onunla tekrar yükleme yapabilirim .
hee o zaman sorun yok
Ok
sen nasıl buldun abi yorumlarını alalım
Serdar lisans alırken cd yide alabiliyordun tabi parasıyla . Yani ben 120 tl civarı para ödedim ne olur ne olmaz cd bende olsun diye .
iyi düşünmüşsün abi kopyala sat
Serdar kopyalamayla satmayla uğraşmam cd gelsin kopyalayabilirsem sana yollarım ihtiyacın varsa .Kopyalabilirsem diyorum çünkü bir ara casperin verdiği windows vista yı ne yaptıysam kopyalayamadım . İşin ilginç yanı orjinal cd ile başka bir pc yede yükleme yapılmadı sadece alınan pc de yükleme yapılıyordu .
sağol abi canın saolsun var benım elimde ama cracksiz
cok sağol abim senınde ihtıyacın olucak herhangi bir proğram olursa haber vermen yeterli olur
Tamamdır Serdar . Demin email geldi cd gönderilmiş 7-10 iş günü içinde elimde olacakmış .
Dün itibari ile Windows 8 e ben de geçmiş bulunuyorum. Daha önceki sayfalarda sorduğum sorunun cevabını kendim buldum. Windows 8 i indirdikten sonra sıfırdan kurulum yapabiliyorsunuz. Bu şekildeki kurulumda hiç bir şekilde önceki windows sürümünüzün anahtarı vs sorulmuyor. 8 in lisans anahtarını giriyorsunuz ve tamam.Bu arada, windows XP, vista ve 7 kullanıp ta windows 8 e geçeceklere uyarım, sistemlerini sıfırdan kurmaları olacaktır. Var olan bir işletim sisteminin üzerine windows 8 i kurmak anladığım kadarı ile genelde bazı uyumluluk sorunlarına yol açıyor. Kurulum öncesinde pc yi kontrol eden küçük yazılım her ne kadar sorun yok dese de sorunlar çıkıyor mutlaka. Üstelik bu şekilde yapılan kurulumda windows 8 in gerçek hızı ortaya çıkmıyor sanki.