0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Derdimiz OEM ürünler değil ki. OEM sizin de bildiğiniz gibi, donanım satın alınırken verilen yazılım cinsidir. Ancak benim elimde zaten donanım var. Dolayısı ile OEM satın almam mümkün değil. Benim merak ettiğim tam olarak upgrade yaptıktan sonra windows 8 imizden bir yükleme cd si oluşturabiliyormuyuz? Ayrıca bu cd ile doğrudan (hiç bir sistem yüklü değilken) kurulum yapabiliyormuyuz?
her lisansın oldugu gibi bunlarında crack'leri var (yapıldı ) . internet üzerinden temin edip third party tool crack programları ile orjinalleştirip kullanabilirsiniz Günal bey.serdarcım open lisansı olan firmalar genellikle 179$ verip oem almak yerıne 20$ a upgrade 'i uygun görüyorlar.
birde cracklama proğramı olarak Windows 7 loader proğramı var kullanmaktayım Windows 8 için de uyumlu
Arkadaşlar .Kullandığım win 7 crack li ben bunun üstüne win 8 i satın alıp yüklesem sorun olur mu?
abi kullandığın işletim sistemının onmeı yok dıye düşünüyorum ama ben şöyle sorun yasadım makınem domaındey di ve symantec endpoınt kuruluydu onları kaldrınca win 8'e yükseltebildim makınenızı domaın'den düşürüp local kullanıcı olarak açarsanız yükseltme işlemi gerçekleşebilir.
bu 75 tl'ye lisans işi ne zamana kadar bir bilginiz var mı..?bir de bu bit bit olayı nasıl oluyor..?
Tamam Serdar . İlgilendiğin için teşekkürler .Birde son olarak yüklüveğimiz dosya iso dosyası mı . Yani boş bir dvd gerekecek mi yükseltme için .
yok abi microsoftun sitesinden indirdiğiniz basit bir exe uzantılı dosya
Crackle ile ilgili bilgim var, ancak genelde doğru bulmuyorum. Özellikle de Windows 8 de. Çünkü bu versiyonda windows kullancı bilgilerini çok daha fazla sömürüyor. Bir çok işlevin çalışması için microsoft hesabı istiyor. Mailler, kişiler vs için yine microsoft hesabı istiyor. Konum bilgisini de güzelce kullanabiliyor. Bu nedenle "Bence" bu versiyonu kırık olarak kullanmak şu an için olmasa da bir uygulama durumunda çok sakıncalı olabilir. Kaldı ki laptopumda orjinal windows 7 olduğu için 79 TL güncelleme fiyatını da çok bulmadım açıkçası. Ama mesela outlook kullanan birisi için office paketinin fiyatı hakikaten yüksek.
Win 7 gayet güzel, şuan geçmem heralde ))
Win 8 in takipçisiyim şu an win 7 home premıum kullanıyorum mesela .. 79 tl verdiğimde değişiklik sadece 7 yerine 8 mi olucak home premium aynı mı kalıyor ... Sırf bu yüzden ultimate kullanıyorum lisanssız olarak ...Aslında bankacılık işlemleri felam yaptığım için tırşıyorum ama lisanssız ürün kullanmaktan ama ne yaparsın ...