onlar bana gelsin.forever xp
onlar bana gelsin.forever xp 
Tuncay abi, ben de XP lite kullanıyorum. RAM'den 67 MB'lık alan kullanıyor. 6 Yılllık Toshiba laptopum sanki F1 aracı gibi
benım masa üstüde 2005 full donanımı idi.xp ile ferrari gibi
Masaustunde XP Laptopta Win7 Kullaniyorum ikisinide Win8 yapacam ama masustu cok eski acaba kaldirimi?
Masaustunde XP Laptopta Win7 Kullaniyorum ikisinide Win8 yapacam ama masustu cok eski acaba kaldirimi?
Abi masaüstü eski ise kaldırmaya bilir . Windowsun sitesinde sistem gereksinimleri yazıyor .
Ben şu an yüklemiş bulunmaktayım tavsiye ederim . Ben 64 bit yükledim bilgisayar uçuyor .
Abi masaüstü eski ise kaldırmaya bilir . Windowsun sitesinde sistem gereksinimleri yazıyor .
Ben şu an yüklemiş bulunmaktayım tavsiye ederim . Ben 64 bit yükledim bilgisayar uçuyor . 
sistem gereksinimleri uyuyor ama acaba kasar mi?
sistem gereksinimleri uyuyor ama acaba kasar mi?
Abi onu tam olarak bilmiyorum ama sistem gereksinimleri sınırda ise biraz kasabilir .
Ben şu an 64 bit pro versiyonu kullanıyorum ve çok güzel pc nin açılma hızı inanılmaz derecede arttı. Bu kadar fark etmesinin sebebi 32 bit sistemden 64 bite geçmemde oldu .
Daha önce pc min 4 gb ramini 32 bit win 7 2 gb olarak görüyordu şu an 4 gb olarak görüyor .
Diğer yandan google hesabımı ve facebook hesabımı bağladım telefonumdaki tüm rehber pc ile eşitlendi . (Bu telefonumun android olmasından kaynaklanıyor .

)
Abi onu tam olarak bilmiyorum ama sistem gereksinimleri sınırda ise biraz kasabilir .
Ben şu an 64 bit pro versiyonu kullanıyorum ve çok güzel pc nin açılma hızı inanılmaz derecede arttı. Bu kadar fark etmesinin sebebi 32 bit sistemden 64 bite geçmemde oldu .
Daha önce pc min 4 gb ramini 32 bit win 7 2 gb olarak görüyordu şu an 4 gb olarak görüyor .
Diğer yandan google hesabımı ve facebook hesabımı bağladım telefonumdaki tüm rehber pc ile eşitlendi . (Bu telefonumun android olmasından kaynaklanıyor .
)
32bit 2GB ram gorur gerisini desteklemez. 64bite gectigin icin 4GB'in tumunu kullanbilirsin.
32bit 2GB ram gorur gerisini desteklemez. 64bite gectigin icin 4GB'in tumunu kullanbilirsin.
Biliyorum abi .
PC yi alırken freedos almıştım 64 bit sistemi bulamayınca 2 gb ram pc de ölü olarak kaldı ama şu an tüm rami kullanabiliyorum .
2 tane makinem var ikisinede win8 kurdum ama casper conta yaktı

pegatron anakat vardı bios güncellemesi yapmak gerekti. biosu güncelledik win8 kurduk bu seferde ekran kartı nvidia off konumunda kaldı

doğru servise gönderdik artık. grundig'de hiç sıkıntı çekmedim. enterprise kullanıyorum.
birde arkadaşlar win8 pro skype ile etkinleştirme yazın googleye bakın nasıl ücretsiz lisanslanıyor win8
ya alıntı yapamıyorum ben sizde de problem var mı ?
Serdar bende alıntı yapamıyorum .
Maalesef Serdar halen alıntı yapamıyorum .
alıntı sorunu düzelmemiş yorum yapamıyorum
Ben Alper abiye mesaj gönderdim mutlaka ilgilenecektir .
Peki daha sonra sistem çökerse veya harddiskimi değiştirirsem nasıl oluyor bir bilgin var mı .
eveet

alıntılar düzeldiğine göre devam edelim
vala abi ben atmadan once imajını aldım

sana yenı bir kullancıyla açıyor win 8'İ

Windows 8 ile olrak English versiyonunu indirip kllanmıştım. En çok sevdiğim yani internet explorer daha hızlı... Arayüzü Tablet PC'ler için bence... 
aynen abi yenı telefonlarda da gördüm win 8'i gayet başarılı