0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ağustos ayında auris sahibi oldum. yeni kasa makyajlı aurisler sıkıntılarından arındırmış şekildeler yağ yakma filan 2012 model için hayal ürünü
Dün eşimle söyle bir çıktım Toyotaya gittim, Auris ile bir test sürüşü yaptık. Eşin de bol bol kullandığı için onun da kullanmasını istedim, eski araçtan sonra zorlanmasın diye. Mevcut aracımız Hyundai i10, mükemmel bir görüş açısı ve kullanım kolaylığı var..Eşim yadırgamadı Auris i..Gaza geldik alıyoruz gibi, fakat birkaç konu paylaşmak istiyorum..1. Satış temsilcisi hemen ayırtalım bak istediğiniz kalmaz dedi(içi bej, dışı füme veya siyah alacağız sanırım), Mevcut Auris üretimi devam ediyor değil mi henüz stok sorunu olur mu?2. 47.300 fiyat verdi comfort extra d4d için, artı 600tl lik iç dış koruma ömür boyu garantili filim artı 2 yıl garaninti extra ile 48000 düz hesap dedi. bir ay önceki fiyatlara göre baya yükselmiş fiyatlar sanırım, yeni kasa+ yılsonu olayından aralığı beklesek indirime girer mi?3. Bizim araca 18.000 bedel biçtiler, bu demek ki bizim araç 20.000 eder siparişi verip bizim aracı satmamız için 15 gün süre veriyorlar 15 gün sonunda satamazsak 18.000 den alcaklarmış biizm aracı.4. Auris'in alt yüksekliği ve burun yüksekliği nedir? Serviste ölçmeyi unuttum. Şöyle ki aracı evin önüne park ederken burnunu balkonun altına sokacağım..5.Satış temsilcine 2 kere sordum comfort extra da VSC var dedi, fakat baktım bröşürde yok, 1500 tl gibi bir farkı olcak sanırım compfort plus'ın. Comfort PLUS almalıyım değil mi ?İLgilenenlere teşekkürler
Bir hafta önce arkadaşım sonkardan 1.4 d4d comfort extra aldı.Araca extra olarak navigasyon sistemi kapı çıtaları paspas ve trafik seti eklendi aracı bu şekliyle 50.850 tlye aldı zaten comfort extra ile plus arasında sadece vsc farkı var bence 1500 tl için değmez bnm aracımda vsc yok ama yol tutuşu mükemmel eğer illa o fiyatları göze aldıysan plus yerine comfort extra al ve navigasyon koydur aracın için komple değişiyor.
Plus aliyorum buyuk ihtimalle.. Vsc sonrdan takma zahmetli ama diger aksesuarlar her turlu takilir..Fiyat maslesef yuksek ama daha da dusmez gibi geliyor..Umarim 2012 ler gercekten sorunlardan arindirilmistir, bugun gidince yag yakma olayini falan iyice soracagim bakalim..
Samet bey bana kalsa hiç bulaşmayın . Toyota yı karalamak istemem ama ben toyota almaya ve başka birine tavsiye etmeye tövbe ettim . Yinede seçim sizin hayırlısı ne ise o olsun .
sorunsuz marka varmı arkadaşlar söylermisiniz.
Bir park sensoru her turku hediye etmeleri lazim zaten
Sorunsuz marka yok sorunsuz diye alınan bir tek marka var oda toyota bırakın da sorunsuz olsun kimse sorunsuz diye gidip opel almaz . Eğer ben aynı donanımda iki aracın arasında pahalı olanı alıyorsam . Hatta donanımsız olan araca donanımlı olan araçtan daha fazla para ödüyorsam haliyle sorunsuzluk beklerim oldu da sorunlu çıktı sorunumun çözümünü en kısa sürede çözülmesini istemem en doğal hakkım olur .Ben bundan 2 sene öncesine kadar bundan sonra toyota dan başka araca binmem diyen biriydim ama bundan sonra asla toyota almam . Çünkü 2 sene önce toyota dan başka araca binmem dememin sebepleri sorunsuzluğu ve az yakıt yakmasıydı . Günümüz de neredeyse tüm araçlar tüketim konusun da başarılı zaten toyota sorunsuz olmaktan çıktı benimde toyota almam için bir sebep kalmadı .
sende kendine göre haklısındır... yaklaşık 30 yıldır toyota ile büyüdüm ve gene araba alacak olursam toyota alırım. görsellik istiyorsan honda al basitlik istiyorsan reno al , başına bela istiyorsan fiat al vs vs... ben şahsen güven duyduğum için toyota ile devam ediyorum ve genede alırım. 100 km 2-3 lt az yaksa çok yaksa ne zengin olurum nede fakir.
mahmutcum aracının yag yakması servisin bunu kabul etmemesı gerçekten kabul edilebilir gibi değil.Şikayet var coma bak.dsg arızalarından dolayı neler var.Beyfendı 48 bin liraya dizel en donanımlı aurisin oldugunu söylüyor.Corolla larda yag yakma daha fazla.Foırumda auris sahiplerinden bu şikayet daha az gibi.2013 yenı kasa auriste cvt sanzuman daolursaa çok iyi olacak gibime geliyor.Dur bakalım nasıl gelecek.Ama bence 1 ay sonra fiyatları daha çok cekebilirler.Hemde plazalar belirli bir satış grafigi yakalayıp distributörden . destek almak için fiyatlarda dahada esnek olabilirler.Stok işine aldanmayın.2013 ün gelmesi ocak ayını rahat bulur.kendi arabanızı satıp peşin parayla daha iyi pazarlık yaparsınız.