0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhabalar Sevdim sevdim çok sevdim.. 3 yıl peşinde koştuğum azmin meyvelerini almaya başlayıp niyetimi belli ettikten sonra, evlilik teklifi etmek istiyorum. Nitekimde bu tek taşla olacak bişey değil sadece büyüsü de olmalı Zaten niyetin ciddiyetini ailelerde biliyolar mart gibi istemek geçiyo aklımızdan. Fakat ben çok güzel bir evlilik teklifi yapmak istiyorum.. Değerli fikirlerinizi almak beni onurlandıracaktır..
dilek ağacı tarzı bişiler olabilir bence...şöyle anlatayım mesela:güzel yeşillik, ağaçlık vs. biryere keşfe çık, yapraklarını dökmüş, çok da büyük olmayan bir ağaç bul...yengenin fotoğrafları vardır illaki sende bolca, bastır bir 30-40 tanesini, sonra hepsinin arkasına güzel sözler yaz, içinden gelen, doğal olan, internetten eşten dosttan bulma...işbirlikçilerin yardımıyla o fotoğrafların ağacın dallarını tamamen süslemesini sağla, fotoğrafları delip, kırmızı kurdaleyle bağlayabilirler mesela...yengeyi al çık, haydi doğa gezelim diye, yürürken bir de baksın, karşısında ağaç, onun fotoğraflarıyla süslü, o daha şaşkınlığı atlatamamışken patlat bombayı, benim tüm dileklerim sensin vs vs...tabi ardından diz çöküş ve yüzük..!şaşkınlık ve mutlulukla beraber, genç kızların ruyası bir romantizm ve bir ömür boyu sürecek mutlu bir evlilik (İnşallah)NOT: denendi %100 çalışıyor
Al TCT buluşmasına götür,herkes arabasının arkasına kırmızı güllerden bir harf olacak şekilde "BENİMLE EVLENİRMİSİN" yazalım.Bunun için 20 araba gerek bize Arabaları yan yana dizdikmi olay tamamdır
kardeşim en güzeli benim gibi yap hiç bir zaman unutamaz bir akşam yemeğe çık hiç bir şey yokken benimle evlenirmisin cümlesini söyle şaşırıp kalsın seneler sonra bile o evlilik teklifini hiç unutmuyorlar eşim hep şunu der öyle bir evlilik teklifi yaptı ki ruh gibi heyecan yoktu ama bak işe yarıyor halen unutamıyor:))))))