0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bana danışmayın antiromantik bir odunum ben.....
Benim evlilik teklifim Hande Bayram ın tabiri ile tam bir oduncaydı.Şirkette çalışırken aradım boş vaktin varmı dedim.Nereye gideceğimizi sordu bende nikah dairesine dedim.Cevabı şu idi....Nasıl yani .Belediyedeki arkadaşım nikah memuru olunca herşey çok çabuk oldu.Ama sen bunları yapma.Herkes ne yapman gerekeni yazdı bende ne yapmaman gerekeni yazdım )))))))))
niye öyle diyosun ablacım teklif eden siz değilsiniz ki odun olasınız sadece akıl vericeksiniz
hadi evleniyoruz de bitsin
Hande abla yanlıs anlama sakın bizimkide zaten romantik değil o da bu konuda odunum ben diyo işim cok mu zor kafa iyice karıstı .) elimde sadece bir tektaş var oylece bekliyorum bu arada dogum gununde yapmaya karar verdim şubatı bekleyemicem ocak ayında )
ablacığım hatun kişinin karakterinin de önemli olduğunu anlatmak istedim size...... yani benim gibi birine romantik bir teklif yapılsa pabuçlar bırakılıp kaçılabilir
Umarım Yüce Rabbim Hakkınızda hayırlısını nasip eder... BENCE: Bu teklif arabanın içinde (ama TOYOTA olacak ) olur ; şöyle denize karşı (göl nehirde olur..) çek arabayı süper olur.. ve arabandan vaz geçemiyeceğinide görsün.... toyota sen ve ben de... .......
E ne güzel işte.. Doğum gününe topla bütün arkadaşları kuzenleri falan olabildiğince onun sevdiği insanlar olsun etrafında. Böyle bir şeye sevdiklerinin şahit olması bile ekstra ekstra hoşuna gidecektir bence Şahsen benim giderdi.. En azından sonra herkese anlatma derdinden kurtuluyorsun ohh Nasıl teklif edebileceğini hala söylemem ama malum ben de teklif bekleyen bir bireyim, kulağına falan gider bizimkinin sonra
bakalım ben seni ona verecek miyim? herhalde benden icazet almadan bir cevap veremeyeceğini biliyorsundur
Bu devirde düğün dernek zor işkızı kaçır gitsinzaten kız kaçırmak Türk kültürünün bir parçası