0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhabalar Sevdim sevdim çok sevdim.. 3 yıl peşinde koştuğum azmin meyvelerini almaya başlayıp niyetimi belli ettikten sonra, evlilik teklifi etmek istiyorum. Nitekimde bu tek taşla olacak bişey değil sadece büyüsü de olmalı Zaten niyetin ciddiyetini ailelerde biliyolar mart gibi istemek geçiyo aklımızdan. Fakat ben çok güzel bir evlilik teklifi yapmak istiyorum.. Değerli fikirlerinizi almak beni onurlandıracaktır..
Evlilik teklifisu altında evlenme teklifimdir,test ettim onayladım % 100 çalışıyor
Kebapçıya götür........kebapçıda adana kebabın ortasından tek taş yüzük geçir....... siparişinizi garson o şekilde servis etsin...Fon da ortamın ahengine uygun seçeceğin Kahtalı Mıçı'dan bir parça çalsın... Kebap gelince ellerinle kebaptan yüzüğü çıkart ve direk evlilik teklifi yap ........Bu kıro hareketine rağmen müstakbel hanımefendi seni terketmediyse eğer daha artistik bişeyler hakediyor demektir...
hah işte beni bile etkileyebilecek tavır budur.... bu yorumla kendimi buldum.....
video çalışmıyor. Kız yüzme bilmiyorsa ne olacak