0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu konuda organizasyon yapan yerler var. google a yazınca cıkıyor.
Al TCT buluşmasına götür,herkes arabasının arkasına kırmızı güllerden bir harf olacak şekilde "BENİMLE EVLENİRMİSİN" yazalım.Bunun için 20 araba gerek bize Arabaları yan yana dizdikmi olay tamamdır
süper miş ya en sonuncu video mantıklı aslında yapılabilir ben doğum günü kutlamıstım kız arkadaslardan yardım isteyerek bence bir bayana danışmak en mantıklısı süper fikirler cıkıyor kendilerinden
Arkadaşlar merhabalar Sevdim sevdim çok sevdim.. 3 yıl peşinde koştuğum azmin meyvelerini almaya başlayıp niyetimi belli ettikten sonra, evlilik teklifi etmek istiyorum. Nitekimde bu tek taşla olacak bişey değil sadece büyüsü de olmalı Zaten niyetin ciddiyetini ailelerde biliyolar mart gibi istemek geçiyo aklımızdan. Fakat ben çok güzel bir evlilik teklifi yapmak istiyorum.. Değerli fikirlerinizi almak beni onurlandıracaktır..
Vay bee. Tam 3 yıl peşinde koştunuz demek? Gerçekten büyük bir iş.. Gerçekten.. Evlilik teklifi için size fikrim şöyle bişey olabilir. Pek parlak sayılmaz ama, küçük çaplı bir sinema salonu kapatıp sinemacıyı ayarlayıp ekrana benimle evlenir misin yazısı yansıtabilirsiniz. Ya da bir kuyumcudan yüzük yaptırın. Direk kuyumcuya girin sevgilinizle ve kuyumcu sizi isminizle karşılasın, oracıkta evlilik teklifinizi yaparken yüzüğü uzatsın kuyumcu. Tam çıkarkende önceden ayarladığınız arkadaşlar süslerle fişeklerle "Kabul et!" yazılı pankartlar çıkarsın. Bence güzel olabilir. Pek iyi fikirler veremedim ama bende de bu kadar ne yapayım
Bu durumlarla karşılaşsam arkama bile bakmadan kaçarım o kadar kötü yani..
Yapmayın ya Ben böylesine rezilim işte... Çok üzüldüm şimdi.
Yardım alın yahu, herkes annesinin karnından romantik ve orjinal bir evlilik teklifi yapabilecek yetide doğamayabiliyor sıkıntı yapmayın
Yok yahu korkutma çocuğu,ben "yeter beni beklettiğin,istemeye ne zaman geliyoruz" dedim o bile kabul edildiyse düşünün yani gerisini
Yok sıkıntıdan ziyade artık neden 350 yıldır yalnız olduğumu bir kere daha anlamış oluyorum böylelikle Böyle giderse bir 500 sene daha yalnız kalacağımın ayrı bir ispatı oluyo bu neyse bizde arabaları seviyoruz olsun
Kusura bakmayın da bu durum biraz sizin rahatlığınızdan kaynaklanmış. Kabul edilmemiş, edilmeye zorlanmış Foruma gönül abla diye konu açacağım sizin gibi yardıma muhtaç gençlerin gönül sorunlarını cevaplayacağım artık az kaldı
gerçekten seviyorsa ne derseniz deyin kabul eder ve de ölünceye dek unutulmaz.Üstelik bu tür teklifler o kadar fazla yapılmaya baslandı ki bir manası kalmadıgını düşünüyorum.Saf,Basit,sade bir teklif çok daha güzel oldugunu düşünüyorum
Yardıma muhtacız işte. Valla ben çok isterim yardım almayı. Ciddiyim