0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...çok fena rüzgar var . aracı kullanırken camdan yada bilemiyorum bir yerden sol kulağıma doğru soğuk bir hava üflemesi oluyor nedendir acaba cam yada kalorifer kapalı yani kaçkez kontrol ettim varmı bu durumla karşılaşan
Arkadaslar yakit deposu sizin kac litre aliyor. Benimki 30 litre full oluyor.. Normalde 36 litre deniyor ama?
Peki Tekin bey. baska birsey daha sorabilirmiyim size? Benim depo full iken gidilecek yol 600 km felan gösteriyor? Acaba daha cok göstermesi gerekmez mi. Yada ben ortalama basina cokmu yakiyorum.? Sizdeki gidilecek yol km ne kadar gösteriyor ekranda?
Fabrikasyon degeri 4.9 lt zaten ve istanbul trafigi yani gercekten boleyse ben hibrid arac kullanmasini bilmiyorum. Burda 3 arkadasla tanistim benzinli ve dizeli olan1.33 benzinli istanbul trafiginde 50krs yskiyo dedi dizelde 35 krs buna dayanarak yaziyorum bende 22 krs yakiyorumYani sizin araciniz 6 lt nin sltina dusmemesi gerek ilginc GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkdaslar akü bosaldigi zaman nasil dolum yapicaz tekrar? Hybridli araclarda diger bir araba ve kablo yardimiyla oluyormu?
Hybrid araçlarda 2 ad. akü var. Küçük klasik sulu akü.Büyük Hybrid (Nikel-Metal Hidrit) akü.Büyük akü, araç kullanımı esnasında sürekli boşalıyor ve doluyor.Küçük akü boşalırsa, değişme zamanı gelmiş demektir. Göstergede büyük akü için, herzaman 2 dolum çizgisine düştüğünde tekrar dolum başlar.Bu son 2 çizgi, küçük akünün ömrünü gösteriyor olma ihtimali vardır. Yani bir gün tek çizgi kalana kadar büyük akü boşalırsa, küçük akünün değişme zamanı gelmiş olabilir.