0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Saygı değer abilerim kardeşlerim , Önerileriniz için çok teşekkür ederim ben arabamızı kötülemek istemiyorum ama bu durumlar üzüyor gerçekten bizleri Bağrımıza Taş basacağız artık napalımm
7 Sene Opel astra maceramızdan sonra , Toyota corolla almaya karar verdik ve 1 sene önce 2011 sıfır Toyota corolla aldım , Piskolojim bozuldu artık aracın sağından solundan duyduğum sesler dolayısıyla ,Arabaya Tam ısınıyorum bu araba kötü bir araba değil diyorum kendi kendime her arabada bazı problemler ola bilir diyorum gülümsüyorum hayata ) ama ertesi gün bir başka bişeyle karşılaşıyorum Sağından solundan , Konsoldan , Arka bagaj haporlöründen , emliyet hemeri aşşağı yukarı zımpırtısından, önce konsol camından , Sesler geliyor artık inanın her duyduğumda çıldırasım geliyor arabadan soğudum, sonra ;kasis lerde tümseklerde araba çok zıplıyor kullanıcıyı rahatsız ediyor hele yol biraz bozuksa içindekiler çok sarsılıyor memlekete gittim geldim canım çıktı arabanın içinde,Deposunu full lüyorum depo çalkantı sesi geliyor ,biraz hız yapıyorum *8* *9* gibi araba bana güven vermiyor sanki böyle uçuyormuş gibi hissediyorum sanki her an araba dengeden çıkacakmış gibi anlatamıyorum bunu ama opel de böyle bişey gelmiyordu başıma ,sinirlerim bozuldu piskoloğa gidicem bu araba yüzünden en sonunda .ama yinede bana söyleyin yaşadıkların normal şeyler deyin bana Herkesin başına geliyor bu tür şeyler deyin Her arabada var böyle sorunlar deyin ((
Kabul edelim beyler Toyota efsanesi çöküyor. Çıkacak yeni kasalar inşallah geleceğe dair umut verir
Hocam Babam arabayla çankırıya gitti pazar sabahı , şimdi aradım sabah ruhsata bakıp söyliyecek bana ben burdan yarın yazıcam ne olduğunu ; ben arabayı kötülemiyorum ki size sıkıntılarımı paylaşmak istedim sadece benmi yaşıyorum diye yaşadıklarımı anlatmak istedim yani,benim arabaya bir lafım yok herkes memnun kalırsın dedi diye 60bin TL para verdik günümüz şartlarında az para değil yani.
efendim ben suçluymuşum gibi , sanki yalan söylüyormuşum gibi konuşuyorsunuz müjdat bey , ben yaşadığımız sıkıntılardan bahsettim bilgi almak istedim, yaşadığım sorunları yaşayan varmı diye öğrenmek istedim , 3 tür bana sen arabayı sat yeni araba al diyorsun site üyelerine saygım var hepsi nezih insanlar ama biz bu arabayı ailecek binelim diye aldık,ben yaşadıklarımı anlattım burda beni suçlamanın bir anlamı yok yani