Gönderen Konu: AH COROLLA VAH COROLLA :( ÜZDÜN BENİ COROLLA :(  (Okunma sayısı 10874 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 25 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
Ynt: AH COROLLA VAH COROLLA :( ÜZDÜN BENİ CORROLLA :(
« Yanıtla #20 : Ekim 15, 2012, 22:37:30 »
Saygı değer abilerim kardeşlerim , Önerileriniz için çok teşekkür ederim ben arabamızı kötülemek istemiyorum ama bu durumlar üzüyor gerçekten bizleri :( Bağrımıza Taş basacağız artık napalımm :)
2011 VOLVO S40 D2 (DYNAMIC+PREMIUM) BEYAZ .

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 15, 2012, 22:37:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 15, 2012, 22:38:16 »
Kader ortağıyız :) ama tersten corollada sadece ön göğüsten gıcırtı geliyordu onunda çözümü vardı tabi başka bir ses yoktu :) Yol tutuşu japon karakterli olduğu  için biraz zayıftı diğerlerine göre ama sarsıntı açısından süperdi...Şimdi astra var arka kapılardan gelen ses rüzgar sesi ayrıca kapıların soğuk havada buz gibi olması gibi sorunlar büyük doktor tedavisi gerektiriyor bazen bana :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ekim 15, 2012, 22:43:29 »
Sırf bu tıkırtı çatırtı ve yol sesi dolayısı ile Toyota almadım,alamadım.sattığım Avensis'den sonra hiç bir Toyota modeli istediğimi veremedi.Bende tercihimi Golf ten yana kullandım ve doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.İleride Toyota nın kronik ve hemen her modelde olan sorunları hallolmazsa dönüşüm zor olacak gibi...
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 15, 2012, 22:45:04 »
Saygı değer abilerim kardeşlerim , Önerileriniz için çok teşekkür ederim ben arabamızı kötülemek istemiyorum ama bu durumlar üzüyor gerçekten bizleri :( Bağrımıza Taş basacağız artık napalımm :)

Arif Bey,

Sizin aracın şaşe numaraası JTN ile mi NMT başlıyor. Ruhsata bir bakar mısınız?
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ekim 15, 2012, 22:48:38 »
7 Sene Opel astra maceramızdan sonra , Toyota corolla almaya karar verdik ve 1 sene önce 2011 sıfır Toyota corolla aldım , Piskolojim bozuldu artık aracın sağından solundan duyduğum sesler dolayısıyla ,Arabaya Tam ısınıyorum bu araba kötü bir araba değil diyorum kendi kendime her arabada bazı problemler ola bilir diyorum gülümsüyorum hayata :)) ama ertesi gün bir başka bişeyle karşılaşıyorum :(
Sağından solundan , Konsoldan , Arka bagaj haporlöründen , emliyet hemeri aşşağı yukarı zımpırtısından, önce konsol camından , Sesler geliyor artık inanın her duyduğumda çıldırasım geliyor arabadan soğudum, sonra ;
kasis lerde tümseklerde araba çok zıplıyor kullanıcıyı rahatsız ediyor hele yol biraz bozuksa içindekiler çok sarsılıyor memlekete gittim geldim canım çıktı arabanın içinde,
Deposunu full lüyorum depo çalkantı sesi geliyor ,
biraz hız yapıyorum *8*   *9* gibi araba bana güven vermiyor sanki böyle uçuyormuş gibi hissediyorum sanki her an araba dengeden çıkacakmış gibi anlatamıyorum bunu ama opel de böyle bişey gelmiyordu başıma ,sinirlerim bozuldu piskoloğa gidicem bu araba yüzünden en sonunda .
ama yinede bana söyleyin yaşadıkların normal şeyler deyin bana :( Herkesin başına geliyor bu tür şeyler deyin :( Her arabada var böyle sorunlar deyin :(((
Kabul edelim beyler Toyota efsanesi çöküyor. Çıkacak yeni kasalar inşallah geleceğe dair umut verir
Only when the last tree is cut down, the last river is polluted and the last fish is caught;will the white man realise money can't be eaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 533 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Ekim 15, 2012, 22:49:59 »
Kabul edelim beyler Toyota efsanesi çöküyor. Çıkacak yeni kasalar inşallah geleceğe dair umut verir

Toyota'nın efsane kasası yollarda olmaya devam ediyor ve devam edecek de ;) Bir tanesi de bende... İyiki var ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 533 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Ekim 15, 2012, 23:02:13 »
Arif Bey, aracınız Dizel mi? bir de Aracın ruhsatına bir bakar mısınız? Şase no'nuz J ile mi, N ile mi, A(AHTER) ile mi başlıyor?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 533 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Ekim 15, 2012, 23:16:21 »
Arif Bey, siz aracınızdan memnun musunz yoksa buradaki arkadaşları mı deniyorsunuz anlamadım. Ne bileyim bir sürü soru sorduk aracınızın sorununu bulmaya çalışıyoruz. acaba güney afrika üretimimi diye çünkü afrika üretimlerinde ve dizellerde sorunlar var... ;)

11 Ekim'de de burada aracınızdan memnun olduğunuz yazmışsınız... ;) Allah allah... ????!!!!    http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=46765.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ekim 15, 2012, 23:22:33 »
Çok ses varsa rahatsız ediyorsa satılır.İkinci el piyasası çok iyi zarar ettirmez.Sessiz araba bulup alınır.Ülkemiz yollarında seslerden kurtulmak pekde kolay değildir.Opelle ilgili düşüncem alman arabalarının en kötüsü.Sanayiye gitmeyi en çok seven alman arabası.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Ekim 15, 2012, 23:35:55 »
Hocam Babam arabayla çankırıya gitti pazar sabahı , şimdi aradım sabah ruhsata bakıp söyliyecek bana ben burdan yarın yazıcam ne olduğunu ; ben arabayı kötülemiyorum ki size sıkıntılarımı paylaşmak istedim sadece benmi yaşıyorum diye yaşadıklarımı anlatmak istedim yani,benim arabaya bir lafım yok herkes memnun kalırsın dedi diye  60bin TL para verdik günümüz şartlarında az para değil yani. ARABA dizel evet ELEGANT MODELİ, bu arada ilginiz için teşekkür ederim MÜJDAT bey ben yarın şase başlangıcını vericem size..
+ olarak şunuda belirtmek isterim
( araba 1 yıl içersinde 4 kere ses yüzünden Derindere servise gitti her defasında düzelttik deyip teslim ettiler 1 ay geçmeden yine aynı problemler )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 533 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Ekim 15, 2012, 23:41:08 »
Hocam Babam arabayla çankırıya gitti pazar sabahı , şimdi aradım sabah ruhsata bakıp söyliyecek bana ben burdan yarın yazıcam ne olduğunu ; ben arabayı kötülemiyorum ki size sıkıntılarımı paylaşmak istedim sadece benmi yaşıyorum diye yaşadıklarımı anlatmak istedim yani,benim arabaya bir lafım yok herkes memnun kalırsın dedi diye  60bin TL para verdik günümüz şartlarında az para değil yani.

Arif Bey, Toyota babamızın markası değil, bizler de bu markanın avukatı değil ;) Olabilir abi sorunlar olabilir. 2009'dan sonraki Corollla'larda Güney Afrika üretimindekilerde sorunlar var. Dizellerde de sorunlar var. 2009'dan sonra Corollalar Güney afrikada , Belçika'da ve Japonya da üretildi. Japonya da üretilenle diğer yerlerde üretilen arasında bariz farklar var ne yazık ki... ;)

Buyrun okuyun... http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=9813.0

Tabiki dünya kadar para verip böyle sorunlarla karşılaşmak kimsenin hoşuna gitmez.... Bence siz satın kurtulun ;)

Burayı da okumanızı tavsiye edrim ;) http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=45101.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 25 kere teşekkür etti
Ynt: AH COROLLA VAH COROLLA :( ÜZDÜN BENİ COROLLA :(
« Yanıtla #31 : Ekim 15, 2012, 23:50:40 »
efendim ben suçluymuşum gibi , sanki yalan söylüyormuşum gibi konuşuyorsunuz müjdat bey , ben yaşadığımız sıkıntılardan bahsettim bilgi almak istedim, yaşadığım sorunları yaşayan varmı diye öğrenmek istedim , 3 tür bana sen arabayı sat yeni araba al diyorsun site üyelerine saygım var hepsi nezih insanlar ama biz bu arabayı ailecek binelim diye aldık,ben yaşadıklarımı anlattım burda beni suçlamanın bir anlamı yok yani

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • mavilim
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #32 : Ekim 15, 2012, 23:53:46 »
 :)aracınıza bir yakınızı arabadan anlayan bir arkadaşınızı bindirin şikayetinizi söylemeyin ona incelemesini,irdelemesini dikkat ini çeken bir durum varmı diye sorunuz sanırım bu kadar şikayet.yoktur olmaması lazım derim.biraz takmışsınız.hassas yapınız var demekki.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 533 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Ekim 15, 2012, 23:56:47 »
efendim ben suçluymuşum gibi , sanki yalan söylüyormuşum gibi konuşuyorsunuz müjdat bey , ben yaşadığımız sıkıntılardan bahsettim bilgi almak istedim, yaşadığım sorunları yaşayan varmı diye öğrenmek istedim , 3 tür bana sen arabayı sat yeni araba al diyorsun site üyelerine saygım var hepsi nezih insanlar ama biz bu arabayı ailecek binelim diye aldık,ben yaşadıklarımı anlattım burda beni suçlamanın bir anlamı yok yani

Arif Bey,

Sizi suçlamıyorum. Dikkat ederseniz aracınızla ilgili pek çok soru sordum daha yeni cevap yazıyorsunuz. Dikkat ederseniz. Szin sorununuza yönelik sorular soruyorum. Nelerden dolayı olabilir diye... Bu sitede pek çok arkadaş var sorunlarını dile getiriyorlar. Verdiğim linkleri takip ederseniz beni daha iyi anlayacaksınız... Ayrıca kimseyi suçladığım yok! Sanal alem olduğundan jest, mimikler burada olmadığından beni yanlış anladığınıza eminim...

Burada herkes beni tanır elimden geldiğince herkese bildiğimiz şeyleri anlatırız. Başka arkadaşlardan da bilgiler ediniriz. Her gün bir  şeyler öğreniyor bu site sayesinde insan... Yazdığım mesajlara iyi bakın... Ben şase numarasının baş harflerini soruyorum acaba neden? Sorununuzu anlamaya çalışıyoruz. Kaldi ki gecenin bu vaktinde bir şeyler yazarak sizleri aydınlatmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince... Buradan para almıyoruz. Gönül işi bu iş ;)

Selametle ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Ekim 16, 2012, 00:02:06 »
ALLAH razı olsun müjdat bey bak hayır duamı aldınız , işlerim dolayısıyla yazılarınızı geç göre biliyorum , ben yarın şase numarasının başlangıcını  öğrenip buraya yazıcam sorunu anlamış olucaz ,benim gibi problemleri olan arkadaşlarda bilgilenmiş olur, tekrar teşekkür ederim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ekim 16, 2012, 00:02:43 »
bozuk yollarda toyota beşik sallıyor mübarek :D kafa nereye biz oraya  :D süspansiyonlara bi çare bulması lazım gerçektende

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '09
  • 111 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Re: AH COROLLA VAH COROLLA :( ÜZDÜN BENİ COROLLA :(
« Yanıtla #36 : Ekim 16, 2012, 00:13:29 »
Emniyet kemeri takilan yer ve depodan gelen calkanti sesi bizde de var. Caresi teyp sesini acmak. :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 72000
  • Model Yılı: '13
  • 45 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ekim 16, 2012, 01:15:04 »
şase nosu J ile başlayan 2011corollamda göğüs ve emniyet kemeri kısmından bende de bazen acayip tıkırtılar geliyor. servis göğüsü hallederiz ama kemer bölümlerine asla dokunamyız orada airbag ve kemer gericileri ile ilgili kısımlar var dedi bakalım bir gün gidip göğüse izalasyon yaptırtacağım. ne kadar işe yarıyacak orasını da yaptırınca göreceğiz.
Azrail son noktayı koyana kadar, virgülle yaşamaya devam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ekim 16, 2012, 01:43:32 »
corolla çok sallıyor gerçekten bende farkındayım ama koltukları güzel kavrıyor benim şase no jtn ile başlıyor ne demek bu
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '07
  • 1 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Ekim 16, 2012, 09:15:14 »
Benimkide JTN ile başlıyor.Japonya üretimi demek.Neden forumda bir kişi toyota hakkında eleştiri yaptığında yada  kusurunu söylediğinde ona hemen sat ,şunu al ,gibi cevaplar veriliyor anlamıyorum.Kemal abinin şakası haricinde tabi.Arif beye fazla yüklenildiğini düşünüyorum.İnsanların sorunları zamanlada meydana çıkabilir.Başta memnun olunan bir arabadan zamanla ses de gelmeye başlıyabilir ki bu seslerden çogu yeni kasa sahipleri muzdarip.Bende de yeni kasa var.1 yıldır kullanıyorum.Ben çok memnunum.Hiçmi eksi yönü yok toyotanın. Süspansiyonları çok sert gibi sanki.Kasislerde çok hoplatıyor.Lastikleri mıchelinde yaptık ama bi nebze.İlk aldığımda giderken çamurluk içlerine çarpan taşların çıkardığı sesler dikkatimi çekmişti.İnsanlar az paralar vermiyorlar bu arabalara.O kadar para verdikten sonra arabadan ses gelince insanın canı sıkılır tabi.Markası ne olursa olsun.
2oo7 CoRollA  CoMFoRT 1.6 124 HP Gümüş Gri
2003 Wolkswagen GoLf 1.6  102 hp HighLiNe Atlantik mAvi