0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Efendim ben arabayı kötülemiyorum yanlış anlamayın beni bu tür problemler yaşıyorum doğalmı yani bu tür şeyler bunu bilmek istedim yaşadıklarımı gördüklerimi anlatmak istedim sadece
7 Sene Opel astra maceramızdan sonra , Toyota corolla almaya karar verdik ve 1 sene önce 2011 sıfır Toyota corolla aldım , Piskolojim bozuldu artık aracın sağından solundan duyduğum sesler dolayısıyla ,Arabaya Tam ısınıyorum bu araba kötü bir araba değil diyorum kendi kendime her arabada bazı problemler ola bilir diyorum gülümsüyorum hayata ) ama ertesi gün bir başka bişeyle karşılaşıyorum Sağından solundan , Konsoldan , Arka bagaj haporlöründen , emliyet hemeri aşşağı yukarı zımpırtısından, önce konsol camından , Sesler geliyor artık inanın her duyduğumda çıldırasım geliyor arabadan soğudum, sonra ;kasis lerde tümseklerde araba çok zıplıyor kullanıcıyı rahatsız ediyor hele yol biraz bozuksa içindekiler çok sarsılıyor memlekete gittim geldim canım çıktı arabanın içinde,Deposunu full lüyorum depo çalkantı sesi geliyor ,biraz hız yapıyorum *8* *9* gibi araba bana güven vermiyor sanki böyle uçuyormuş gibi hissediyorum sanki her an araba dengeden çıkacakmış gibi anlatamıyorum bunu ama opel de böyle bişey gelmiyordu başıma ,sinirlerim bozuldu piskoloğa gidicem bu araba yüzünden en sonunda .ama yinede bana söyleyin yaşadıkların normal şeyler deyin bana Herkesin başına geliyor bu tür şeyler deyin Her arabada var böyle sorunlar deyin ((
Honda gibisi yok yaasüper araba vallasatın gitsin arabaları...honda bekliyor sizleri, hemde fabrikasyon düplü
Kemal Bey'in gençliğinden bir kare....