0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçenlerde arkadaşımın 320İ modelini kullandım parke yolda ses furyası başladı kendimce araçta bir sorun olduğunu düşündüm fakat normalmiş o ses sürekli gelen bir sesmiş yani demem o ki her araçtan geliyor bu sesler. Ama Corollada biraz daha fazla olsa gerek ki insanların tepkisinden anlaşılıyor.
Ben de bugün itibariyle kaporamı yatırdım ve sıfır km makyajlı astra j siparişimi verdim. Beyaz renk. Hayırlısıyla ay sonunda teslim alacağım...
Şimdiden hayırlı olsun Faruk.
hem alman hemde japon arbaları kullanmış biri olarak size yorum yapayım.Japon arabaları özünde saglam kullanıcıya masraf açmayan açtıgı zamanda hakkaten ..... mıçan araçlardır.Süspansiyonları yumuşaktır şehir içi kullanımı bir o kadar rahattır uzzun yola çıkınca 120 km den sonra size güven vermez tırsanız.Elektronik aksamları hayli sorunsuz ve uzun ömürlüdür.Geliyim alman araçlarına öncelikle saglamlık ve güven hissi verirler direksiyona oturunca ben bu duvarı yıkarım dersin süspansiyonları serttir şehir içinde dngır dungur giderler amma uzun yola çıkıncada yola kedi gibi yapışır tabiri caizse bastıkça yapışır uzun yoldan keyif alırsın elektronik aksamları biraz sorunludur japon arçlara göre biraz sıkıntılıdır .Yakıtları hep çok denir ama aslında güzel kullnırsan çok az tüketir.
tofaş yaptınız resmen toyotayı
Siz yine sesten bahsediyorsunuz açık söyleyeyim çok şanslısınız.. Bizim baş belası bide motor arızası verip duruyor sinir bırakmadı babamda da bende de
7 Sene Opel astra maceramızdan sonra , Toyota corolla almaya karar verdik ve 1 sene önce 2011 sıfır Toyota corolla aldım , Piskolojim bozuldu artık aracın sağından solundan duyduğum sesler dolayısıyla ,Arabaya Tam ısınıyorum bu araba kötü bir araba değil diyorum kendi kendime her arabada bazı problemler ola bilir diyorum gülümsüyorum hayata ) ama ertesi gün bir başka bişeyle karşılaşıyorum Sağından solundan , Konsoldan , Arka bagaj haporlöründen , emliyet hemeri aşşağı yukarı zımpırtısından, önce konsol camından , Sesler geliyor artık inanın her duyduğumda çıldırasım geliyor arabadan soğudum, sonra ;kasis lerde tümseklerde araba çok zıplıyor kullanıcıyı rahatsız ediyor hele yol biraz bozuksa içindekiler çok sarsılıyor memlekete gittim geldim canım çıktı arabanın içinde,Deposunu full lüyorum depo çalkantı sesi geliyor ,biraz hız yapıyorum *8* *9* gibi araba bana güven vermiyor sanki böyle uçuyormuş gibi hissediyorum sanki her an araba dengeden çıkacakmış gibi anlatamıyorum bunu ama opel de böyle bişey gelmiyordu başıma ,sinirlerim bozuldu piskoloğa gidicem bu araba yüzünden en sonunda .ama yinede bana söyleyin yaşadıkların normal şeyler deyin bana Herkesin başına geliyor bu tür şeyler deyin Her arabada var böyle sorunlar deyin ((
Honda alsaydın sende