Gönderen Konu: AH COROLLA VAH COROLLA :( ÜZDÜN BENİ COROLLA :(  (Okunma sayısı 10708 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: AH COROLLA VAH COROLLA :( ÜZDÜN BENİ COROLLA :(
« Yanıtla #60 : Ekim 16, 2012, 23:36:53 »
Şunuda söylemeden geçmeyim;
Ablamın 3000 kmde 1 yıllık fiestasından da epey ses geliyor ve arkadaşın söylediğine göre babasındaki 5.25d x-drive da bile bozuk yollarda ses geliyormuş. Böyle avutuyorum kendimi :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ekim 16, 2012, 23:36:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Ekim 17, 2012, 00:43:14 »
Geçenlerde arkadaşımın 320İ modelini kullandım parke yolda ses furyası başladı kendimce araçta bir sorun olduğunu düşündüm fakat normalmiş o ses sürekli gelen bir sesmiş yani demem o ki her araçtan geliyor bu sesler. Ama Corollada biraz daha fazla olsa gerek ki insanların tepkisinden anlaşılıyor.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Ekim 17, 2012, 04:49:49 »
Geçenlerde arkadaşımın 320İ modelini kullandım parke yolda ses furyası başladı kendimce araçta bir sorun olduğunu düşündüm fakat normalmiş o ses sürekli gelen bir sesmiş yani demem o ki her araçtan geliyor bu sesler. Ama Corollada biraz daha fazla olsa gerek ki insanların tepkisinden anlaşılıyor.
Aslında düşününce sessiz bir araç yapmak neredeyse imkansız gibi birşey...Sonuçta plastik metal lastik deri vs bir ton parça var araç iç kabinide...Otomobillerde sonuçta esneme yapıyorlar hal böyle olunca seslerde kaçınılmaz oluyor...tıkırtılar ayrı mesele onlar parçaların boşta kalmasından kaynaklanıyor sabitlenirse oda kesilir :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Ekim 17, 2012, 08:27:58 »
Ben de bugün itibariyle kaporamı yatırdım ve sıfır km makyajlı astra j siparişimi verdim. Beyaz renk. Hayırlısıyla ay sonunda teslim alacağım...
Şimdiden hayırlı olsun Faruk.
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Ekim 17, 2012, 11:25:00 »

Şimdiden hayırlı olsun Faruk.

Tesekkür ederim abi... Auris maceramdan sonra bana çok iyi geleceğini düşünüyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 32000
  • 29 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Mart 19, 2013, 23:29:27 »
Siz yine sesten bahsediyorsunuz açık söyleyeyim çok şanslısınız.. Bizim baş belası bide motor arızası verip duruyor sinir bırakmadı babamda da bende de  :kötü:
2012 TOYOTA AURİS 1.6 valfmatic
Tüpsüz güzel :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Mart 20, 2013, 00:18:31 »
hem alman hemde japon arbaları kullanmış biri olarak size yorum yapayım.Japon arabaları özünde saglam kullanıcıya masraf açmayan açtıgı zamanda hakkaten ..... mıçan araçlardır.Süspansiyonları yumuşaktır şehir içi kullanımı bir o kadar rahattır uzzun yola çıkınca 120 km den sonra size güven vermez tırsanız.Elektronik aksamları hayli sorunsuz ve uzun ömürlüdür.

Geliyim alman araçlarına öncelikle saglamlık ve güven hissi verirler direksiyona oturunca ben bu duvarı yıkarım dersin süspansiyonları serttir şehir içinde dngır dungur giderler amma uzun yola çıkıncada yola kedi gibi yapışır tabiri caizse bastıkça yapışır uzun yoldan keyif alırsın elektronik aksamları biraz sorunludur japon arçlara göre biraz sıkıntılıdır .Yakıtları hep çok denir ama aslında güzel kullnırsan çok az tüketir.

Lafın özü ikisininde artıları eksileri var .Ben senede 1 kere uzun yola çıkan biri olarak aracımda sorunsuzluk isteyen sanayiyi günahlarımdan daha az seven şehir içi serilik konfor isteyen biri olarak toyota diyorum .Ha uzun yol sürekli yapsaydım mercedes veya volsvagen tercih ederdim açık konuşayım
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Mart 20, 2013, 12:03:15 »
hem alman hemde japon arbaları kullanmış biri olarak size yorum yapayım.Japon arabaları özünde saglam kullanıcıya masraf açmayan açtıgı zamanda hakkaten ..... mıçan araçlardır.Süspansiyonları yumuşaktır şehir içi kullanımı bir o kadar rahattır uzzun yola çıkınca 120 km den sonra size güven vermez tırsanız.Elektronik aksamları hayli sorunsuz ve uzun ömürlüdür.

Geliyim alman araçlarına öncelikle saglamlık ve güven hissi verirler direksiyona oturunca ben bu duvarı yıkarım dersin süspansiyonları serttir şehir içinde dngır dungur giderler amma uzun yola çıkıncada yola kedi gibi yapışır tabiri caizse bastıkça yapışır uzun yoldan keyif alırsın elektronik aksamları biraz sorunludur japon arçlara göre biraz sıkıntılıdır .Yakıtları hep çok denir ama aslında güzel kullnırsan çok az tüketir.

Kesinlikle Auris'in üzerine yeni Astra sahibi olan biri olarak katılıyorum size. Özellikle 120 kmden sonraki hızlar için söylediğinize. Her an yandan bir rüzgar gelebilir, bir tır, bir otobüsün yanından geçebilir diye direksiyonu sımsıkı tutuyordum. Kesinlikle çok iyi bakılan servis bakımlı Auris'im yüksek hızlarda geziyordu resmen, hiç güven vermiyordu. Şu andaki aracım ise asla çizgisinden sapmıyor ne olursa olsun, yüksek hızlar bir keyif, kolumu kapıya dayayıp tek parmağımla direksiyonu tutmak hiç ürkütmüyor. Bunu çok dile getirdim, yol tutuşu iyi değil dedim, Toyota düşmanı oldum:) Sırf bu sebepten, Avensisin altında bir Toyota almaya da tövbe ettim.
    Yakıt konusuna gelince, şu anda yol bilgisayarındaki ortalama 7.9 litre. Araç atmosferik 1.6 115 bg yaklaşık 1400 kg bir araç. Ne sürekli yoğun trafik ne de boş dümdüz bir yol. Karma bir tüketim yani. Henüz hiç uzun yola, otobana çıkmadım. Genelde sakin kullanırım ama hergün muhakkak 1-2 defa sınırları zorlarım 5000-6000 devirlerde. Auristen ya da Corolladan fazla mı? hiç değil...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 193000
  • Model Yılı: '96
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Mart 20, 2013, 12:31:51 »
tofaş yaptınız resmen toyotayı
===Denenmiş Denenmez===

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
« Yanıtla #69 : Mart 20, 2013, 12:39:29 »
tofaş yaptınız resmen toyotayı
Söylenenlerin neresinde bu dediğiniz anlayamadım. Birebir yaşanan tecrübe edilen yorumlar bunlar görüyorsunuz. Klavye başında uydurulmuş şeyler değil. Normal olan her insanın yapması gerektiği gibi, her araca yapıldığı gibi eleştiri yapılıyor. Kimse tonla para verdiği aracı için böyle şeyler söylemekten zevk almaz değil mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Mart 20, 2013, 13:34:30 »
Siz yine sesten bahsediyorsunuz açık söyleyeyim çok şanslısınız.. Bizim baş belası bide motor arızası verip duruyor sinir bırakmadı babamda da bende de  :kötü:

5 aylık bir konuyu hortlatma sebebiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Mart 20, 2013, 18:49:53 »
7 Sene Opel astra maceramızdan sonra , Toyota corolla almaya karar verdik ve 1 sene önce 2011 sıfır Toyota corolla aldım , Piskolojim bozuldu artık aracın sağından solundan duyduğum sesler dolayısıyla ,Arabaya Tam ısınıyorum bu araba kötü bir araba değil diyorum kendi kendime her arabada bazı problemler ola bilir diyorum gülümsüyorum hayata :)) ama ertesi gün bir başka bişeyle karşılaşıyorum :(
Sağından solundan , Konsoldan , Arka bagaj haporlöründen , emliyet hemeri aşşağı yukarı zımpırtısından, önce konsol camından , Sesler geliyor artık inanın her duyduğumda çıldırasım geliyor arabadan soğudum, sonra ;
kasis lerde tümseklerde araba çok zıplıyor kullanıcıyı rahatsız ediyor hele yol biraz bozuksa içindekiler çok sarsılıyor memlekete gittim geldim canım çıktı arabanın içinde,
Deposunu full lüyorum depo çalkantı sesi geliyor ,
biraz hız yapıyorum *8*   *9* gibi araba bana güven vermiyor sanki böyle uçuyormuş gibi hissediyorum sanki her an araba dengeden çıkacakmış gibi anlatamıyorum bunu ama opel de böyle bişey gelmiyordu başıma ,sinirlerim bozuldu piskoloğa gidicem bu araba yüzünden en sonunda .
ama yinede bana söyleyin yaşadıkların normal şeyler deyin bana :( Herkesin başına geliyor bu tür şeyler deyin :( Her arabada var böyle sorunlar deyin :(((
Honda alsaydın sende

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: -
  • 25 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Mart 20, 2013, 21:55:33 »
Honda alsaydın sende
Canım Abim ben nerden bileyim böyle olacağını , şükürler olsunki yağ yakmıyor Aklım çıkıyor inan her an yağ yakacak yağ eksiltecek diye araba 36,000 de şuan yağ yakmadı bakalım inşallah bari yağ yakmazda sadece araç olarak kullana bilelim bari konforu geçtim gideceğimiz yere kadar gidip gelelim ayağımızı yerden kessin yeter :D artık bu arabadan başka bişey beklemiyorum aldık bi kere afedersiniz artık leşini çıkarana kadar bineceğiz satsak 57 bine aldık 45 bin lira veriyolar küllüm zarar,en iyisi git gel işini görsün diyerek binmek yapcak bişi yok zevk alamıyorsun soğuyorsun arabadan :(
2011 VOLVO S40 D2 (DYNAMIC+PREMIUM) BEYAZ .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 600000
  • Model Yılı: '04
  • 161 kere teşekkür etti
  • 130 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Mart 21, 2013, 11:46:10 »
bencede siz çok takmışsınız doğru sesler var olacaktırda ama gerçekten toyota bambaşka benim bulunduğum yerdeki yolları görseniz köstebek yuvası tabiride az kalır ve geçen yıl 2004 sol aldım ama araç resmen haşattı şuan bile kendi kendime ben nasıl aldım bu aracı diyorum harbi psikolojim bozulmuştu aklın hayalin almayacağı müdahalelerde bulunulmuştu araca ve satma gibide bir şansım yoktu ama şu bir gerçekti 3 ay boyunca 150 km yol gidip geliyordum hergün tek bir kez sağa çektirmedi o açıdan sonradan toyota dedim ve hiç hiç takmadım ve değer diyip kalkıp bir miktar para topladım hiç üşenmeden 4 bin lirayı gözden çıkardım yaptırdım kendim üzerinde durdum vanda yaptım ki van toyotanın sanayi kalesi bence en ufak vidasına kadar bulunur şuan bakıyorum aracıma nerden nereye diyorum gayet zevk alarak biniyorum ama sesler gelmeye devam ediyor :D
o açıdan sizde sesleri çok takmayın verin müziğe sesi binip devam edin  :)
2004 corolla sol