0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben de bugün itibariyle kaporamı yatırdım ve sıfır km makyajlı astra j siparişimi verdim. Beyaz renk. Hayırlısıyla ay sonunda teslim alacağım...
Karter korumadan vazgeçin derim
şöför tarafındakı kapı bugun gıcırdamaya başladı . Kapıyı acıp kaparken çıkardığı ses kulağımı tırmalıyor
Benimkide JTN ile başlıyor.Japonya üretimi demek.Neden forumda bir kişi toyota hakkında eleştiri yaptığında yada kusurunu söylediğinde ona hemen sat ,şunu al ,gibi cevaplar veriliyor anlamıyorum.Kemal abinin şakası haricinde tabi.Arif beye fazla yüklenildiğini düşünüyorum.İnsanların sorunları zamanlada meydana çıkabilir.Başta memnun olunan bir arabadan zamanla ses de gelmeye başlıyabilir ki bu seslerden çogu yeni kasa sahipleri muzdarip.Bende de yeni kasa var.1 yıldır kullanıyorum.Ben çok memnunum.Hiçmi eksi yönü yok toyotanın. Süspansiyonları çok sert gibi sanki.Kasislerde çok hoplatıyor.Lastikleri mıchelinde yaptık ama bir nebze.İlk aldığımda giderken çamurluk içlerine çarpan taşların çıkardığı sesler dikkatimi çekmişti.İnsanlar az paralar vermiyorlar bu arabalara.O kadar para verdikten sonra arabadan ses gelince insanın canı sıkılır tabi.Markası ne olursa olsun.
Emniyet kemeri takilan yer ve depodan gelen calkanti sesi bizde de var. Caresi teyp sesini acmak. :-)
Alternatif tıp diyosun yani abi