0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Onur bey sizin araç yeni corolla mı?
teşekkürler onur bey konuyu takip ediyorum.
Sipariş imkanıda var bildiğim kadarıyla o sitenin. Dolayısıyla yoksada sıkıntı olmaz. Yeterki biraz organize olunsun. Fiyat daha uygun olur.
bugün firmayı aradım. en küçük amortisör 28 cm (toplam uzunluk) olduğunu söylediler. yani bize lazım olan toplamda 18 cm uzunluktaki amortisörden ellerinde yokmuş. zaten olsa bile asgari olarak 1 kutu (50) adet ancak satabiliyorlarmış. görüştüğüm yetkili çok küçük bir amortisör istediğimizi aradığımız türden amortisörü mobilya malzemeleri satan yerlerden bulabileceğimizi söyledi. harbiden bu konu çok canımı sıkıyor. bi amortisör bulamadık
Ben mobilya için olanını aldım denedim....Sağlıklı çalışmadı... Aramaya devam... Ayrıca ufak bir araştırmayla bizim aradığımız özellikteki amortisörlerin genelde otobüs parçası satan yerlerde bulunabileceğini, otobüslerin koltuk esnetmelerinde ve bagaj kapaklarında bu amortisörlerin kullanıldığını öğrendim....Başka bir esnaf arkadaşta aynı amortisörlerin tırların kupalarının üstündeki rüzgarlıklara takıldığından da bahsetmişti.... Bulunduğumuz illerde bu tarz yerlerden bunu soruşturmamızda fayda var....
Arkadaşlar sitenin sipariş kısımı varmış, http://www.despa.com.tr/siparis-otomotiv.html buradan bakarak uygun ölçüleri bildirin bakalım ne çıkacak.
abi bu bilgiler gayet iyi oldu en azından nerede arayacağımızı biliriz Mesaj Birleştirildi: Kasım 26, 2013, 20:17:05Ertan bey görüştüğüm yetkili istediğimiz ölçünün küçük olduğundan ellerinde olmadığını söylemişti. verdiğiniz linkten ulaşsak bile sanırım sonuç değişmeyecek.