0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne gibi bilmek isterim
Yalnız şöyle söyleyim camları bu şekilde kaldıracağını hiç sanmıyorum çünkü bende kendi aracıma taktım cam modülü yapısı çok farklı yani alarm modülünün iş göreceğini hiç sanmıyorum ama denemekte fayda var tabi sen bilirsin.
Yedekci Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Oto San.Sit. Bahçekapı Mah. 6.Cad. 2503. Sok. No:4/6 Şaşmaz / ANKARA adresinde toplam 18 cm amortisor aldim taktim super oldu arkadaslarin bilgisi olsun.
Calisma prensibi derken tam olarak neyi kast ettiniz anlamadim ama amortisoru ,konuyu ilk baslatan arkadasimizin ekledigi resimlere bakarsaniz goreceksiniz aracin uzerindeki varolan deliklere gonyeli olacak sekilde pul ve somun kullanarak bagliyoruz.Akabinde bagaj kapagi kapatildiginda amortisor kapaniyor,actigimizda aciliyor ) prensib olarak cahilligimi affedin pistonun hareketiyle sıkışan yağın bir orifisten geçerken akış direncinin meydana gelmesidir.Nasil baglangigi ise ilk basta dedigim gibi aracin uzerinde hazir delikler var uygun uzunlukta vida somun ile araca baglanabiliyor.Goruntu uygun oldugumda elbet ceker eklerim.Saygilarimla...
Sert acilmiyor, yanilmiyorsam 125 nm olarak biliyorum. Video ve fotolari en kisa zamanda yukleyecegim.Gidip almak emin olun planladiktan ancak iki hafta sonra alabildim.Acik adresini verdigim isyerinde urunu satin alirken adreslerini foruma yazacagimi soyledim onlarda bana telefonla yada bizatihi gelenlere yardimci olacaklarini soylediler.Urunun kodunu bilmiyorum ama dedigim gibi calisan arkadaslara durumu tembih ettim konuya vakiflar.Bir adet aldim kafi geldi.Saygilarimla.
ilginiz için teşekkür ederim. toplam ne kadar ücret ödediniz acaba?
Tamer bey hayırlı olsun . Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Abi sizde bunu uzun zamandır takip ediyorsunuz . Sonunda elde tutulur bir sonuca ulaştınız gibi . Açıkçası bende alma niyetindeydim ama ben aracı 1-1.5 seneye değiştireceğim ondan vazgeçtim .Alırsanız şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde kullanın .
Kardeşim çok teşekkür ederim. Evet kesinlikle alacağım ama Ankara da oraya gidecek birini bulamadım bir tane için de arayıp mahçup olmak istemedim gidecek birini bulursam muhakkak alırım.
Abi Ankara'da olsam seve seve yardımcı olmak isterdim . Ama forumda mutlaka biri yardımcı olacaktır .
bugün amortisörü bir arkadaş aldı ve kargoladı bakalım gelince hemen sonucu paylaşırım
hayırlı olsun gelişmeleri bekliyoruz