0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar uzun bir süre sonra evime geldim.çumartesi günü müsaitim.yarın bagaj amortisörü alacağım daha önce söz verdiğim arkadaşlarım var onlara ve isteyenlere gönderecegim. isteyen arkadaşlar bana yazar ise sevinirim. kesinlikle maddi bir beklentim yoktur,sadece istediginiz için alıp yollayacağım.
Gecmis olsun sag salim evine dondun. Arkadas dogru soyledi. Benim hic aklimda yoktu oyle bisey.senin nerden aklina geldiyse bizide surukledin pesinden. Bu arada tek elle ets 2013 oynuyorum tek elle tapatalk ule mesaj yaziyorum. harf hatalari yaptiysam affola cc ye aldim sabit 80km. :-) ohhh..
Ozel mesajdan iban bilgileri veya hesap nonuzu gonderirseniz sevinirim. Atm den yollayamayabilirim. Yarin nobetciyim pazar isten cikacam aksama kadar uyurum. C.tesi pazar netten islem yapilmadigi icin en erken pazartesi sabah gonderebilirim. Bu arada bu oyun bir baska cikti. Cok guzel.
asil siz hakkinizi helal edin bizim icin ugrastiniz gununuzu bizim icin heba ettiniz. Nasip degilmis.
arkadaşlar bu kötü haberi size vermek istemezdim fakat üzülerek söylüyorumki bugün benim aldlığım yerde hiç kalmamış tüm günümü sanayide aramakla geçirdim ama yine aynısı yok 1 cm büyüğü var ve oda olmuyor. benim aldığım yere söyledim ve ne zaman gelecegi belli olmaz dedi. lütfen kimse k.bakmasın herkez hakkını helal etsin beklettim o kadar sizide..
Bir umut bekliyorum hala, belkide gelmiştir?