0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tekin abi bizim araca uygun hem telli hemde elektronik kilit varmı bagaj için
Güzel bir çalışma, elinize sağlık. Yalnız Zafer bey'in belirttiği gibi sağ ve solda olmak üzere 2 ad. olursa sistem daha iyi çalışacak ve uzun ömürlü olacaktır. Ancak fotoğraflardan sanki piston kısa kalmış ve bagaj kapağı tam açık konuma gelemiyormuş gibi görünüyor?
ali agaoglu araci gormesin acaba bu sistem efsanelerede yapilir mi ?
Güzel olmuş güle güle kullanın iki adet amortisör mü kullandınız tek tarafta olursa kasıntı yapma ihtimali var birde bende de aynı araç var bagajı anahtar veya içeriden açınca bagaj kapağı yukarı doğru yarıdan fazla kalkıyor sizinkinde açılmıyormuydu?
vallahi sorma ya istanbula feribotla gidiyom bu yüzden :bütün arabalara yapılır babamda yumurta kasa hyundaı var onada yaptım.
abi ilk önce iki tane takmıştım ama bir amortisörün yay tanziki digeri ile uyum saglamıyor aynı marka iki tane takıyorsun ama en ufak bir vida hareketi bile etkiledi ve yaylanma oldu ama tek taktıgımda istersen video çekip ekleyim bir motor varmış gibi yavaşça tek bir hareketle kalkıyor.bagaj kapagında herhangibir kasma yok ben 4 aydır kullanıyorum gayet saglıklı tavside ederim. bu arada tam açılıyor bagaj kapagı hiçbir sıkıntı oladı. saygılarımla
Denemeli açıklaman için teşekkür ederim, kaç cm'lik amortisör kullandın?
vala kafama yatti benim neler gerekli malzemeyi nasil buluruz montaji hakkinda kisa bir aciklama yapabilirmisiniz.
peki tekin abi araştıracağım teşekkür ederim