0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
süper çalışma olmuş. emeğinize sağlık.amortisörü taktıgınız bagaj kolundadamı delik vardı yoksa sonradan mı açtınız?
teşekkür ederim evet her iki, taraftada delik var hiç bir delik açmadım.
teşekkürler bilgi için.sonuç itibariyle 6 cm lik amortisör aldıkmı montajı basit diyorsunuz.
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=45126.0 şuna bir bak belki işini görür..
Elinize sağlık.Bu bagaj amortisörünü online alabileceğimiz bir yer biliyor musunuz? veya heryerde bulunabilir mi?Nerelerde aramalı, yazınızdan anladığım kadarıyla 6cm lik bir amortisör yeterli oluyor.Son olarak fiyat bilgisi verir misiniz?
ismail bey okadar sormama ragmen 6 cm amortisör bulamadım. hep 7 cm lik var. bir amortisörcü özel yapalım falan dedi 40-50 tl mal olur diyor sizin alıp gönderme şansınız var mı?senin için indim ölçtüm yanlış olmasın diye ben 6 cm dediğim yer parlak kısımdı. k.bakmayın yanlış anlaşılma sağladım heralde.resimde detaylı olarak işaretledim. hadi kolay gelsin. eger bulamazsan ben alıp gönderirim haber verin bana...
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Ekim 18, 2012, 15:38:20ismail bey okadar sormama ragmen 6 cm amortisör bulamadım. hep 7 cm lik var. bir amortisörcü özel yapalım falan dedi 40-50 tl mal olur diyor sizin alıp gönderme şansınız var mı?senin için indim ölçtüm yanlış olmasın diye ben 6 cm dediğim yer parlak kısımdı. k.bakmayın yanlış anlaşılma sağladım heralde.resimde detaylı olarak işaretledim. hadi kolay gelsin. eger bulamazsan ben alıp gönderirim haber verin bana...valla bu süper oldu çok teşekkür ederim. dün amortisörcü tam da merkez noktalarını sormuştu kaç santim diye(delikten-deliğe). tekrardan teşekkürler ilgin için. son bir şey daha sormak istiyorum. bu ölçüler amortisörün tam açık oldugu konumdaki ölçülermi?
valla bu süper oldu çok teşekkür ederim. dün amortisörcü tam da merkez noktalarını sormuştu kaç santim diye(delikten-deliğe). tekrardan teşekkürler ilgin için. son bir şey daha sormak istiyorum. bu ölçüler amortisörün tam açık oldugu konumdaki ölçülermi?
İsmail kardeşim bagaj tam açılmıyor sanırım, zira bu tam açık hali dediğin resimde bagaj kolu lastik takoza kadar gelmemiş . Bu gün Samsun'da ben biraz araştırdım, zaten epi topu 1 tane amortisör satan yer var, o da otobüs parçacısı Hal böyleyken sağ tarafa 1 tane zar zor uydurduk, lakin bu sefer de bu amortisör 400 newtonluk olduğu için bagajı çok hızlı açtı. Senin bulduğun bu amortisörden zaten buralarda yok, tüp uzunlukları burda hep 12 cm falan. Ayrıca seninkinin itme kuvveti nedir yazarmısın...Neticede bagajı da biraz kastığını görünce tek amortisörden vazgeçtim , buradaki ustada aynısını dedi gerçi ....eğer bulabilirsem 2 tarafa birer tane 150 nm lik toplamda 300 nm lik bir itme kuvveti yakalayabileceğim bir sisteme karar verdim. Bizi bulaştırdın bu işe ya hadi bakalım hayırlısı....
evet evet bende istiyorummm hemen acilen eft yapılır :D