0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ouv konu mükemmel olmuş kardeşim, bende şu sıralar altın borç almayı düşünüyorum... 10.000TL lik altın alıcam zaten bozdururken biraz zararım olucak... Acaba alsam 1yılda ne kadar zararım olur ki... Belki de kar ederim Gerçi bende bu şans varken dünyada altın rezervleri tükenir
Şimdi elındekı şişeyi yavaşca yere bırak
Saygı değer abilerim ve kardeşlerim.Biliyoruz ki altın en büyük yatırım araçlarından birisi. Altınla ilgilenen, takip eden bizimle değerli bilgilerini paylaşacak vardır muhakkak Özetle altına ilgili görüşlerinizi bekliyorum şimdilik kısa vadede ne gibi seyir alabilir.
ACD eski aracımı frank ile borçlanıp almıştım sonra 8 yılda yukselmeyen frank bende yukseldı zar zor 3 yılda kapatabıldım valla.. sakınha...! tl borçlan sakın altın işine girme..
Eskide olsa bir kuyumcu olarak tavsiyem altını kısa vadeli alacaksanız hiç almayın . Uzun vadede'de bu fiyatlardan alınır mı orası tartışılır ben şuan için altına yatırımı pek mantıklı bulmuyorum son 10 yıldır ciddi bir şekilde yükseldi ve bunun düzeltmesi mutlaka olacaktır .Yatırım tavisyesi değildir .
1200-300 ons dolara düşerse orta vade yatırım yapılabilir. Bu fiyatlar yüksek bence.
hayirdir abi frank'i nerden buldunuz?
Bu fiyatlar veya az aşağı gelir diye düşünüyorum. Uzun bir yazı yazmıştım silindi telden zor oluyor.
Şükrü Hocam parayı buldunuz heralde kaç kg alacaksınız
valla şimdi burada söylenmez ama yazın başında tüm birikimimi altına yatırdım. 2 adet çeyrek aldım, birini düğünde arkadaşıma hediye ettim diğeri kefen parası olarak duruyor bu konuyu anneme danışmak lazım akşam eve geldiğimde blomberg ht nin özetini geçiveriyor bir çırpıda ne alakaysa sardırdı bu ara, sıkıntıdan herhalde.ACD git efendi gibi paşa paşa kredi çek TEB in bayram kredisi faiz oranları açısından baya iyiydi mesela.
Biri tefecimi dedi ne sanki