0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mithat Bey bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Analizcileri ben de takip ediyorum yükseliş devam edecek gibi bir izlenim var ama düşerse de 1500lere düşeceği söyleniyor.Sizin bahsettiğiniz anında al sat oluyor galiba öyle mi?
1560 dolar seviyesinde dip çalışması yapıldı. 1660 dolar seviyesi üzerinde 2 kapanış yapabilirse 1690 doları kısa vade, 1800 doları ise uzun vade hedef olarak söylüyorlar. Düşüşte de 1600 dolar seviyesinin altı beklenmiyor. Tabi fiyatı piyasa yapıyor, bunlar sadece kağıt üzerindeki analizler.Bahsettiğim fonla seans saatleri içerisinde alım-satım yapabiliyorsunuz. Satım işleminden 2 iş günü sonra paranız hesabınıza geçiyor, t+2 kuralı. Tüm hisse senetlerinde durum böyle. Dezavantaj olarak satımda kârınız üzerinden otomatik olarak %10 stopaj kesiliyor.
Anamm Yamaç abim burdan vermişsin cevabi zaten bende özelden yazmışım tekrar tesekkur ederim abi.
Şu hökümet bir düşsede ekonomi normal seyrine dönse
Altın fiyatının düğün, sünnet gibi global anlamda kırıntı kadar etki yaratacak olaylardan ziyade tamamen dünya finans piyasalarındaki risk algısına göre belirlendiğini hatırlatmak isterim. Bugün Bernanke konuştu, 1655 dolardan 1685 dolara fırladı. Şu an kısa vade hedefi tamamlandı gibi duruyor. Bakalım istikameti neresi olacak..
Düşer mi ki Kemal amca?
tarihimizde, uzun süre yönetimde kalan partilerin, daha doğrusu liderlerinin sonu hep kötü olmuştu biliyorsunbir dönem daha kazanırlarsa kötü bitecek gibime geliyor