0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tabiki buyur bakalım
Uğur gene can alıcı noktaya parmak basmışFaiz haramdırHökümetimizin mantaliteside aynı yönde olduğu için altına yönelim çok oldualdın gereğinden fazla yükseldi, o yüzden daha fazla artmaz herhaldeama düşeceğinide hiç sanmıyorum, epey bir süre böyle devam eder
yüzde 5 artı eksi oynar diye düşünüyorum sistemin kendi faiz.faizden uzak durmak ıcın devletle bankalarla sosyal hayatla en ufak bir bağının olmaması gerekir bunun çözumüde ıssız bir ada kendin ekip birçip yicen takas usulu ticaret.bu konularda bende hassasım ama yapcak birşeyn yk.
O kadar abartmaya gerek yok bence elimizden geldiği kadar uzak dursak yeter şahsi kanaatim.
devletten maaş alıyosan sgk dan faydalanıyorsan ıkramıye nema zam farkı emekli ikramiyesi veya emekli maası alıyorsan istediğin kadar uzak dur.faiz deyince bankanuın verdıgı gelıyo aklımıza sadece.
Gel sana hisse senedi alalım Şükrü.
Ufak bir hatırlatma;Altının ons fiyatı 1660 doları geçerek teknik analizciler açısından 1800 dolarlara göz kırptı. Küresel piyasalardaki durum da göz önüne alınırsa Ocak-Mart aylarında bu rakamları görmesi olası. Kendi açımdan gram altın olan IMKB'deki GLDTR kodlu fona yatırım yapıyorum. İlgilenenler http://www.gldtr.com/altin-borsa-fonu-nedir adresinden inceleme yapıp kararlarını verebilirler.