0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mahmut Bey bozdurmak için görüşleriniz nedir? Beklemek gerekir mi yükselir mi fiyatları tahminen?
şükrücüm ortağımın biraderi eski kuyumculardandır.. bu konuyu bende danıştım ama o bile altın bu sağı solu beli olmaz diyor... fiyatlar çok yüksek 1 yılda 2 katladı neredeyse diyor ... pek yükseleceğini sanmam diyor.. ama ne olacağıda belli olmaz diyor...
Tamam tamam sustum En iyisi kredilere yoğunlaşayım ben Onunda kefiliydi kefaliydi
abi bankalar sağolsun.. faizi tl den daha düşüktü uyanıklık yaptık ama yemedi.. aldığım ders :kazandığın şeyle borçlanacaksın...
Şükrü bey bu fiyatlar gerçekten çok yüksek ben olsam elimdekinin hepsini olmasada bir kısmını bozdururdum . Yinede size kalmış birşey .Benim tek tavsiyem kendi altınınız la istediğinizi yapın fakat altın ve döviz ile borçlanmayın ve kimseye bor vermeyin kötü olan siz olursunuz .Müşterilerimizden çoğu bu sebepten çok mağdur oldu 100 gr altını 4000 tl ye satıp 9000 tl ye alanını biliyorum buda ufak borçlanmış biriydi . Kimisi 1.5 kg borçlanıyor ve altın yükselincede zararın haddi hesabı olmuyor . Kimide altınını borç verdiği için en yakın arkadaşıyla düşman oldu sebebi altınını istemesi Uğur abi çok doğru demiş kim demişse altının ne olacağını kimse kestiremez bende düşeceğini düşünüyorum ama 120-130 olması içinde bir engel yok .
gram altın şu an 95 -96 tl arası oynuyor ben son bir düşüş daha olacağını sanıyorum sonra 100 e doğru yolculuk başlar diye düşünüyorum.
altın ve toprak hiçbir zaman kaybettirmez.. ama kısa vadeli yatırım aracı olarak görmemeliyiz. eğerki kısa zamanda birşeyler kazanayım düşüncesi varsa başka şeylere yönelmeli
Borç almak mı Ben lira borcundan çekinen biri olarak altın borcuna Allah muhtaç etmesin Mahmut Bey. Yorumunuz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
Şükrü bey rica ederim .Allah kimseyi başka bir kimseye muhtaç etmesin .
Borç yiğidin kamçısıdır abi... Borçlanmadan mal sahibi olunmayacağı düşüncesindeyim ben mevcut şartlarda... Malum gelen para illaki harcanıyor ama borçlanıp birşey aldığımızda en azından borç bitince elimizde avucumuzda birşeyler oluyor Hanımların altın günü olayı gibi birşey aslında bu
piyasanin icinden degilseniz kisa sureli yatirimlar hep zarar ettirir. yatirimin amaci zaten parayi yatirmak birakacaksin iyice yatsin uykusunu alsin uyku sirasinda gelisirmis kemikler sekerleme yaptirmayin paraya zarar edersiniz
Abim sana nekadar lazım %4 faiz oranı iyimi kafana göre öde çok gecikirse "Borç yiğidin kamçısıdır." diyip kamçıyı hediye ederim
Arda tefeciliğe mi başladın hayırdır
Estağfurullah hocam ufak bir espiri.
takılıyorum sana
Farkındayım öğretmenim
Parmak kaldırmadan konuşma yavrucum
Öğretmenim örtmenim örtmenim konuşabilirmiyim?
Gulsum hanim. Petrole yatirim yapma imkanimiz yok mu?