0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Okan çok güzel değer tebrik ederim .Ben bugün araç full dolu bağaj + 5 yolcu klima açık 6.9 lt yaktı oda hiç dikkat etmedim . Zaten artık yakıtı kafaya takmıyorum geçiyorum sol şerite müziği hafif açıyorum cıstak cıstak mis gibi sende fazla takma kafana ben arabayı yeni aldığımızda çok takıyordum yol bitmiyordu bu arada hız sınırlarınada uyarım yanlış anlaşılmasın .Ama ara ara dalgınlıkla biraz geçtiğim oluyor ne yalan söyleyim . Bu arada aracım dizel zaten dikkat etmediğim değerden fazlası ile anlaşılıyor. Değerin yüksek çıkmasında aracın 1 saate yakın rolantide çalışmasının çok büyük etkisi var
Okan,şimdi aklıma geldi. Depo fulleme yöntemi ile yapılan ölçümlerde en sağlıklısı, aynı pompadan fullemek. Yola çıkmadan fullediğin fiş duruyor mu?38 litrelik depoya, 34 litre gaz aldığımı hatırlıyorum.
vitesi redlinenin hemen öncesinde atın bakın nasıl yakıyor.hele bir de kesiciye kadar girsin(ama motor kucağa alınmıcak )
Aynı pompadan almazsan saymam Okan.
Vallahi helal olsun benzinle en fazla 17-18 kuruşa indik benzin 4.20ken geçen günlerde işte 22 kuruş yaktı bakalım 2-3 hafta sonra giresun görele yolları bizi bekler neler olacak bakalım 1050 km sadece gidiş Ayrıca tekrar tebrik ediyorum Okan
yok abi arabayı o kadar zorlamıyorum.oralara kadar çıkarsam devri birde araba yüklü gazı içer heralde
çok teşekkür ederim ercüment senin corolladanda iyi bir değer bekliyorum.sonuçta aynı motor ve çok daha hafif.vvt-i candır
O benim böböğeeem kızım benim yaaa az da yakar bide yağı incelteyim diyorum 5-30 yada 0-40 gibi daha da az yakacağına eminim yani Fakat karadeniz olduğu için köye çıkarken çoooook ama çooook dik rampalar var orada içecek gibi duruyor benim beyazım Bide yağ eksiltmesinde yeter o bana yağı inceltince 10w40da sıkıntı yokta 5-30 veya 0-40 korkutuyor açıkçası :/
38 litrelik depoya, 34 litre gaz aldığımı hatırlıyorum.
27 litre ile 250 km yapıyorum şehiriçinde. Hep mahalle arası, dörde atamıyorum
27 litre lpg yakıyor zaten
mahmut abi 6.9 yüksek bir değer ama dediğiniz gibi araç 1 saat rölantide çalışmışsa değerin yüksek olması bundan kaynaklıdır
tüpün tüpünü çıkarmış Okan