Okan,şimdi aklıma geldi. Depo fulleme yöntemi ile yapılan ölçümlerde en sağlıklısı, aynı pompadan fullemek. Yola çıkmadan fullediğin fiş duruyor mu?
38 litrelik depoya, 34 litre gaz aldığımı hatırlıyorum.
vitesi redlinenin hemen öncesinde atın bakın nasıl yakıyor.hele bir de kesiciye kadar girsin(ama motor kucağa alınmıcak

)
Okan,şimdi aklıma geldi. Depo fulleme yöntemi ile yapılan ölçümlerde en sağlıklısı, aynı pompadan fullemek. Yola çıkmadan fullediğin fiş duruyor mu?
evet abi duruyor.normalde biz önce vezirköprüdeydik daha sonra havzaya gelmeden önce depoda çok az gaz vardı.araba 4 bin devire çıktığında araba benzine geçiyordu bende deviri düşürüp sonrada düğmeye basıp tekrar gaza alıyordum.25 km yol boyunca 3 kez araba benzine geçti daha sonra ben tekrar gaza aldım.vezirköprü-havza arasında çok dik yokuşlar var arabada yüklü olduğu için mecburen basmak zorunda kalıyordum.sonra havzada arabaya 34 lt küsür gaz aldım.demekki depoda daha 3 litre civarı gaz kalmıştı
Aynı pompadan almazsan saymam Okan.
Aynı pompadan almazsan saymam Okan. 
abi şehir dışı olduğu için aynı pompadan alma şansım pek olmuyor ama şehir içinde hep aynı istasyondan ve genelde aynı pompadan alıyorum.şehir içinde km de 225-230 kr arası yakıyor

sizde yeni verso vardı yanlış hatırlamıyorsam sizinki ne kadar yakıyor
Vallahi helal olsun

benzinle en fazla 17-18 kuruşa indik benzin 4.20ken geçen günlerde işte 22 kuruş yaktı bakalım 2-3 hafta sonra giresun görele yolları bizi bekler neler olacak bakalım 1050 km sadece gidiş

Ayrıca tekrar tebrik ediyorum Okan
çok teşekkür ederim ercüment
senin corolladanda iyi bir değer bekliyorum.sonuçta aynı motor ve çok daha hafif.vvt-i candır 
O benim böböğeeem kızım benim yaaa az da yakar bide yağı incelteyim diyorum 5-30 yada 0-40 gibi daha da az yakacağına eminim yani

Fakat karadeniz olduğu için köye çıkarken çoooook ama çooook dik rampalar var orada içecek gibi duruyor benim beyazım

Bide yağ eksiltmesinde yeter o bana yağı inceltince 10w40da sıkıntı yokta 5-30 veya 0-40 korkutuyor açıkçası :/
27 litre ile 250 km yapıyorum şehiriçinde. Hep mahalle arası, dörde atamıyorum
Bende 24luk LPG tankina 29lt aldigimi hatirliyorum
27 litre ile 250 km yapıyorum şehiriçinde. Hep mahalle arası, dörde atamıyorum 
abi biraz fazla yakmış lpg taktırmayı düşünüyormusunuz
27 litre lpg yakıyor zaten
tüpün tüpünü çıkarmış Okan
mahmut abi 6.9 yüksek bir değer ama dediğiniz gibi araç 1 saat rölantide çalışmışsa değerin yüksek olması bundan kaynaklıdır 
Yazın herkesin değeri düşer benim değer sırf rolantide uzun çalıştırdığım için artar geçen sene rolantide çalıştırmadığım için düşmüştü.
Normal kullanımda full şehir içi klima açık kışın en fazla 6 lt yakar yazında 5.3 5.6 arası yakar .
Rolantide çalıştırma sebebim bu sıcaklarda aracın içinde camları açıp oturmak akıl karı değil aracın içinde beklemem gerektiği durumlarda klimayı açmak için mecburen çalışır durumda bırakıyorum bazen çarşıda aracı çalışır durumda bıraktığım için park arayanlarla sorunda yaşadığım oldu adam beni çıkacam zannediyor bekliyor bekliyor bende tık yok .
O zaman çok iyi bir değer vedat abi vallaha kıskandım