0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O zaman ben 20lt/100km yazısını görünce hemen paylaşırım, birisinin nazarı değsinde yakıt tüketimi azalsın diye Okan'cığım, sorması ayıp sen ne iş yapıyorsun. Yaşına bakarak öğrenci olduğunu tahmin ediyor ve bu tür iddalara para kazanmaya başlayınca girmeni tavsiye ediyorum Bu arada yanlış anlama ben "o kadar az yakar ya da yakmaz" demiyorum. Sadece az yakıyorsa, boşver kurcalama. Daha ne istiyorsun ?
vallaha yakıt işini tuncay abi ile vedat abi düşünecek çünkü ben arabama güveniyorum çok az yakacak çünkü hadi bari yakıt parasının yarısı onlardan yarısı benden olsun,bu kıyağımı unutmasınlar
Bu işten en kârlı ben çıkacakmışım gibi duruyor ama hadi hayırlısı
ercüment sende ehliyeti alınca bizi gezdirirsin ödeşmiş oluruz
Benzin 2.5 tl olsun karstan edirneye edirneden antalyaya antalyadan ankaraya istediğin gibi gezerik sorun şu benzin 4.5 lira Şaka bir yana araba satılmazsa her türlü ya
ama şöylede bir durum var eğer benzin 2.5 lira olsa bu ülkede dışarı çıkıp gezemeyiz çünkü trafik o kadar kalabalık olurki adım atamayız.ülkemiz lüks tüketime çok düşkün.benzin 10 tl olsun yinede trafikten 1 araç bile eksilmez artmaya devam eder.mesela avrupa ülkelerinde yakıt 10 tl olsun iç savaş çıkar kan gövdeyi götürür.onların alım güçleri bizden çok daha fazla olmasına rağmen yakıt 10 kr artsa hemen protesto ediyorlar.bizde kimsenin gıkı çıkmıyor.velhasıl biraz alakaya maydonoz şeyler söylesemde durum bundan ibaret.onun için tek çare lpg
Bitanecik vvt-i'ın ömründen yiyemem bir kere o sıvılara alışık saf alkol + benzinle çalışmışlığı var gaz istemez o yapamaz öyle
lpg li araba ile çok yüksek devirlere çıkılmadıktan sonra (4500+) subablara zararı çok daha az oluyor.yani lpg li araba ile sakin kullanımda uzun süreler sorunsuz bir şekilde binilebilir.sürekli yüksek devirli kullanınca subablar eriyor.onun için nasıl turbo dizel arabalarda yüksek devirlere çıkmak turbo için ölümse lpg dede subablar için ölüm ama senin corolla zaten hafif olduğu için şehir içi ve dışı benzinle çok fazla yakmaz idare edilebilir ama 1500 kg lik babayiğit versonun benzinle kullanılmasıda benim için ölüm olur
lpgli arabaya bindiğimde 3000 üstü tehlikeli geliyor bana arabanın sesi artmaya başlayınca tüpte var ya arkada patlayacak gibi geliyor motorda ağırlık yazıyor ya orada 960 kg yazıyor tüy siklet mübarek ama her yerde 1050 geçiyor burası da ayrı bir konu Verso için harbi ölüm yani marşa bastığında kafanı koy giyotinin altına yada kısa çözüm olarak harakiri yapabilirsin
beni hiç korkutmuyor lpg.bu zamana kadar ben lpg li olup durup dururken patlayan bir araba görmedim.durup dururken yanma olmuşsa bile 500-600 tl lik merdiven altı sistemlerden dolayı olmuştur.avrupada insanlar lgp kullanmaya teşvik ediliyor.velhasıl artık yeni sistem ve kaliteli lpg sistemleri ile risk benzinli araba ile aynı düzeyde
Patlamaz ona lafım yokta işte otobanda 120 km/h ile seyreden bir bombasın sonuçta Yok be benzinli yine daha azdır gazın tehlikesinden