Gönderen Konu: 2011 Makyajlı Corolla'ya yeni bir makyaj Led dizayn ilginç modifiyeler.  (Okunma sayısı 57124 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
led teknolojisinin nimetlerinden sonuna kadar faydalanmışsınız.. güzel olmuş :D.. değişik bir toyota modeli olmuş :))

Teşekkürler güzel bir yorum ve bakış açısı evet led ampüller normal ampüllere oranla çok daha fazla uzun ömürlü ve az enerji tüketir. Bu sebeple şık ve az enerji tüketimi ile led nimetlerini evimin her köşesinde kullanıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
bence biraz arabesk gibi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
bence biraz arabesk gibi

Müzik ruhun gıdasıdır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
Gayet başarılı olmuş ama o vites kısmının orası biraz fazla cıvıl cıvıl olmuş sanki insanin gözünü almazmı o kadar led  ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
Bende yaparım.Bir farkla araba elimde kalır. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Gayet başarılı olmuş ama o vites kısmının orası biraz fazla cıvıl cıvıl olmuş sanki insanin gözünü almazmı o kadar led  ::)

Teşekkürler. Evet vites çerçevesi ve vites topuzundaki ledlerin ışık şiddetini son kademeye getirdiğinizde gözleri gece sürüşlerinde biraz rahatsız ediyor. Fakat ledlerde potansiyometre var ve ışık şiddetini istediğiniz parlaklıkta ayarlayabiliyorsunuz. Gündüz sürüşlerinde ise zaten hiç bir problem ve rahatsızlık vermiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Bende yaparım.Bir farkla araba elimde kalır. :D

O zaman hiç bulaşma derim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
zafer abi ön , arka  ve direksiyondaki toyotaa mblemini nasıl söktün ben bugun kurcalayım dedim azcık elimde kalcak diye bıraktım :)
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
zafer abi ön , arka  ve direksiyondaki toyotaa mblemini nasıl söktün ben bugun kurcalayım dedim azcık elimde kalcak diye bıraktım :)

Mehmet ön logo tırnaklı ve geçme çok kolay çıkıyor ama dikkat et tırnaklarını kırma dışa doğru biraz esnet ve tırnakların nerede olduğuna bak takıldıkları yerden kurtar. Arka logo çok zor çıkıyor çift taraflı bant veya siyah silikonla yapıştırılmış logoyu düzgün olarak yerine oturtmak için iki adet merkezleme pimi var tırnaksız ben silikon veya çift taraflı bandı misina ile yavaş yavaş keserek çıkardım merkezleme pimleri logonun geniş olan uçlarında yani yarıya kadar üstten yarıya kadar alttan kes yapıştırıcıyı dikkat et misina merkezleme pimlerini kesmesin gerçi kesilse de önemli değil ama logoyu yerine tam düzgün yapıştırman için gerekli. Direksiyonda ki logoya gelince o çok çok daha zor hiç bulaşma biliyorsun altında airbag var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
 Zafer Bey,

İnanılmaz şeyler yapmışsınız. Öncelikle emeğinize sağlık. Sanırım bu konularla ilgili daha önceden tecrübeleriniz vardı. 
Mavi ışıklı corolla eşikleri ,  beyaz ve mavi ışıklı plakalık ve arka ledlere bayıldım. Ayrıca yan aynaların altına yapıcağınız ışıkta şık olacak ,    kesinlikle yapın... 

Size birkaç sorum olacak. Cevaplandırısanız sevinirim

1) Kapı eşiklerini nereden temin ettiniz? Birtek bunları kendiniz yapmamışsınız sanırım. Elektiriği nereden çektiler ve fiyat olarak nekadara mal oldu?

2) Aracımda kısa farlarım orjinal xenon. Sis farlarını ve parkları da beyaz yapmak istiyorum. Şu linkteki ürünü kullansam renk olarak xenonlarla çok büyük fark olur mu? ( http://www.hepsiburada.com/liste/space-hod-h11-xenon-gazli-far-ampul-seti-011248/productDetails.aspx?productId=otm011248&categoryId=20024642&SKU=OTM011248 )

3) Parklar ve plakalık için ise şu ürünler yeterli ışık sağlar mı ( http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=20024643&Productid=otm37a038 )

4) Arka tamponda bulunan ledleri nereden temin ettiniz ve fiyatı nedir?

5) Son olarak bu işlemleri sizin gibi kendim yapma şansım yok. Nerede yaptırmamı tavsiye edersiniz ve bunları yaptırmak aracın garantisi için bir sorun çıkarır mı?

Şimdiden çok teşekkürler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Zafer Bey,

İnanılmaz şeyler yapmışsınız. Öncelikle emeğinize sağlık. Sanırım bu konularla ilgili daha önceden tecrübeleriniz vardı. 
Mavi ışıklı corolla eşikleri ,  beyaz ve mavi ışıklı plakalık ve arka ledlere bayıldım. Ayrıca yan aynaların altına yapıcağınız ışıkta şık olacak ,    kesinlikle yapın... 

Size birkaç sorum olacak. Cevaplandırısanız sevinirim

1) Kapı eşiklerini nereden temin ettiniz? Birtek bunları kendiniz yapmamışsınız sanırım. Elektiriği nereden çektiler ve fiyat olarak nekadara mal oldu?

2) Aracımda kısa farlarım orjinal xenon. Sis farlarını ve parkları da beyaz yapmak istiyorum. Şu linkteki ürünü kullansam renk olarak xenonlarla çok büyük fark olur mu? ( http://www.hepsiburada.com/liste/space-hod-h11-xenon-gazli-far-ampul-seti-011248/productDetails.aspx?productId=otm011248&categoryId=20024642&SKU=OTM011248 )

3) Parklar ve plakalık için ise şu ürünler yeterli ışık sağlar mı ( http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=20024643&Productid=otm37a038 )

4) Arka tamponda bulunan ledleri nereden temin ettiniz ve fiyatı nedir?

5) Son olarak bu işlemleri sizin gibi kendim yapma şansım yok. Nerede yaptırmamı tavsiye edersiniz ve bunları yaptırmak aracın garantisi için bir sorun çıkarır mı?

Şimdiden çok teşekkürler...

Öncelikle yorum ve beğeniniz için çok teşekkürler. Tabi ki bu konuda bilgi ve tecrübem epey vardı 31 yıl plastik ve saç kalıpçısı olarak çalıştım. Sorularınızın yanıtlarına gelince kapı eşiklerini Eliftuning.com'dan almış montajını serviste yaptırmıştım. Kapı eşikleri 100 tl montaj 55 tl montaj için kapı butonlarına tesisat çekildi ve kapı butonları ve tavan lambası ile paralel çalışıyorlar hangi kapı açılırsa o kapının ışıkları yanıyor. Gece ve gündüz devredeler. Xenon konusunda pek fikrim yok ama linkteki ürünler işinizi görür sanırım. Park ve plaka lambaları T10 dipsiz ampüllerdir soketleri aynı olduktan sonra bu konuda çok fazla renk ve seçenek var. Benim kullandıklarım mantar tipi 4 ledli kendinden devreli ampüller. smd ledlerin farın iç kısmında kararma ve bazı problemlere yol açabileceğini duymuştum. Linkteki ürünler smd led tipindedir. Arka tampon reflektörleri ve bagaj tarafı beyaz reflektörlerin içindeki ledler de kırmızı 4.7 mm çapında mantar ledlerdir ve tanesi 10-20 kuruşa bir elektronikçi ve elektrikçiden temin edebilirsiniz. Bu işlemleri bildiğiniz ve tanıdığınız bir tabelacı yapabilir ama titiz ve temiz bir işçilik gerek parçalar hassas bilhassa ledlerin geçeceği delikler delinirken dikkat etmek gerek. Garanti ile alakalı sorun olacağını sanmıyorum çünkü aracımı serviste tüm ustalar ve servis müdürü yapılan her şeyi gördüler ve garanti ile alakalı bir şey duymadım. Fakat tabi ki elektrik aksamında epey bir değişik işlemler oluyor herhangi bir durumda garanti dışı diyebilirler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
Tebrikler. Araç güzel olmuş...  :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota Corolla D-4D 1.4 Comfort Extra 2011 Siyah
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür edildi
Abi resmen aracı baştan yaratmışsın. Tebrikler valla..
Toyota Corolla D-4D 1.4 Comfort Extra 2011 Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Tebrikler. Araç güzel olmuş...  :alkis: :alkis:

Abi resmen aracı baştan yaratmışsın. Tebrikler valla..

Çok teşekkürler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyotalı olmak ayrıçalıktır
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Aracın on alt taraftakı sıyah ızgarayı neyle boyadınız  hocam bu konu hakkında bılgılendırırmısınız ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Aracın on alt taraftakı sıyah ızgarayı neyle boyadınız  hocam bu konu hakkında bılgılendırırmısınız ?

Benim kullandığım boya ( Siyah. Kod:326 Akçalı ) Fakat istediğiniz bir marka sprey boya ile parlak siyah veya mat siyah boyayabilirsiniz sizin beğeni ve zevkinize uygun nasıl isterseniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyoo toyota Corooo Coroolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 34000
  • Model Yılı: '12
  • 4 kere teşekkür edildi
abi aracın vites kısmı ghariç çok güzel
eğer sorun olmassa bi soru sorucam
ben aynı senın resimdeki gibi sustalı anahtar kabı aldım anahtarı yaptırdım elektronik devreyi geçirdim çipi geçiremedim lütfen bana çipin nasıl geçirdiğini anlatabilirmisin abi hep istemişt,im sustalı anahtarım olsun diye ama bi türkü olmadı bende böyle uğraştım sen sorunsuz kullanıyomusun
iyi günler :)
Hayatta sorun çıkarmayacaksın soruna çözüm olacaksın dediler bizde TOYOTA aldık :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
elıne koluna saglık cok emek var tebrıkler yani.ozellıkle plaka aydnlatma ve stoplar harıka ıstedıgım butun calısmalar sızde mevcut

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Zafer bey; Hiç yan sinyallere led bağlama tecrübeniz oldu mu? Mesela arka stoplardaki yan sinyallere.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Zafer abi bir konu da fikrini alacağım.

Abi ben sustalı kumanda kabı almayı düşünüyorum . Fakat chipi çıkaramadım . Chip hem yapıştırılmış hem chip ile kumanda kapı arasında hiç boşluk olmadığı için tornavida gibi aletler araya girmiyor dolayısıyla çıkaramadım . Size sormak istediğim chipi kumanda kapından nasıl çıkarırım .