Gönderen Konu: 2011 Makyajlı Corolla'ya yeni bir makyaj Led dizayn ilginç modifiyeler.  (Okunma sayısı 57126 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
Zafer abi bir konu da fikrini alacağım.

Abi ben sustalı kumanda kabı almayı düşünüyorum . Fakat chipi çıkaramadım . Chip hem yapıştırılmış hem chip ile kumanda kapı arasında hiç boşluk olmadığı için tornavida gibi aletler araya girmiyor dolayısıyla çıkaramadım . Size sormak istediğim chipi kumanda kapından nasıl çıkarırım .

Chip biraz zor çıkıyor ama sonuçta çıkıyor. Chipi kırmadan çıkartmaya çok dikkat edin gerekirse chipi çıkarmak istediğiniz orijinal anahtarınızın kabını gözden çıkarın yedeği var nasıl olsa chiple plastik arasına ince ve keskin bir bıçak yardımıyla yapıştırıcıyı kesmeye çalışın çepeçevre kesebilirseniz sonrasında ince bir tornavida yardımı ile çıkartabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Chip biraz zor çıkıyor ama sonuçta çıkıyor. Chipi kırmadan çıkartmaya çok dikkat edin gerekirse chipi çıkarmak istediğiniz orijinal anahtarınızın kabını gözden çıkarın yedeği var nasıl olsa chiple plastik arasına ince ve keskin bir bıçak yardımıyla yapıştırıcıyı kesmeye çalışın çepeçevre kesebilirseniz sonrasında ince bir tornavida yardımı ile çıkartabilirsiniz.
Ok abi deniceğim inşallah çıkar .

Birde abi aşağıdaki kap nasıl fiyat 12 dolar ve kargo ücretsiz . Ama plastik kalitesi nasıldır bilemiyorum .

http://www.ebay.com/itm/TOYOTA-CAMRY-Corolla-Avalon-3-Buttons-Flip-Key-Remote-Case-/230705435638?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item35b71d93f6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Birde bu var abi aynı gibi ama bu kargoyla 30 dolara geliyor sadece bunda toyota logosu var belki diğerinde de vardır .

http://www.ebay.com/itm/Remote-Flip-Folding-Key-Shell-Case-For-Toyota-Corolla-Prado-Echo-RAV4-3BT-/220926760416?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item337042d5e0&vxp=mtr

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Zafer bey; Hiç yan sinyallere led bağlama tecrübeniz oldu mu? Mesela arka stoplardaki yan sinyallere.....

Uygulamayı düşündüğüm bir kaç düşüncem var fakat bu aralar havalarında biraz soğuması ile ileri bir tarihe erteledim ama belli olmaz bir bakarsınız yeni projeler ile tekrar bu konuda paylaşabilirim. Arka ve yan aynalardaki sinyallere yan aynaların altlarına tavan lambası ve kapılar ile beraber çalışacak led aydınlatmalar. Yan aynaların altlarına tavan lambasından veya sigortasından tesisat çekilmesi gerek bunu da servis yapmak istemedi bende biraz erteledim. İstediğim aslında tam olarak uzaktan kumandanın kapı açma butonuna basıldığında tavan lambası yanar ve gecikmeli olarak söner yan aynaların altındaki ledlerinde buna paralel yanıp gecikmeli sönmesini istiyorum. Yoksa enerjisi başka yerden alınıp farklı bir fonksiyon ile de yanabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Birde bu var abi aynı gibi ama bu kargoyla 30 dolara geliyor sadece bunda toyota logosu var belki diğerinde de vardır .

http://www.ebay.com/itm/Remote-Flip-Folding-Key-Shell-Case-For-Toyota-Corolla-Prado-Echo-RAV4-3BT-/220926760416?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item337042d5e0&vxp=mtr

Mahmut kardeşim bu iki linkteki kap da uygun sanırım ama ben İstanbul'dan istemiştim Muhyiddin bey var sitede ona da bir danış derim. Kap birebir uyumlu ve ben 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Uygulamayı düşündüğüm bir kaç düşüncem var fakat bu aralar havalarında biraz soğuması ile ileri bir tarihe erteledim ama belli olmaz bir bakarsınız yeni projeler ile tekrar bu konuda paylaşabilirim. Arka ve yan aynalardaki sinyallere yan aynaların altlarına tavan lambası ve kapılar ile beraber çalışacak led aydınlatmalar. Yan aynaların altlarına tavan lambasından veya sigortasından tesisat çekilmesi gerek bunu da servis yapmak istemedi bende biraz erteledim. İstediğim aslında tam olarak uzaktan kumandanın kapı açma butonuna basıldığında tavan lambası yanar ve gecikmeli olarak söner yan aynaların altındaki ledlerinde buna paralel yanıp gecikmeli sönmesini istiyorum. Yoksa enerjisi başka yerden alınıp farklı bir fonksiyon ile de yanabilir.
Zafer bey; Yan sinayllerdem kastim şudur.
Arka stoplarda bulunan yan sinyal ampullerin yerine led koymak. Sizce olur mu?
Led lerin voltajı çok daha düşük. Örnek olarak 6-7 tane ledi seri bağlayarak, ampülün yerine bağlasak olur mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
elıne koluna saglık cok emek var tebrıkler yani.ozellıkle plaka aydnlatma ve stoplar harıka ıstedıgım butun calısmalar sızde mevcut

Beğeni ve yorumunuz için çok teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Mahmut kardeşim bu iki linkteki kap da uygun sanırım ama ben İstanbul'dan istemiştim Muhyiddin bey var sitede ona da bir danış derim. Kap birebir uyumlu ve ben 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.

Abi Muhyiddin abiyede danışacam ama ondaki kapın tuşları gümüş renkli ben orjinal gibi olsun istediğim için 2. linkteki ürünü almayı düşünüyorum fiyat olarakta 12 dolar çok uygun .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Zafer bey; Yan sinayllerdem kastim şudur.
Arka stoplarda bulunan yan sinyal ampullerin yerine led koymak. Sizce olur mu?
Led lerin voltajı çok daha düşük. Örnek olarak 6-7 tane ledi seri bağlayarak, ampülün yerine bağlasak olur mu?

Evet çok daha fazla led ile de olabilir hiç bir sorun olmaz. Aksine çok daha iyi olur ledler hemçok daha uzun ömürlü olacaktır hem düşük amperle çalışır  hemde hiç ısınma olmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Abi Muhyiddin abiyede danışacam ama ondaki kapın tuşları gümüş renkli ben orjinal gibi olsun istediğim için 2. linkteki ürünü almayı düşünüyorum fiyat olarakta 12 dolar çok uygun .

Fiyat burada da aynı sanıyorum. İkinci linktekini bende daha çok beğendim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Fiyat burada da aynı sanıyorum. İkinci linktekini bende daha çok beğendim.

Pardon abi ikinci linkteki 30 dolara denk geliyor ben ilk linktekini alacam galiba alta inence birkaç resim daha var ondada toyota amblemi falan var galiba aynı ürün ve kargo ile birlikte 12 dolara geliyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Abi bu kabı alırsam cip aşağıda işaretlediğim yere mi katılıyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
abi aracın vites kısmı ghariç çok güzel
eğer sorun olmassa bir soru sorucam
ben aynı senın resimdeki gibi sustalı anahtar kabı aldım anahtarı yaptırdım elektronik devreyi geçirdim çipi geçiremedim lütfen bana çipin nasıl geçirdiğini anlatabilirmisin abi hep istemişt,im sustalı anahtarım olsun diye ama bir türkü olmadı bende böyle uğraştım sen sorunsuz kullanıyomusun
iyi günler :)

Melih kardeşim çip (Kömür gibi küçük bir parça) orjinal anahtardan biraz zor çıkıyor çok dikkatli kırmadan çıkartman gerek çip çıktıktan sonrası kolay yeni anahtarın kabında çip için bölme var oraya aktarıyorsun. Ben 1 yılı aşkın bir süredir hiç sorun yaşamadan kullanıyorum. Kullanım dışında çok açıp kapatmamak gerek yay ve diğer parçalarının sağlığı açısından kabı kapatırken yayını kurmanız gerek fakat çok sert ayarlamayın düğmeye bastığınızda sustalı kısmı çok sert açılmasın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Pardon abi ikinci linkteki 30 dolara denk geliyor ben ilk linktekini alacam galiba alta inence birkaç resim daha var ondada toyota amblemi falan var galiba aynı ürün ve kargo ile birlikte 12 dolara geliyor .

Evet 30 dolarda uygun o yüzden burada da aynı dedim zaten. Çip resimde işaretlediğin yere konuyor. Fakat bu resimdeki ürünün plastik kalitesi kötü görünüyor. Logo hepsin de olması gerek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 2900
  • Model Yılı: '13
  • 7 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
abi ledler çok güzel olmuş eline sağlık son olarak çip mevzuu geçtide konuda bu çipten bana 1 tane lazım nereden buluruz fikri ve bilgisi olan varsa memnun olurum ..
Saygılarımla .
2000 toyo 1.3 efi 86 h.p BRC sıralı sistem satıldı

2013 seat ıbıza style yeni aracım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Evet çok daha fazla led ile de olabilir hiç bir sorun olmaz. Aksine çok daha iyi olur ledler hemçok daha uzun ömürlü olacaktır hem düşük amperle çalışır  hemde hiç ısınma olmaz.
Peki Led'lerin direnci, ampulun direncinden farklı olması durumunda, sinyalin farklı aralıklarla yanma/sönme durumu olabilir mi?
Sanıyorum öyle bir şey okumuştum öncelerde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Peki Led'lerin direnci, ampulun direncinden farklı olması durumunda, sinyalin farklı aralıklarla yanma/sönme durumu olabilir mi?
Sanıyorum öyle bir şey okumuştum öncelerde.

Bu konuda çok bilgim yok ama öyle olacağını sanmıyorum. Ledlere bağladığımız dirençler sadece fazla gelen akımı dirençlere vermektir. Uygun dirençlerle led ampüllerin çalışma ömrü çok uzundur. Ben şu ana kadar uyguladığım ledler de hiç bir sorun patlama ve farklı yanma gibi bir durumla karşılaşmadım. Sinyalleri led'e çevirdiğimizde olacak olan farklı ve düzenli, zamanlı aralıklarla led ampüle verdiğimiz enerjidir buda uygun ohm dirençle o ledi yakıp söndürmektir. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Bu arada hazır 21 ledli amber led ampüller piyasada bulunuyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
abi ledler çok güzel olmuş eline sağlık son olarak çip mevzuu geçtide konuda bu çipten bana 1 tane lazım nereden buluruz fikri ve bilgisi olan varsa memnun olurum ..
Saygılarımla .

Teşekkürler...  Deniz kardeşim çip zaten sizin orijinal anahtarınızda da bulunuyor. Sanırım sustalı anahtar kabı demek istediniz. Bununla ilgili sitede Muhyiddin bey var size tedarik konusunda yardımcı olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Evet 30 dolarda uygun o yüzden burada da aynı dedim zaten. Çip resimde işaretlediğin yere konuyor. Fakat bu resimdeki ürünün plastik kalitesi kötü görünüyor. Logo hepsin de olması gerek.

Ok abi bunu alıp denicem beğenmez isem Muhyiddin beyden sizdeki kaptan sipariş edeceğim dediğim gibi ben tuşların orjinaldeki gibi olmasını istiyorum umarım kalitesi güzel çıkar 12 dolar ürün ama bakıp göreceğiz .

Yardımınız için teşekkürler . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Arkadaşlar bende aşağıdaki ürünün siparişini verdim heralde 20 güne elimde olur . Tek sorunum chipi orjinalden nasıl çıkartacağım onuda olmazsa orjinal kabı biraz hırpalıyarak çıkartacam .

http://www.ebay.com/itm/230705435638?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649