Gönderen Konu: 2011 Makyajlı Corolla'ya yeni bir makyaj Led dizayn ilginç modifiyeler.  (Okunma sayısı 57127 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
Ok abi bunu alıp denicem beğenmez isem Muhyiddin beyden sizdeki kaptan sipariş edeceğim dediğim gibi ben tuşların orjinaldeki gibi olmasını istiyorum umarım kalitesi güzel çıkar 12 dolar ürün ama bakıp göreceğiz .

Yardımınız için teşekkürler . :)

Bir şey değil Mahmut kardeşim ürünü tekrar inceledim tuşlarını göndermiyor orijinal anahtarınızın tuşları kullanılacak daha güzel olur. Güle güle kullan çipi dikkatli çıkar orijinal kasaya biraz zarar versen de önemli değil çip kırılmasın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Bir şey değil Mahmut kardeşim ürünü tekrar inceledim tuşlarını göndermiyor orijinal anahtarınızın tuşları kullanılacak daha güzel olur. Güle güle kullan çipi dikkatli çıkar orijinal kasaya biraz zarar versen de önemli değil çip kırılmasın.

Sağol abi .

Abi zaten orjinal tuşlar kullanılacak diye bunu sipariş ettim . Çip konusunda gerekirse orjinal kasadan vaz geçecem .

Zaten ürünün plastik kalitesi iyiyse ömürlük olur . Aşağıdaki resimlerde baktım kalın bir şeye benziyor ama resim yanıltabilir .

Gelsin burada resimlerini paylaşırım .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyoo toyota Corooo Coroolla
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 34000
  • Model Yılı: '12
  • 4 kere teşekkür edildi
abi ben anahtarı söktüm ama şu çipi bi halledemedim bi resimli anlatabilecek babayiğit varmı :)
Hayatta sorun çıkarmayacaksın soruna çözüm olacaksın dediler bizde TOYOTA aldık :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
abi ben anahtarı söktüm ama şu çipi bir halledemedim bir resimli anlatabilecek babayiğit varmı :)

Melih bey bende chipten muzdaribim çıkacak gibi durmuyor .

Başka bir konuda Özer abi tavsiyede bulundu chipin yan tarafındaki içten taraf olan plastik bölümü kalem havya ile ısıtarak kesin ve aseton veya tiner ile yapıştırıcıyı yumuşatarak deneyin ben sustalı kumanda kabım gelsin önce havya ile o plastik kısmı kesecem baktım çıkmıyor üstüne birkaç damla aseton döküp yapıştırıcının yumuşamasını sağlıcam .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Aşındırıcı maddeler chip'e zarar verebilir ben maket bıçağı ile yapıştırıcıyı keserek dikkatli bir şekilde çıkarmıştım. Ama belki sizin anahtarların chip'i inatçıdır bilmiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Aşındırıcı maddeler chip'e zarar verebilir ben maket bıçağı ile yapıştırıcıyı keserek dikkatli bir şekilde çıkarmıştım. Ama belki sizin anahtarların chip'i inatçıdır bilmiyorum.

Abi dediğin şekilde denedim fakat çıkmıyor . Kab gelsin bir şekilde çıkaracam olmadı orjinal kabdan vaz geçecem .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür edildi
ince maket bıçağını denedim ama çıkıyor herhalde alttanda yapıştırmışlar
Hayatta sorun çıkarmayacaksın soruna çözüm olacaksın dediler bizde TOYOTA aldık :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür edildi
yav korkuyorum kıracam diye en sonunda parçalıcam sustalıyıda normalide çok sinir etti beni anahtarcıya götürdüm toyotanınkini yapmıyoruz dedi hepten tedirgin oldum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
yav korkuyorum kıracam diye en sonunda parçalıcam sustalıyıda normalide çok sinir etti beni anahtarcıya götürdüm toyotanınkini yapmıyoruz dedi hepten tedirgin oldum

Kızmadan sabırla ve dikkatli bir şekilde acele etmeden çıkartabilirsiniz orijinal plastik kaba zarar verseniz de çok önemli değil chip'e bir şey olmasın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Kızmadan sabırla ve dikkatli bir şekilde acele etmeden çıkartabilirsiniz orijinal plastik kaba zarar verseniz de çok önemli değil chip'e bir şey olmasın.

+1

Ben çıkmaz ise orjinal kabı parçalayarak çıkarmayı düşünüyorum .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
+1
Ben çıkmaz ise orjinal kabı parçalayarak çıkarmayı düşünüyorum .
Mahmut,
Bir falcata ucunu ısıt ve anahtarı tam çip kenarlarından kes.
Ben de çok uğraştım, ancak çok sağlam yapıştırılmıştı, mecbur kaldım ve anahtarı feda ettim.
Çipi kırmamamak için, mecbur bu yolu seçtim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Mahmut,
Bir falcata ucunu ısıt ve anahtarı tam çip kenarlarından kes.
Ben de çok uğraştım, ancak çok sağlam yapıştırılmıştı, mecbur kaldım ve anahtarı feda ettim.
Çipi kırmamamak için, mecbur bu yolu seçtim.

Tamam abi ben kalem havya ile kesmeyi düşünüyordum dediğin de mantıklı .

İlgilendiğiniz için teşekkürler .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Zafer abi tebrik ediyorum valla seni bu konuya her girdiğimde sürekli değişik projelerle karşılaşıyorum :)
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 5 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
Tamam abi ben kalem havya ile kesmeyi düşünüyordum dediğin de mantıklı .

İlgilendiğiniz için teşekkürler .

Mahmut bende siparişimi bugün aldım sanırım seninle aynı ürün orijinal düğmeler kullanılandan. Resimleri yarın paylaşırım. Bu arada orijinal anahtarın ici nasıl bilmiyorum ancak ben 2 dinide anahtarciya götürüp yaptırcam. Aldığım sustaliyi biraz inceledim eğer anahtarcida yapabilirim derse anahtar kısmını söktürüp orijinal anahtarı sustaliya gecircem. Chip tam nereye monteli? Plastik kabamı yoksa anahtarın metaline mı? Anahtar metalindeyse komple taşıtmak daha mantıklı geliyo bana. Yok eğer plastik kutuda ise mecbur kırılacak sanırım ??
Emre KOÇAK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Mahmut bende siparişimi bugün aldım sanırım seninle aynı ürün orijinal düğmeler kullanılandan. Resimleri yarın paylaşırım. Bu arada orijinal anahtarın ici nasıl bilmiyorum ancak ben 2 dinide anahtarciya götürüp yaptırcam. Aldığım sustaliyi biraz inceledim eğer anahtarcida yapabilirim derse anahtar kısmını söktürüp orijinal anahtarı sustaliya gecircem. Chip tam nereye monteli? Plastik kabamı yoksa anahtarın metaline mı? Anahtar metalindeyse komple taşıtmak daha mantıklı geliyo bana. Yok eğer plastik kutuda ise mecbur kırılacak sanırım ??

Emre chip plastik kısımda yuvasında yapışmış . Metal kısmı kaba taşımıyorsun sadece kumanda ve chipi taşıyıp sustalının metal kısmını da anahtarcı da orjinal anahtarın metal kısmı ile kopyalatıyorsun .

Anahtarcıya hem orjinali hem aldığın sustalı kabı götürürsen yapar . Olmadı ben sana chipin resmini çekip yollarım ama çıkarması çok zor . :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Bu arada hayırlı olsun güzel günlerde kullan .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 5 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
Bu arada hayırlı olsun güzel günlerde kullan .

Eyvallah mahmut Bu arada ben kaçırmıştım yeni gördüm benim aldığım senin kargoyla 30 dolara geliyor dediğin resminde amblem olandan. Ama 13.5 dolara geldi free shipingle. Babamin anahtarcisi var Ankara'da dikmende ona veririm anlatırım yapar heralde. Perşembe aksam planladım ancak ozaman müsait olurum cipinde sökerler heralde olmadı servise sokturcem. Birde sorum olcak bu benim aldığım sustali cok yumuşak açılıyor. Daha sert açılması için ayarlanabiliyormus sanırım doğrumu?
Emre KOÇAK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Eyvallah mahmut Bu arada ben kaçırmıştım yeni gördüm benim aldığım senin kargoyla 30 dolara geliyor dediğin resminde amblem olandan. Ama 13.5 dolara geldi free shipingle. Babamin anahtarcisi var Ankara'da dikmende ona veririm anlatırım yapar heralde. Perşembe aksam planladım ancak ozaman müsait olurum cipinde sökerler heralde olmadı servise sokturcem. Birde sorum olcak bu benim aldığım sustali cok yumuşak açılıyor. Daha sert açılması için ayarlanabiliyormus sanırım doğrumu?

Emre ben kargo dahil 12 dolara aldım . 30 dolara geleni tercih etmedim çünkü zaten burada 35 - 40 tl fiyatları gerçi burdakiler orjinal tuşlu değil zaten ben ondan ebaydan getirttim .

Aldığım ürün aşağıda bunda da toyota amblemi var linke tıklayıp aşağıya inersen detaylı resimler mevcut .

http://www.ebay.com/itm/TOYOTA-CAMRY-Corolla-Avalon-3-Buttons-Flip-Key-Remote-Case-/230705435638?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item35b71d93f6

Yumuşak açılması konusunda ürün daha elime ulaşmadığı için inceleyemedim ama Tekin abi bir yay ayarından bahsediyordu hatta yumuşak açılsın diye ayarladım diyordu mutlaka ayarı vardır . Ama yumuşak açılması Tekin abinin dediği gibi daha iyi daha uzun ömürlü olur .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Anahtarınızın sustalı kısmını çok sert ayarlamayınız. Tekin beyin dediğine katılıyorum yayını bir veya iki kez kurunuz ki çok sert açılıp zamanla çok daha çabuk bozulmasın. Benim anahtarım düğmeye bastığımda bazen tam açılmaz bile çok az bir şey kalır parmağımla iterim o kadar o derece yumuşak ayarlanmıştır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Teşekkürler Sercan kardeşim.