0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ok abi bunu alıp denicem beğenmez isem Muhyiddin beyden sizdeki kaptan sipariş edeceğim dediğim gibi ben tuşların orjinaldeki gibi olmasını istiyorum umarım kalitesi güzel çıkar 12 dolar ürün ama bakıp göreceğiz . Yardımınız için teşekkürler .
Bir şey değil Mahmut kardeşim ürünü tekrar inceledim tuşlarını göndermiyor orijinal anahtarınızın tuşları kullanılacak daha güzel olur. Güle güle kullan çipi dikkatli çıkar orijinal kasaya biraz zarar versen de önemli değil çip kırılmasın.
abi ben anahtarı söktüm ama şu çipi bir halledemedim bir resimli anlatabilecek babayiğit varmı
Aşındırıcı maddeler chip'e zarar verebilir ben maket bıçağı ile yapıştırıcıyı keserek dikkatli bir şekilde çıkarmıştım. Ama belki sizin anahtarların chip'i inatçıdır bilmiyorum.
yav korkuyorum kıracam diye en sonunda parçalıcam sustalıyıda normalide çok sinir etti beni anahtarcıya götürdüm toyotanınkini yapmıyoruz dedi hepten tedirgin oldum
Kızmadan sabırla ve dikkatli bir şekilde acele etmeden çıkartabilirsiniz orijinal plastik kaba zarar verseniz de çok önemli değil chip'e bir şey olmasın.
+1Ben çıkmaz ise orjinal kabı parçalayarak çıkarmayı düşünüyorum .
Mahmut, Bir falcata ucunu ısıt ve anahtarı tam çip kenarlarından kes. Ben de çok uğraştım, ancak çok sağlam yapıştırılmıştı, mecbur kaldım ve anahtarı feda ettim.Çipi kırmamamak için, mecbur bu yolu seçtim.
Tamam abi ben kalem havya ile kesmeyi düşünüyordum dediğin de mantıklı .İlgilendiğiniz için teşekkürler .
Mahmut bende siparişimi bugün aldım sanırım seninle aynı ürün orijinal düğmeler kullanılandan. Resimleri yarın paylaşırım. Bu arada orijinal anahtarın ici nasıl bilmiyorum ancak ben 2 dinide anahtarciya götürüp yaptırcam. Aldığım sustaliyi biraz inceledim eğer anahtarcida yapabilirim derse anahtar kısmını söktürüp orijinal anahtarı sustaliya gecircem. Chip tam nereye monteli? Plastik kabamı yoksa anahtarın metaline mı? Anahtar metalindeyse komple taşıtmak daha mantıklı geliyo bana. Yok eğer plastik kutuda ise mecbur kırılacak sanırım ??
Bu arada hayırlı olsun güzel günlerde kullan .
Eyvallah mahmut Bu arada ben kaçırmıştım yeni gördüm benim aldığım senin kargoyla 30 dolara geliyor dediğin resminde amblem olandan. Ama 13.5 dolara geldi free shipingle. Babamin anahtarcisi var Ankara'da dikmende ona veririm anlatırım yapar heralde. Perşembe aksam planladım ancak ozaman müsait olurum cipinde sökerler heralde olmadı servise sokturcem. Birde sorum olcak bu benim aldığım sustali cok yumuşak açılıyor. Daha sert açılması için ayarlanabiliyormus sanırım doğrumu?