0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi elinize sağlık gayet hoş olmuş
Valla tebriklerGercekten cesaret ve meziyet isteyen bir calisma...Tabi herkes begenmeyebir zevk meselesi sonuctaAma emek takdire şayan...
Maşallah Allah kaza bela vermesin çok güzel olmuş abi
allah kaza bela vermesin araç gerçekten on numara olmuş. tabi bunun için birazda beceri ver bilgi lazım. abi birşe sorcam bende de toyota var 2011 comfort bu araca cam modülü gibi birşey taktırablirmiyim? hani aracı park edince kumandadan kitleyince camlar otomatik kapanacak?
çok mühim bir konuya parmak bastınız. daha önceleri konuşulan, avantaj ve dezavantajları dile getirilen bir konu. forum içi arama sekmesini kullanarak bolca bilgiye ulaşabilirsiniz.
abi birşe sorcam bende de toyota var 2011 comfort bu araca cam modülü gibi birşey taktırablirmiyim? hani aracı park edince kumandadan kitleyince camlar otomatik kapanacak?
Bu başlık yeri değil ama sorunuza cevap olarak ben 2009 corolla aracıma Toyota serviste sanırım 150 TL falandı cam kaldırma modülü taktırdım.Özellikle yazın olmazsa olmazımdır... Gayet güzel çalışıyor... Aracı kumandadan veya kapıdan kilitleyince sağ ön-sağ arka-sol arka ve şöför tarafı sırasıyla camları tek tek kapatıyor...
zafer abi passat aracımda dikiz aynasının altında bulunan kırmızı ledlerin gece vites topuzunu aydınlatması muhteşemdi ,bence bu olayın üzerine bir eğil ,eğer senden cesaret bulursam bende yapmak istiyorum versoma
gerçekten harika olmuş eline emeğine şağlık abi çok yaratıcı fabrika yapımı kadar orjinal
bendede aynı sırayla kapanıyor neden böyle acaba ? poloda iki camda aynı anda kapanıyordu
zafer hocam sizin emeğiniz tartışılmaz. ben sadece fikriniz olsun daha da geliştirebilmeniz amacıyla bulunca paylaşmak istedim. şahsi fikrim sinyallerin bağlanması hoş olmamış. ama fren ve parklar güzel olmuş. hatta sislere bağlanarak park lambaları yanarken sisler açıldığında daha parlak yanacak şekilde tasarlanabilir. yani kısacası bu işin sonu yok...