Gönderen Konu: 2011 Makyajlı Corolla'ya yeni bir makyaj Led dizayn ilginç modifiyeler.  (Okunma sayısı 57125 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Online Bulmaca Sitesi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Valla tebrikler
Gercekten cesaret ve meziyet isteyen bir calisma...

Tabi herkes begenmeyebir zevk meselesi sonucta
Ama emek takdire şayan...
Sus artık yeter!
Sır perdelerini pek o kadar yırtma.
Çünkü bize, kırıkları sarıp onarmak, sırları örtmek yaraşır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Maşallah Allah kaza bela vermesin çok güzel olmuş abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
abi elinize sağlık gayet hoş olmuş :)

Valla tebrikler
Gercekten cesaret ve meziyet isteyen bir calisma...

Tabi herkes begenmeyebir zevk meselesi sonucta
Ama emek takdire şayan...

Maşallah Allah kaza bela vermesin çok güzel olmuş abi

Teşekkürler Allah kimseye kaza bela yaşatmasın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
allah kaza bela vermesin araç gerçekten on numara olmuş. tabi bunun için birazda beceri ver bilgi lazım. abi bişe sorcam bende de toyota var 2011 comfort bu araca cam modülü gibi birşey taktırablirmiyim? hani aracı park edince kumandadan kitleyince camlar otomatik kapanacak?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
allah kaza bela vermesin araç gerçekten on numara olmuş. tabi bunun için birazda beceri ver bilgi lazım. abi birşe sorcam bende de toyota var 2011 comfort bu araca cam modülü gibi birşey taktırablirmiyim? hani aracı park edince kumandadan kitleyince camlar otomatik kapanacak?

çok mühim bir konuya parmak bastınız. daha önceleri konuşulan, avantaj ve dezavantajları dile getirilen bir konu. forum içi arama sekmesini kullanarak bolca bilgiye ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Cam modülüü gerçekten komik olmamayışı bu araçta forumda bir ara havasını iyi attım 2000 model polomda vardı :) şimdi aldığım getzdede var tabi sonradan takılma kumandadan bastımmı 4 cam tek tek kapanıyor :)
çok mühim bir konuya parmak bastınız. daha önceleri konuşulan, avantaj ve dezavantajları dile getirilen bir konu. forum içi arama sekmesini kullanarak bolca bilgiye ulaşabilirsiniz.
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Online Bulmaca Sitesi
abi birşe sorcam bende de toyota var 2011 comfort bu araca cam modülü gibi birşey taktırablirmiyim? hani aracı park edince kumandadan kitleyince camlar otomatik kapanacak?

Bu başlık yeri değil ama sorunuza cevap olarak ben 2009 corolla aracıma Toyota serviste sanırım 150 TL falandı cam kaldırma modülü taktırdım.
Özellikle yazın olmazsa olmazımdır... Gayet güzel çalışıyor...
Aracı kumandadan veya kapıdan kilitleyince
sağ ön-sağ arka-sol arka ve şöför tarafı sırasıyla camları tek tek kapatıyor...
:D
Sus artık yeter!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Bu başlık yeri değil ama sorunuza cevap olarak ben 2009 corolla aracıma Toyota serviste sanırım 150 TL falandı cam kaldırma modülü taktırdım.
Özellikle yazın olmazsa olmazımdır... Gayet güzel çalışıyor...
Aracı kumandadan veya kapıdan kilitleyince
sağ ön-sağ arka-sol arka ve şöför tarafı sırasıyla camları tek tek kapatıyor...
:D
bendede aynı sırayla kapanıyor neden böyle acaba ? poloda iki camda aynı anda kapanıyordu :)
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 600000
  • Model Yılı: '04
  • 161 kere teşekkür etti
  • 130 kere teşekkür edildi
gerçekten harika olmuş eline emeğine şağlık abi çok yaratıcı fabrika yapımı kadar orjinal :)
2004 corolla sol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • 10 kere teşekkür edildi
zafer abi passat aracımda dikiz aynasının altında bulunan kırmızı ledlerin gece vites topuzunu aydınlatması muhteşemdi ,bence bu olayın üzerine bir eğil ,eğer senden  cesaret bulursam bende yapmak istiyorum versoma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
allah kaza bela vermesin araç gerçekten on numara olmuş. tabi bunun için birazda beceri ver bilgi lazım. abi birşe sorcam bende de toyota var 2011 comfort bu araca cam modülü gibi birşey taktırablirmiyim? hani aracı park edince kumandadan kitleyince camlar otomatik kapanacak?

Teşekkürler. Bahsettiğiniz cam kaldırma modülünü forumda taktıran arkadaşlar vardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
zafer abi passat aracımda dikiz aynasının altında bulunan kırmızı ledlerin gece vites topuzunu aydınlatması muhteşemdi ,bence bu olayın üzerine bir eğil ,eğer senden  cesaret bulursam bende yapmak istiyorum versoma

Bende yan aynaların altına tavan lambası ile paralel çalışacak bir led devresi ve uygulaması düşünüyorum. Serviste tavan lambasından dış aynalara tesisat çektirmek istedim yapmak istemediler bende ısrar etmedim. İyi bir oto elektrikçide elektrik tesisatı hazırlandıktan sonra yapmak istiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
gerçekten harika olmuş eline emeğine şağlık abi çok yaratıcı fabrika yapımı kadar orjinal :)

Teşekkürler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Online Bulmaca Sitesi
bendede aynı sırayla kapanıyor neden böyle acaba ? poloda iki camda aynı anda kapanıyordu :)
Bunu sordum ayari varmis istenirse dort cam ayni anda kapanabiliyor...
Fakat sisteme ve ozellikle akuye verdigi yukten dolayi tavsiye etmiyorlar ve tek tek kapanacak sekilde ayarliyorlar...
Sus artık yeter!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
zafer hocam, internette gezinirken sizin yaptığınız ürünün geliştirilmiş versiyonunu gördüm.

Toyota Corolla Altis 2011 - up LED rear bumper reflector

http://www.ebay.com/itm/Corolla-2011-up-LED-rear-bumper-reflector-lamp-light-/120797768031?hash=item1c201ba95f&item=120797768031&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr#ht_3472wt_1037

video da çalışması gösteriliyor. linkte de satışı var.

2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
Murat bey Guzel paylasim tesekkurler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Gerçekten çok daha fonksiyonlu ve güzel bir ürün. Sanırım bir kaç devre ile yapmışlar park sinyal ve fren lambası olarak düzenlemişler. Benim yaptığımda sadece enerjisi nereden alınırsa o fonksiyonu uygulayabilirsiniz. Ben plaka lambaları ile paralel çalıştırdım. Parklarla beraber veya fren, sinyal lambası olarak da çalıştırabilirdim ben beyaz reflektörlere de led uyguladığım için ayrı ayrı tasarladım. Beyaz reflektörleri fren lambası tampon reflektörlerini de arka stop lambası olarak düşündüm. Ürün ebay'dan kargo dahil tahminime göre 100 doları bulur ben toplamda 10 tl mal ettim. Videodaki ürün de çok şık görünüyor gerçekten uygulamak isteyenler hazır olarak sipariş edebilirler araca şık bir görüntü verdiği tartışılmaz. En azından benim çok hoşuma gidiyor ve görenler durdurup nereden ve nasıl aldığımı soruyorlar ve bilgi alıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
zafer hocam sizin emeğiniz tartışılmaz. ben sadece fikriniz olsun daha da geliştirebilmeniz amacıyla bulunca paylaşmak istedim.
şahsi fikrim sinyallerin bağlanması hoş olmamış. ama fren ve parklar güzel olmuş. hatta sislere  bağlanarak park lambaları yanarken sisler açıldığında daha parlak yanacak şekilde tasarlanabilir. yani kısacası bu işin sonu yok...
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
zafer hocam sizin emeğiniz tartışılmaz. ben sadece fikriniz olsun daha da geliştirebilmeniz amacıyla bulunca paylaşmak istedim.
şahsi fikrim sinyallerin bağlanması hoş olmamış. ama fren ve parklar güzel olmuş. hatta sislere  bağlanarak park lambaları yanarken sisler açıldığında daha parlak yanacak şekilde tasarlanabilir. yani kısacası bu işin sonu yok...

Teşekkürler Murat kardeşim. Açıkçası sinyal olarak bende beğenmedim. Fakat çok güzel bir ürün ve paylaşım içinde teşekkürler. Uygulamak isteyenler kendi yapamayan arkadaşlar yararlanacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
led teknolojisinin nimetlerinden sonuna kadar faydalanmışsınız.. güzel olmuş :D.. değişik bir toyota modeli olmuş :))
94' reno broadway :)