0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bahadır hocam, istersen önce ufak basit ucuz bir araç alıp başlangıcı onunla yapındoğrudan insignia veya avensis başlangıç için biraz abartılı da olabilir yani
honda ile mi mesela ? edit: furkan bey benden hızlı çıktı.
bahadır abi al makyajlı aveyi 10 numara araç pişman olursan getir bana ben alayım
Tebrikler, Aynı anda aynı düşünceye sahip çok sayıda üye tanıyorum bu forumda....
Konu dışı olacak ama... yahu Furkan o profil resmindeki şekerpare ne öyle yahuu ona bakmaktan yorum okuyamaz / Yorum yazamaz oldum Ne tatlı şey o öyle
mehmet can zaten sen en ateşli savunucususun Avensis'in Aslında ben Insignia forumuna da üyeyim,ordaki arkadaşlar da Insignia'yı övüyorlar doğal olarak..Kimse kendi malını kötülemez tabi..Ama nedense buradaki arkadaşlara daha fazla güveniyorum:)
ama düşündümde abi şimdi arabaların hepsi güzel senin kaba saba araba kullanan bir insan olduğunu sanmıyorum ,sen her türlü arabaya bence sorunsuz binebilirsin, piston kolumu kırdı garantisi var, ki sanmıyorum. bence canın ne istiyorsa onu al abi en olmadı at bir yazı tura ben insigniaların güzel kullanılırsa sorun çıkarcağını sanmıyorum bir tek lpg takamazsın. valla abi memursun 800 1000 kredi ve bir o kadarda yakıt parası vermek te var işin içind.esaygılar abi eşine yarın başarılar dilerim
Bahadır Bey eşinize başarılar... Tüm adaylara da Allah herkesin gönlüne göre versin...
O zaman Honda Civic alsınlar
Kemal bey basit ucuz araçlardan çok çektik..Bende zaten megane 2 var 8 senedir..Bıktım yemin ederim arızalarından..D sınıfı araçlarla C sınıfları arasında o kadar da fazla fiyat farkı kalmadı günümüzde..Bu yüzden D sınıfı bakıyorum..Hem ferah olsun,konforlu olsun hem de evladiyelik olsun
tenessüf ederim yani