0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eşiniz veteriner hekim mi ? neyse..bir bayan ince ayrıntılara önem verir. alman araçlarında her zaman kalite hissini daha fazla alacaktır. özellikle passatın yanına yaklaştırmayın derim. başka türlü avensis tercih sebebi olmaz. bir ihtimal ekonomik ve sağlamlık sorunsuzluk gibi konuları önemli hale getirmeniz gerek. mesela "passata benzin yedireceğime gazlı avensisle artan paraya çiçekle gelirim hayatım" iyi bir yaklaşım olabilir yada yaris ile bir test sürüsü yaptırın. rengine hayran kalacaktır. mutlaka isteyecektir.
Turbo motorun dezavantajları ile başlayabilirsiniz sunuma. Ardından Opel'in arıza istatistikleri iyi gider
valla TSI konusunda kafam çok karışık..Bazıları öve öve bitiremiyor bazıları da aman uzak dur diyor..Ben de anlamadım valla
Yan apartmandaki sosyete Ayşin'in kocası Osman'da Avensis almış deyin, ikna olur..
sen avensise aşıksın abi bence avensis al hep içinde kalır sonra.avensis senin gözüne hep daha hoş görüncek passata binsen dahi.al tadına bak hevesini al sonraki araban passat olabilir.birde şu hazırlıycan sunumu merak ettim bizlede paylaşssana.
Hocam,sizden önce camry alırsam söz arabayı en az 3 gün size vereceğim kafanıza göre gezin.Zaten o tecrübeden sonra toyotadan başka arabaya istesede binemez:) Toyota bağımlılık yapar.Yalnız arabamı geri isterim.Siz başka alırsınız.
Bahadır Bey neden o bütçeyi ikiye bölüp eşinize ayrı, size ayrı araba almayı düşünmüyorsunuz?? Böylelikle fikir ayrılıkları da ortadan kalkmış olur
Herkese tekrar merhaba..Uzun zamandır konu açmıyordum sitede. Eşim 7 Temmuz'da KPSS'ye girecek ve Allah izin verirse Ağustos atamasında da atanacak. Eğer her şey istediğimiz gibi giderse Ekim gibi yeni arabamızı alacağız.İşte sorun da burada başlıyor. Eşim son kararı vereceği için ona Avensis'i beğendirmem gerekiyor. Diğer alternatiflerimiz Insignia 1.4 ve Passat TSI Variant..Dedim ki sana bilgisayarda bir sunum hazırlayayım bu 3 araba ile ilgili, sonra da gidip galeride bakarız, son kararı verirsin..Öğretmen olduğum için sunum hazırlamaya alışığım. Bugün itibari ile hazırlamaya başladım..Umarım Avensis'i beğendiririm eşime.Sizde de güzel Avensis resimleri falan varsa paylaşın da sunuma ekleyeyim..Allah'ım ne günlere kaldık
valla yukarıda yazmışlar ama ben yine de söyliyim.avensis stationa bakın derim.hem eşiniz ingilizce öğretmeniymiş ya işte diğer sunumları türkçe, avensisin sunumunu ingilizce hazırlayın.daha bir ilgi çekici olur kolay gelsin