Gönderen Konu: Eşimi İkna Etmek İçin Sunum Hazırlıyorum :)  (Okunma sayısı 18190 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ynt: Eşimi İkna Etmek İçin Sunum Hazırlıyorum :)
« Yanıtla #100 : Temmuz 09, 2012, 12:49:56 »
Fotosuna bakarak Bahadır beyin , iri yarı, kelli felli, kilolu bir arkadaşımız olduğunu düşünüyorum
dolayısıyla orta segment araç istemesi normal, bende kalıbımdan dolayı küçük arabalara sığamıyorum
sığsamda rahat edemiyorum, insan rahat edebileceği genişlikte bir araba almalı, madem bu iş gönül meselesi, zevk meselesi....

Bu durumda dizel corollayı zaten baştan eliyoruz
Jetta da hemen silinsin, zaten güzel bir araba değil
Skoda desen adı hala eski çarpık bacaklı skodaları çağrıştırıyor
her ne kadar almanlar aldıktan sonra boya kalitesinden tamponuna kadar her şeyini değiştirip belli bir kalite getirmiş olsalarda hiç bir zaman bir WV standartına getirmiyorlar, alt yapısı çekoslavak, çok satılan bir araç ta değil, bence skodayıda elemek lazım
insignia kaliteli ama.. sorunlar yumağı, çok yakıyor yaygın değil, opelin hiç bir modeli tam sorunsuz çıkmadı zaten
Bahadır hocam illede alman olsun dersen; Audi derim ... tam anlamıyla mükemmel
ama hem pahalı hem bakım masrafları yüksek olur dersen aynı düzeye yakın ama ekonomik olan avensis en mantıklı seçenek olacaktır
eğer sen veya eşin avensisin çizgilerini biraz kaba bulursanız o zaman da gene geriye accord kalıyor
almak şart değil gidip bir inceleyin; ama dikkatli olun accordun direksiyonunda sihir , büyü falan bi şeyler var, oturunca kalkmak istemiyor insan

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Temmuz 09, 2012, 12:49:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İki çeşit araba vardır.TOYOTA ve diğerleri
    • Toyota club
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #101 : Temmuz 09, 2012, 13:12:22 »
Fotosuna bakarak Bahadır beyin , iri yarı, kelli felli, kilolu bir arkadaşımız olduğunu düşünüyorum
dolayısıyla orta segment araç istemesi normal, bende kalıbımdan dolayı küçük arabalara sığamıyorum
sığsamda rahat edemiyorum, insan rahat edebileceği genişlikte bir araba almalı, madem bu iş gönül meselesi, zevk meselesi....

her ne kadar almanlar aldıktan sonra boya kalitesinden tamponuna kadar her şeyini değiştirip belli bir kalite getirmiş olsalarda hiç bir zaman bir WV standartına getirmiyorlar, alt yapısı çekoslavak, çok satılan bir araç ta değil, bence skodayıda elemek lazım
insignia kaliteli ama.. sorunlar yumağı, çok yakıyor yaygın değil, opelin hiç bir modeli tam sorunsuz çıkmadı zaten
ama hem pahalı hem bakım masrafları yüksek olur dersen aynı düzeye yakın ama ekonomik olan avensis en mantıklı seçenek olacaktır
eğer sen veya eşin avensisin çizgilerini biraz kaba bulursanız o zaman da gene geriye accord kalıyor
almak şart değil gidip bir inceleyin; ama dikkatli olun accordun direksiyonunda sihir , büyü falan bir şeyler var, oturunca kalkmak istemiyor insan
o zaman otobüs alsınlar.
2oo8 toyota™ corolla 1.6 elegant (tüpsüz) 124bg düz vites
1  3  5
|--|--|
2  4 ®

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #102 : Temmuz 09, 2012, 13:15:02 »
Otobüs fazla kaçar
ama minibüs olabilir mesela

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '15
  • 36 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Temmuz 09, 2012, 13:54:47 »
kemal hocam iyi analiz etmişsiniz beni resmimden :) ama konuyu aldınız evirdiniz çevirdiniz gene Avensise getirdiniz :)
Allah herkese önce sağlık versin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #104 : Temmuz 09, 2012, 14:06:21 »
eeeeee
en iyi seçenek
arabanın kralı.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Model Yılı: -
  • 18 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #105 : Temmuz 09, 2012, 14:25:57 »
D sınıfında ısrarlıysan Honda Accord ile biraz ilgilen istersen
her konuda insigniadan, pek çok noktada avensisten daha ileride bir araç
tek sorun 1.6 motor seçeneği olmayışı, gerçi öyle bir araca 2.0 dan aşağısı yakışmaz
ama her bakımdan süper bir araba, bir kere aldınmı, tamirmiş, bakımmış, masrafmış...sözlükten silinecek kelimeler olur

ancak şunu da söyleyebilirim , Civic D sınıfı arabalarla hemen hemen aynı boyutta
ben 110 kiloyum, genede hiç sıkışmıyorum içinde
yaz tatilinde bu taraflara yolun düşerse gel bir kullan benim arabayı
inanılmaz bir şürüş keyfi var, sorunsuzluk desen toyotadan aşağı kalmaz, fiyatıda oldukça uygun bence

2.4 den aşağısı yakışmaz bence, 2.0 çok yeterli değil o araca. Station da değil, dizeli de yok, bence accordu eleyin :)
(2009 dan sonraki accordlar için geçerli, 2009 öncekilerin yettiğini duymuştum)

Mazda 6 ya bir bakın bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #106 : Temmuz 09, 2012, 15:08:25 »
Mazda ne yazıkki ülkemizde yer edinemedi
ayrıca 2.0 accord inanılmaz bir motora sahip, korkunç seri ve güçlü
2.4 veya daha yüksek motor amerika için falan bizim memlekette ona göre yol yok henüz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '12
« Yanıtla #107 : Temmuz 09, 2012, 15:45:53 »

almak şart değil gidip bir inceleyin; ama dikkatli olun accordun direksiyonunda sihir , büyü falan bir şeyler var, oturunca kalkmak istemiyor insan

+ 1
Online Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme
http://www.formediet.com
Çünkü En Lezzetlisi Sağlığınız !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 36 kere teşekkür etti
« Yanıtla #108 : Temmuz 09, 2012, 16:38:34 »
Honda Accord ve Mazda 6 şahane arabalar ama yıllık vergisi ve yakıtıyla uğraşılmaz..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #109 : Temmuz 09, 2012, 17:22:14 »
 Bahadır bey anladığım kadarıyla siz Avensis arzuluyorsunuz ama sizin bü düşüncenizin aksine, eşiniz de Alman arabalarını ve bunların içinde Opel İnsignia yı daha güzel buluyor.

Eğer Avensis için tamamen karar verdiyseniz  garanti taktiktir arkadaşım denedi süper tuttu size aktarayım .( Eşi ingilizce öğretmenidir) Önceden bir fizibilite çalışması yaparak Wv yada Opel bayiindeki en çekici hatun kişi ile ufak bir araba pazarlığına girişin, samimi davranın , sonra gelicem diyip bayiiden çıkın. Eşinizle beraber diğer gelişinizde  arabayı eşinize göstermek için bayiiye girdiğinizde zaten o bayan size yardımcı olmak için yaklaşacaktır, olmadı girişte filanca hanım nerde diye siz o bayanı  sorun, birazcık ta satıcı bayana karşı samimi davranırsanız oldu bu iş. Yenge sizi kesin o ortamdan hemen toparlayıp Toyota'ya götürmek isteyecektir, zira ordan eşinizin istediği aracı alırsanız  periyodik bakımları için de bu hatunla görüşme ihtimaliniz yüksek, bunu hiçbir bayan göze alamaz.... :D ... ;)

...YAŞASIN ERKEK DAYANIŞMASI...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #110 : Temmuz 09, 2012, 17:38:53 »
Bahadır bey anladığım kadarıyla siz Avensis arzuluyorsunuz ama sizin bü düşüncenizin aksine, eşiniz de Alman arabalarını ve bunların içinde Opel İnsignia yı daha güzel buluyor.

Eğer Avensis için tamamen karar verdiyseniz  garanti taktiktir arkadaşım denedi süper tuttu size aktarayım .( Eşi ingilizce öğretmenidir) Önceden bir fizibilite çalışması yaparak Wv yada Opel bayiindeki en çekici hatun kişi ile ufak bir araba pazarlığına girişin, samimi davranın , sonra gelicem diyip bayiiden çıkın. Eşinizle beraber diğer gelişinizde  arabayı eşinize göstermek için bayiiye girdiğinizde zaten o bayan size yardımcı olmak için yaklaşacaktır, olmadı girişte filanca hanım nerde diye siz o bayanı  sorun, birazcık ta satıcı bayana karşı samimi davranırsanız oldu bu iş. Yenge sizi kesin o ortamdan hemen toparlayıp Toyota'ya götürmek isteyecektir, zira ordan eşinizin istediği aracı alırsanız  periyodik bakımları için de bu hatunla görüşme ihtimaliniz yüksek, bunu hiçbir bayan göze alamaz.... :D ... ;)

bu guzelmis :)  :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #111 : Temmuz 09, 2012, 17:55:42 »

Abi taktik süpermişte sonra falancayla görüşecektim dediğinde kafaya bi çanta gelmesin valla pis olur :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #112 : Temmuz 09, 2012, 18:38:46 »
Abi taktik süpermişte sonra falancayla görüşecektim dediğinde kafaya bir çanta gelmesin valla pis olur :D

Orda olmaz ama evde neler olur bilmem, yeminle bizim hatun olsa 1 hafta surat asardı....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 36 kere teşekkür etti
« Yanıtla #113 : Temmuz 09, 2012, 18:45:38 »
taktik iyi ama bende pek şans yoktur..galeride en göbekli satış elemanı kimse o gelir benim yanıma..o elemana da pek samimi davranmaya gelmez bence :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #114 : Temmuz 09, 2012, 18:50:43 »
Avensis'ten vazgeçmeyin Bahadır bey.  Yakın bir arkadaşım yeni makyajlı kasa 1.6 cc metalik siyah içi alcantara deri döşeme elegant extra aldı. 61000 tl Aracın içi lüks olduğunu gerçekten hissettiriyor. Ön led farlar çok şık olmuş ve dizaynı da değişmiş.Eşinizin Avensis'i görünce aşık olacağına eminim önce Toyota plazaya gidiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 36 kere teşekkür etti
« Yanıtla #115 : Temmuz 09, 2012, 18:58:21 »
zaten ilk hedefimiz o..Direk Avensis için Toyotaya götüreceğim..Kampanyaları falan da çok iyi Toyotanın..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Toyota club
« Yanıtla #116 : Temmuz 09, 2012, 20:06:43 »
Abi taktik süpermişte sonra falancayla görüşecektim dediğinde kafaya bir çanta gelmesin valla pis olur :D
artık bahadır abinin hastanede ziyaretine gideriz. :dans3:
1  3  5
|--|--|
2  4 ®

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • 18 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #117 : Temmuz 09, 2012, 22:42:42 »
Mazda ne yazıkki ülkemizde yer edinemedi
ayrıca 2.0 accord inanılmaz bir motora sahip, korkunç seri ve güçlü
2.4 veya daha yüksek motor amerika için falan bizim memlekette ona göre yol yok henüz

bilmiyorum hangi kasayı kullandınız,ama 2009 dan sonraki kasalarda bence o kadar da seri değil düşük hızlarda (diğer 2.0 lerle karşılaştırılırsa) (yasal sınırdan sonra 2.0 olmasından dolayı avantajlı).

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #118 : Temmuz 10, 2012, 22:54:50 »
taktik iyi ama bende pek şans yoktur..galeride en göbekli satış elemanı kimse o gelir benim yanıma..o elemana da pek samimi davranmaya gelmez bence :)

Kızı önceden ayarlayacaksın hocam..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Toyota club
« Yanıtla #119 : Temmuz 11, 2012, 13:11:18 »
arabayı bi alsanız  artık.
1  3  5
|--|--|
2  4 ®