0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ne kadar anlayışlı eşiniz var..... Ben olsam "şu olacak o kadar" derim biter gider.....hööyytt....
Güzel taktik ama yemez..Biraz fazla uyanıktır
yine başladık aynı muhabbete tsi sorunlu lpg takılmaz, insignia çok yakar lpg takılmaz. avensis turbosuz demode atmosferik ama lpg takılır falan filan fıstık bahadır bey bir kurtulamakdık sizden
Kurtulmak istiyen kim.....?Bahadır bey formumuzun rengi yavw
höyt diyebileceğim bir eş de ben istiyorum teknik veriler bayanlar için hiç anlamlı değil sanıyorum, keşke bordo avensis olsa
eeee heralde yaniingilizce öğretmeni....din bilgisi ve ahlak kültürü dersi öğretmeni değil...bende ingilizce öğretmeniyimayıptır söylemesi biz ingilizceciler biraz "uyanık" ızdır
Yine sazan gibi atlıyorum ama ''Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi'' olmasın o sakın
Benden çok yaşayacaksınöyle birşeylerdi vallabütün öğretmenlik hayatım boyunca sadece tek bir tane mantıklı hocasını gördümdiğerleri hep imam molla takımıydı
sıkılmadık Bahadır beyasıl mesele sizin sonunda avensisi almaya karar vermenizalman markaları ünlü falan ama sorunlutoyotalar gerçekten sorunsuz araçlar
Sevmek te ne demek, konuşmuyorum bile
gerçekten zararsızlarama kimseye faydalarıda yokeğitim sistemimizdeki en gereksizler
Öncelikle eşinize sınavda başarılar dilerim..Bence işiniz çok kolay..Mesela sizin gönlünüzde Avensis mi var..Diyeceğiniz cümleler şunlar.."Hanım,Avensis'te bir makyaj aynası var,görsen aklın durur..Bu kadar mı tatlı olur bir ayna.Ve üstelik baktığın zaman en az 3 kat daha güzelgösterme garantisi var..Hem bu arabanın boyasında yeni bir sistem kullanmışlar.Kiri,pasağı gram desen belli etmiyor.."Problem..?