0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi değil karakolluk allahlık bir halimiz var ne desem bir anda yanlış anlaşılıyor ya benim dilim sivri(öyleyse ben köreltirim) yada abilerim bir anda atarlanıyor anlamadım havaların sıcaklığındanmı ne.? neyse ben biraz çekilim piyasadan...selametle
Arda devam etsin çekilmesin anlamındaÇocuk Haklı bence
Haklı ve seviyeli.Tebrik ederim kardeşim.
Dün eşime sunumu yaptım çok beğendi..Ama Avensis'i direk eledi..Tatilde bir galeride incelemiştik ve hiç beğenmedi..Insignia,Superb veya Passat Variant'tan birini seçeceğiz Ekim ayı gibi..Ama eşimin kararı Insignia oldu
Abi onca sayfayı okumadım ama bunca zaman bütün konularını takip ettim...Bekara hanım boşamak kolaydır diyebilirsiniz ama hanım beğenmedi diye böyle bir tercihe gitmek ne kadar mantıklı ki? Kaldı ki seçilen araç 1,4 insignia bu sayfada gördüğüme göre.... 1,4az yakar diyorsunuz ama büyük motorlu araçlarda o düz mantık işe yaramaz malesef yani daha fazla yakacağınız aşikar...
Evet işte ben de onu anlatmaya çalıştım. O kasada motor hantal kalacak ve bu daha yüksek devir ve tabi ki daha fazla yakıt sarfiyatı anlamına geliyor Eşinize nolur sadece aracın kaportasına bakmamasını söyler misiniz?? Hatta sunuma bu cümle ile başlamalıydınız bence...