0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Insignia 1.4 motor..çok fazla yakacağını sanmıyorum ben de..
Abi onca sayfayı okumadım ama bunca zaman bütün konularını takip ettim...Bekara hanım boşamak kolaydır diyebilirsiniz ama hanım beğenmedi diye böyle bir tercihe gitmek ne kadar mantıklı ki? Kaldı ki seçilen araç 1,4 insignia bu sayfada gördüğüme göre.... 1,4az yakar diyorsunuz ama büyük motorlu araçlarda o düz mantık işe yaramaz malesef yani daha fazla yakacağınız aşikar...
Hocam passat daha kibar duruyor bence insigniadan, tabi karar senin
neresi kibar yawv, alaman hanzosu resmenbence accordu düşünsün
+1500 ACD Bahadır bey bencede sizin fikriniz niye önemli değil bu seçimde ben bunu anlamıyorum, aracı tek başına eşiniz mi finanse ediyor? Hiç sanmıyorum....Bence bu seçim işi sanki biraz erkek işi gibi geliyor bana, eşinizin aracı kullanacak olmasından dolayı fikir vermesi çok doğal ama, en son kararı bilgi ve tecrübe nispetinde sizin vermeniz gerekir kanaatindeyim. Neticede at binenin kılıç kuşananın derler...
Kemal abeyyy, accord dedinmi orda dur. Harika bir araba accord, passatmış insigniaymış hikaye seçeneklerde olmadığı içinaccord söylemedik.
Heeeyyyyttt breeee...,bir an seninde bizim oralardan (kafkasya) olduğunu düşündüm
Kemal Bey ben de sizin hep bizim oralardan (İzmirli) olduğunuzu düşünürdüm eskiden....Demek ki hayatın içinde yoğurulmuşuz hepberaber. Ben sizin memleketinize yakın yerlerde, siz de benim memleketimde görev yapınca oluyor böyle şeylerdemek ki..........Gerçi en güzeli de bu.... NOT: Bu arada profil resminizin altındaki söz ,resminiz değiştiğinden beri dikkatimi çekiyor.
Buralar erkek dolmuş....ha ha ha hasss....
Neslimiz tükeniyor...Buralarda görünce de insanlar şaşırıyor tabiii ki...
mesaj yerine kısmen ulaşmış demekki
+1500 ACD Bahadır bey bencede sizin fikriniz niye önemli değil bu seçimde ben bunu anlamıyorum, aracı tek başına eşiniz mi finanse ediyor? Hiç sanmıyorum....Bence bu seçim işi sanki biraz erkek işi gibi geliyor bana, eşinizin aracı kullanacak olmasından dolayı fikir vermesi çok doğal ama, en son kararı bilgi ve tecrübe nispetinde sizin vermeniz gerekir kanaatindeyim. Neticede at binenin kılıç kuşananın derler...Ben bahsedilen araçların hepsini beğeniyorum da ondan..Ben yeter ki şu dandik Megane'dan kurtulayım..Benim için passat olmuş insignia olmuş hiç önemli değil..Hepsi de iyi arabalar sonuçta.Ben seçenekleri sunuyorum eşim de bunu alalım diyecek ben de OK dersem onu alacağız
korkunç yakarş.içi 14-15 litre
Bahadır bey sanki gönlünüz Avensisteydi diye hatırladığım içn öyle yazdım...Alınmaca yoktur umarım...
Ahhhh ah Bahadır hoca vardı döküntüde olsa meganı seven.Şimdi insignia alıp insignia,insignia deyip dolaşacak ama umarım kararında pişman olmayacak.Şaka bir yana kararınıza katılmamakla birlikte şimdiden hayırlı olsun.Bu arada insignianın nesi bayanlaarı çekiyor anlamıyorum.Benim eşimde siyah opel diyor başka şey demiyor ama Allahtan ki benin arabam ayrı.Şükürler olsun.Ben de kısmetse audia yada toyota alacağım ama benim iş kaldı gelecek bahara