0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne demek 1.6 corolla su koyverebilirdi.kemal abi benim arabaya laf yok . 90derece yokuşu bile çıkar.sadece corolla 3.viteste biraz devrini alması gerekiyor o kadar
hayır bir kere kemal amcanın honda çıkar ama x 6 bile çıkamaz gerekirse
Ben aracın performansına bir şey demiyorum kendi motor gurubunda çok iyi, sorun yaşamanız için bahsettiğim şartların oluşması gerek ayrıca 1.6 motor 16 valve 125 beygir 258 NM huyudai accent'i geçerim kafa kafaya demek ya o araç sahipleri gerekli riskli sürüş tarzına girmiyor yada o araçlarda bir sıkıntı var demektir bu şekildeki söylemler bilimsel verilerle bağdaşmıyor. Ayrıca marka olarak da kıyaslama yapmadım yanlış anlamayın motor teknik verileri üzerinde konuştum birde performans dedinizde bir deneyin İ30 1900-2750 d/d aralığında sunduğu 260 Nm tork bence diğer markaları kullanmadan diğer markalar hakkında yorum yapmayı doğru bulmuoyrum tekrar ediyorum kesinlikle kalite konusuna girmedim sorunsuzluğa değinmedim toyota tercih nedeni bu zaten ayrıca ben hız limitleri dışına çıkan biri değilim aracın çok büyük performans sergilemesi benim açımdan çokta önemli değil benim hız aralığıma şahinde çıkıyor bana yaşattığı ve maruz kaldığım eleştiriler daha can sıkıcı inşallah siz bu tür bir sorun yaşamaz kazsız belasız sürüşler dilerim.
Bu söylediğim Hyundai ve Kia için geçerli değildir :-) denemem bile :-) VW, Opel ve Renault grubu bu örnek içerisinde.
Arkadaşlar yorumların hepsini okudum. Ancak d4d niz otomatik olursa ne önerirsiniz? yokuşta gerekli deviri bulma şansınız yok. geçen rampada asılı kaldım. el freni çeksenizde gaz verince araba yürümediği için devir yükselmiyor. normal yolda çekiş problemim yok.
Sanırım benzinli alıp LPG taktırıp kullanmak daha mantıklı. Valla bende dizel araçlara imrenip duruyordum.
aynı dertten bende şikayetçiydim ,arabayı satmaya karar vermiştim son çare box olayını denededim ,araba harika oldu .sizede şiddetle tavsiye ederim .corolla dizelde 70 bin km box kullandım,şimdi dizel verso aldım arabayı alır almaz bunada taktım ,10 bin km de bu araçta kullandım hiçbir arıza ve şikayetim olmadı.
box nedir hocam .... kim yaptı kendin mi yoksa usta mı teşekkürler
Mevzu arz talep mevzusu Altımızda bir aşırı beslemeli V8 olmadığını unutmamamız lazım
Yok bizde düz duvara tırmanalım demiyoruz da. O 90 beygirden biride çıkıp demezmi "haydi arkadaşlar bir el atın çıkaralım şu arabayı yokuştan" diye. Ona bozuluyoruz.