0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba,biz iki kardeş toyota auris kullanıyoruz, abim askere gittigi zaman araba 30 bin km'deydi araba bir yıl boyunca bana kaldı bir yıl boyunca araba toplasak 4-5 ay aktif olarak kullanabildim bu süre zarfınca gençlerin yaptıkları hatalar gibi kaydırma amaclı el freni çekmek v.s benzeri işlemleri yapmadım buna rahmen araba 36 bin km 'e oldugu için bir yıllık süreyi geçmek üzere oldugundan ötürü bugün abim arabayi bakıma götürdü ve oradaki kişi " balataların bittigini söyledi " bunun benimle ne gibi bir ilgisi var aradan bana laf çarpiyorlar da 1 yıl'da bu balatalar bitiyormu normal bişey mi bu abim mekanik mezunu oldugu için beni yiyor mu gözümümü korkutuyor anlamadım
Km bakımları 10.000 km ve katlarında mi yapılmalı. Yani 45000 i beklemeden tam 40.000 de mi yapılmalı?
Arkadaşlar merhaba, 40.000 km bakımın serviste yaklaşık maliyeti ne olur? Aracta bir sorun olmadigini ve parça değişimi olmayacağını varsayalım.
Merhaba aracımı 40 bin bakımına sokacağım dizel auris. Artık garantisi bitti dışarıda yaptırabileceğim yer önerisi olan var mıdır ? Sizce yağı ve birkaç başka parçayı kendim alıp servis de mi yaptırmalıyım ? Önerilerinize ihtiyacım var.
Merhabalar arkadaşlar. Aracımı bugünlerde 40.000km bakıma sokacağım. Aracım 1.4L D-4D MMT Şanzıman 2013 model Auris . Ancak aracın motor yağını kendim vermek istiyorum. Bundan dolayı bana önerebileceğiniz motor yağı avr mıdır. Yarı Sentetik-full sentetik vs bunlar ne anlama gelir pek bilgim yoktur. Aracın ömrünü ve performans anlamında güzel bir olmasını istiyorum. Teşekkür ederim.
Yağınızı mutlaka tam sentetik alın kendi aracımda mmt ben mobil1 esp 5*30 kullanıyorum çok memnunum
Teşekkür ederim açıckası bende bu dediğiniz yağda karar kıldım. Bayiden baktım bi kaç gün önce bana verilen irsaliye faturasına. 3.9L sine 188 TL alınmış yanlış bakmadıysam yani kısaca soygun ... Bundan dolayı kendim alacam yağımı.
Nerdeyse 2 katıymış
merhaba arkadaşalr bugun balata degişimi için aradım 350 ön 175 arka balata fiyatı verdiler işçilik hariç dısarıda taktıracaz mecbur nerden balata alablirim arkadaslar önerileriniz link varsa atabilirmisiniz.