ufuk bey, az önce hava filtresine baktım. aisin markaymış. yağ ise faturada 10w40 yazıyor, araçtaki kartta 30w50 yazıyor. faturanın görüntüsü atamadım. görmek isterseniz yarın atarım.Ahmetcim ayrıca seninde yorumlarını bekliyorum 
Asakashi'dir o marka:) Yağ konusunda 30W50 olmaz o direk gres olur, 10W40 kullanılmıştır muhtemelen.Peki size muadil parça kullanımı konusunda bilgi verildi mi?
asakashi doğrudur. hayır muadil parça konusunda bilgi verilmedi. olması gereken marka nedir? tepelerine bineyim onların.
evet sandıkçılar 150 tlye bakım kampanyası yaptılar. yalnız garanti kapsamı dışındaki araçlara bu fiyat geçerli.
birader geçen hafta gitti ve bu fiyattan yapmadılar.
sebebi ise garantisi uzatılan araçlarda bu kapsama giriyormuş
asakashi doğrudur. hayır muadil parça konusunda bilgi verilmedi. olması gereken marka nedir? tepelerine bineyim onların.
Oem'e Denso uretim yapiyor.Muadil parca konusunda bilgi vermemeleri yanlis olmus ama Asakashi kullandiklarina da dua edebilirsiniz hatta toptan satis fiyatinin altinda fatura etmisler, sanirim yagdan absorbe ediyorlar.
evet sandıkçılar 150 tlye bakım kampanyası yaptılar. yalnız garanti kapsamı dışındaki araçlara bu fiyat geçerli.
birader geçen hafta gitti ve bu fiyattan yapmadılar.
sebebi ise garantisi uzatılan araçlarda bu kapsama giriyormuş
Cunku yapilan bakimin Toyota ile hicbir alakasi yok, hatta farkli bir servisten kayitlara baktirirsaniz gorulmeyebilir.
Merhaba arkadaşlar,
Bugün 2012 model Auris d-4d aracımın 50.000 bakımını yaptırdım. Motor yağımı kendim götürdüm. Aldığım fiyatlar sonucu bana en uygun fiyatı veren Kar Plaza (Eyüp) 'ya götürdüm. Yeni açılan bir servis. Gayet iyi ilgilendiler. Dedikleri saatte de iç-dış tertemiz yıkayarak teslim ettiler. Bu vesile ile bugüne kadar aracımı götürdüğüm Sonkar Yenibosna'ya da veda etmiş oldum.
2012 dizel aracimin 70bin bakımını özel serviste yaptırdım nihayet.. balata hava su ve elektronik aletle sair kontroller yapildi 25 tl toyotadan aldigim orjinal yağ filtresine ilaveten serviste 250 tl verdim.. 140 tl mobil 1 formula5w30 yağ, 30+40 tl sakura marka poen ve hava filtesi ve 40 tl işçilik seklinde fatura edildi..
aklima tailan hususlar sakura markası tavsiye edilirmi veya ücreti bu kadar mıdır, yağ miktarı 4 litre dogru mudur.. usta 2010 oncesi 4.1 daha öncesi 4.3 litre benimkine 4 litre dedi, daha once duymamistim bilgilendirseniz sevinirim..
son olarak ilgi genel olarak iyiydi, usta daha once toyodada calismis birisi ve cok anlamam işinin ehli olduğu izlenimi verdi..
2012 dizel aracimin 70bin bakımını özel serviste yaptırdım nihayet.. balata hava su ve elektronik aletle sair kontroller yapildi 25 tl toyotadan aldigim orjinal yağ filtresine ilaveten serviste 250 tl verdim.. 140 tl mobil 1 formula5w30 yağ, 30+40 tl sakura marka poen ve hava filtesi ve 40 tl işçilik seklinde fatura edildi..
aklima tailan hususlar sakura markası tavsiye edilirmi veya ücreti bu kadar mıdır, yağ miktarı 4 litre dogru mudur.. usta 2010 oncesi 4.1 daha öncesi 4.3 litre benimkine 4 litre dedi, daha once duymamistim bilgilendirseniz sevinirim..
son olarak ilgi genel olarak iyiydi, usta işinin ehli olduğu izlenimi verdi..
Iscilige laf edemem, cok ucuzmus

,
Kagit yag filtresi elemani olan araclarda servis bulteni ile yag miktari 3.9 litreye cekildi.
Esp Formula 5w30 4Lt. 100TL
Asakashi Hava Filtresi 30TL (Sakura max. 25 Lira)
Asakashi Polen Filtresi 25TL (Sakura max. 20 Lira)
Yani siz 105 lira iscilik odemissiniz, hayirli olsun.
Sakura, marka olarak Japon, filtrelerin mensei olarak Endonezya uretimidir, kalite olarak piyasadaki cogu filtreden iyidir.
Bugün nihayet
@Ufuk Sönmez (16363) kardeşimizin yaninda 80bin bakimini yaptirdim. Her zamank gibi çok memnun ayrıldım. Bu vesileyle kendisine buradanda teşekkürlerimi iletiyorum.
Sakura, marka olarak Japon, filtrelerin mensei olarak Endonezya uretimidir, kalite olarak piyasadaki cogu filtreden iyidir.
Asakashi den de iyi mi acaba ufuk abi?
Bugün nihayet @Ufuk Sönmez (16363) kardeşimizin yaninda 80bin bakimini yaptirdim. Her zamank gibi çok memnun ayrıldım. Bu vesileyle kendisine buradanda teşekkürlerimi iletiyorum.
Senin bize guvenin yeter Sinan, biz tesekkur ederiz.
Asakashi den de iyi mi acaba ufuk abi? 
Yok o kadar uzun boylu degil Emre

ama piyasadaki camur filtrelerden iyidir.Fiyat konusunda acayip fiyatlara satilabiliyor ornekte oldugu gibi.
Iscilige laf edemem, cok ucuzmus
,
Kagit yag filtresi elemani olan araclarda servis bulteni ile yag miktari 3.9 litreye cekildi.
Esp Formula 5w30 4Lt. 100TL
Asakashi Hava Filtresi 30TL (Sakura max. 25 Lira)
Asakashi Polen Filtresi 25TL (Sakura max. 20 Lira)
Yani siz 105 lira iscilik odemissiniz, hayirli olsun.
Tesekkurler ufuk bey iyi usta bulmak zor biliyorsunuz, biraz fazla odedigimi biliyordum da iscilik 100 tlyi gecmemistir diyordum icimi ferahlattiniz

trabzona yolunuz düşerse mutlaka çay icmeye beklerim..
son olarak ilgi genel olarak iyiydi, usta daha once toyodada calismis birisi ve cok anlamam işinin ehli olduğu izlenimi verdi..
Yağa fazla vermişsiniz gibi geldi.
Piyasada pahalı diye bilinen, ki bana kalırsa MOBIL'in gerisinde yer alan CASTROL'un 5w-30'unu 100,00 TL'ye almıştım.
Bir dahakine yağınızı da kendiniz alın.
Fiyat, UFUK abinin dediği gibi bana da normal geldi.
Tesekkurler ufuk bey iyi usta bulmak zor biliyorsunuz, biraz fazla odedigimi biliyordum da iscilik 100 tlyi gecmemistir diyordum icimi ferahlattiniz 
trabzona yolunuz düşerse mutlaka çay icmeye beklerim..
Haklisiniz da keske herseyi hakkaniyetli fiyatla yazip isciligim de 110 lira kardes deselerdi.
Memleketime bugune kadar 2 kere gelebildim, sanirim bundan sonra cok uzun yillar sonra gelebilirim, yine de cok tesekkur ederim.
Senin bize guvenin yeter Sinan, biz tesekkur ederiz.Yok o kadar uzun boylu degil Emre
ama piyasadaki camur filtrelerden iyidir.Fiyat konusunda acayip fiyatlara satilabiliyor ornekte oldugu gibi.
Abi senden ekim de aldığım hava filtresine geçenlerde baktım hala aşırı kararmamiş çok memnun kaldım asakashiden.
Abi senden ekim de aldığım hava filtresine geçenlerde baktım hala aşırı kararmamiş çok memnun kaldım asakashiden.
Oyle kararmasini bekleme, uzaktan (60cm civari) hava tut icinden cikanlara inanamayacaksin
Kendi aracalarimizda da kullaniyoruz (orijinal filtresinden pahali olmasina ragmen Fiat Doblo'da buna dahil), baska filitreleri begenmez olduk.
Oyle kararmasini bekleme, uzaktan (60cm civari) hava tut icinden cikanlara inanamayacaksin
Kendi aracalarimizda da kullaniyoruz (orijinal filtresinden pahali olmasina ragmen Fiat Doblo'da buna dahil), baska filitreleri begenmez olduk.
MUHARREM abi ile konuşayım, buradaki tüm TOYOTA'lar bu ayrıcalıktan yararlansın abi.
Başta ben.
Arkadaşımla bakım yaparken hava tuttuk biraz abi börtü bocek falan çıktı biraz