0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Egr nin fiyatı nedir abi?
EGR nedir abi? kısaltmışın da bişeye uydurumadım @Ufuk Sönmez (16363)
Eskişehir Sarar Toyota'da 20.000 KM bakımını yaptırdım 2013 Model aracıma (Dizel)451 TL tuttu. Motor yağı, filtresi, polen filtresi, balata temizleyici, enjektör temizleyici katkısı ve bir kaç küçük şey daha var (conta monta)Ekstra bir parça v.s. ihtiyacı olmadan (yıpranan v.s. ekstra hiçbir parça değişmedi) klasik 20.000 bakımının fiyatı bu. bence çok pahalı.
Hangi yağ kullanıldı? ben 10bin bakıma 380TL vermiştim, 5w-30 yağlı, balata temizleyici hariç. Aracım benzinli bu arada.
aracınız benzinli ve 5-30 yağ mı koyuyorlar? 10-40 sanıyordum sizinkini.benim bakımda 5-30 kullandılar,dizelde 5-30 gerekiyor zaten.Bir önceki bakım yani 10.000 bakımım 400 TL tutmuştu, 50 lira farklı oldu bu sefer.
Servisler cidden pahalı arkadaşlar filtre ve yağları kendiniz temin edip tanıdığınız bir ustaya değişimini yaptırın bence, para kolay kazanılmıyor iki katı fazla ücret alıyorlar bazen uç katı oluyor, ben şahsen kendim değiştirmeyi düşünüyorum hepsini önceki aracım corolla idi benzinli şimdi dizel auris var corollada kendim değiştirmiştim kapının önünde herşeyini
5w-30 benzinlilerde de kullanılıyor, 10w-40 yarı sentetik tarihe karıştı. Bu arada 50 TL fark o kadar da çok değil bence.
garanti uzatımı yapmadım, servise mahkum olmamak adına.40.000 ve katlarında servise detaylı bakım yaptırıp aradaki bakımları dışarıda yaptırmayı düşünüyorum garanti bitince (hala satmazsam 50.000 60.000 leri görürsem yani. Satmak için tek sebebim D segmentine geçmek için olur aksi halde aracımdan azami memnuniyet duyuyorum)Mesaj Birleştirildi: Ağustos 15, 2014, 12:12:3010-40 ın tarihe karıştığını sizden öğrenmiş bulunmaktayım:)
10 40 mı tarih olmuş benim memleketimde 20 50 yağ en kral yağdır yağ değişimi diye bişey yok, üstten eklersin yağını ve devam edersin
Teksas'ta böyle yapıyorlar, Teksas'lı olamazsın değilmi Anıl
garantisi biten araçların bakımında kampanya var, yetkili servislerde. periyodik bakım 150,00 TL. Türkiye genelindemi yoksa sadece Sakaryadamı bilemiyorum.
evet doğrudur. maddi hasarlı bir kaza yaptım onarımı orada yapıldı. onarımla beraber bakımı da yaptırdım.yağ ve filtreler ve komple kontrol.