0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ufuk bey, çok anladığım işler değil bunlar. ancak akşama eve gidince faturadaki bilgileri paylaşırım. sizde bu şekilde yorumlarsınız. filtrelere polen filtresi dahil değildi bunu belirteyim. çünkü polen filtresine ekstra ücret ödedim. farın ampülü kesmiş, 30,00 TL dediler ampül için, değiştirtmedim. fazla geldi bana bu fiyat.
vallahi kırsalda küçük teksas diyebiliriz silah sesleri bu savımı doğruluyor... ben burada bayiden sıfır araba alanı görmedim. alanlar ise hakkaten iyi arabalar alıyorlar. geriye kalan arabalar insanlar gibi dökük. insanların ağzında dişi yok. arabada benzini yok. hatta arabası varsa şanslı oluyor. traktör bile işlerini görüyor. aynı stv deki gibi yani.en kral arabamız broadway. en sağlam arabamız toros. en şık arabamız opel astra. bugünlerde hali vakti yerinde insanlar toyotanın e12 kasasını alıyorlar. demekki seviye buralarda. ben dahil kimse insan gibi geçinmiyor diyebilirim. ticaret yapmak demek biryerleri dolandırmak demek haciz işlemleri başlamasın diye uğraşan çok bu ortamda bırak yağ değişimini bakımını falan insanlar yatak sarmış arabalarla geziyor. muayene zaten yok. araba pasdan dökülmüş zaten ... araba dediğin nedir ki, gidecek kadar yaptır bin. nerde trak orda bırak.ben dışarıya bakınca bunları görüyorum. sizi bilemem ama kırsalda 20 50 yağ koyan veya değiştiren insan varlıklı oluyor.
sen neresindensin Amasya'nın hemşo:)
ben merzifonda oturuyorum , amasyadaysanız görüşebiliriz
eşim merzifonlu ben gümüşhacıköy:) eskişehirde yaşıyorum (bilmeyenler için ikisi de ilçesidir amasyanın)
hacıköylüyüm ben zaten karaburunlardan memnun oldum. gelirseniz görüşelim mutlaka..
Anladım, hava filtreniz değiştirildi ise kontrol edebilir misiniz? JS Asakashi kullanılmış olabilir.Polen filtresine ne kadar ödediniz?
Akşama bakacağım hava filtresine. polen filtresine 63,00 TL ödedim.
Polen filtresi kdv dahil 63,00 TL. toplam ödediğim rakam 150+63=213,00 TL
Konuyla alakalı yere yazıyorum sanırım, telefondan yazdığım için pek bakamıyorum da. Arabanın 1000 bakımı ücretsiz miydi acaba? 1000 bakımı hakkında bir şeyler söylemişlerdi ama sizce götürmeli mi, aciliyeti var mıdır?
Ücretsiz olması gerek. Zorunlu değil diye biliyorum. Ama yine de gitmekte fayda var.
Kesinlikle gidin. 1000 ile 3000 km arasında gidebilirsiniz yani bize öyle söylenmişti serviste ama siz gene de 3000 fazla yaklaşmadan max. 1500 gibi gidin. Çok uzun da sürmüyor zaten aracın tüm noktaları kontrol ediliyor.Sizin farkedemediğiniz herhangi bişey olabilir. Ayrıca sizin de bazı şikayetleriniz varsa iletmiş olursunuz. Hiç olmadı gider servisin kurabiye vs aparatiflerini sömürüp çay kahve içersiniz Hepsi de kaliteli hee
1000 bakımı servisin gövde gösterisi gibi birşey camın arkasından bakıyorsunuz aracın her yerini kontrol ediyorlar ve bunları ücretsiz yapıyorlar tabi bunlar garanti sürecini etkileyen bir unsur onu unutmamak gerek en fazla iki saat sürer ama ilk seferde gitmek iyi olur Burda araçta yaşayabileceğiniz durumlar için kontrol yaşadığınız yada eksik gördüğünüz bişey varsa düzeltilmesi sağlanıyor. Gitmekte fayda var