0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MUHARREM abi ile konuşayım, buradaki tüm TOYOTA'lar bu ayrıcalıktan yararlansın abi.Başta ben.
Arkadaşımla bakım yaparken hava tuttuk biraz abi börtü bocek falan çıktı biraz
Piyasa mallari ile kiyaslanirsa pahali gelebilir Yuksel.
Kesin gidiyorum o zaman hafta içi bir gün gideyim yoğun olmasın, bakalım nasıl bir ilgiyle karşı karşıya kalacağız, bu arada Ankarada bildiğiniz yer var mı Toyota için iyidir diyebileceğiniz? Biz Alj'den aldık, nasıldır bilmiyorum, 1000 için buraya götürmeyi planlıyorum ama diyorsanız ki daha iyi yerler var diğer periyodik bakımlarda oraya da gidebilirim??? Ve kurabiyeleri güzel olan yer lazım, 2 saat az bir süre değil.
Benim mesaj arada kaynamış yahu.
Siz mesaji yazali 4 gun olmus bence sizde unutmusunuzdur Saka bir yana bence Toyan'i tercih edebilirsiniz ALJ burnundan kil aldirmayan bir tavir icerisinde olabilir.
Unutmuştum ama hatırlayıverdim. Toyan'ı düşüneceğin ilk başta gitmek için, daha 1000 bakıma gitmedim 2000 olacak ama yine de bakarlar değil mi?
Ben servisi bildiğim için gitmedim valla gerek görmedim 1000 bakimina.
+-1000 km opsiyonunuz var diye biliyorum.
Ankara'da 3 servis var, hepsine gittim, hatta kapanan ALJ'ye de gitmiştim. Farkları yok, size en yakın olana gidebilirsiniz.
Yani 2000 civarı iken gitsem kabul etmezler mi???
Mantıken siz aracı 2001 kmde bile götürseniz bakmayabilirler. Ama o kadar da katı değillerdir herhalde. [emoji4]