0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bende her seferinde kendi yağımı götürüyorum mobil1 esp 5-30 5 lt yağı nereden ne kadara alıyosunuz acaba fiyat verebilirmisiniz bnde haftaya cumartesi bakıma gidicem 70 bin km için
Yasin, fren ve direksiyon hidroliği için 20bin km çok erken. Kontrol ettir ama sorun yoksa değiştirme maliyeti azalt.
Servis görevlisi de aynı şeyi söyledi ama 450 tl civarı dediği için değiştirmeye yakınlar sanıyorum yoksa fiyatı yükseltecek pek de fazla bişey yok
Hava filtresi, polen filtresi ve hidrolikler var, fiyat o kadar da fazla değil gibi. Ancak burada kullanacağın yağda önemli bu fiyat 10w40 yağ için mi verildi? yoksa tam sentetik yağ için mi?
yağın özelliğini bilmiyorum abi 2012 1,33 comfort auris 20 bin bakımı dedim adam da takır takır saydı
Yağı öğren, ona göre başka yetkililerden de fiyat teklifi al bence acele etme.
Aytaç abi şimdi arabayı aldığımız kdz ereğli bayisini aradım onlar da ekstra bişey çıkmazsa yapılacak işlemleri aynı şekilde saydılar ve 460 tl civarı bi fiyat tutar dediler. yağı sordum 5/30 sentetik yağ kullanıcaz dediler. Balıkesir bayisi de aynı yağı kullanır herhalde
Artık servislerde 5/30 tam sentetik yağa geçiyorlar, büyük ihtimal aynı yağı kullanır ama yine de Balıkesir servisinden teyit et.
Az önce balıkesiri de aradım 10w40 ile 5w30 tam sentetik yağ arasında litre başı 15 tl fark varmış. 4 lt konulacağına göre 60 tl fark edecek ve bakım 380 tl ye düşecek 10w40 kullanırsak. şimdi ikileme düştüm sentetik 5w30 daha mı iyidir yoksa boşa fazla para verme 10w40 koydur farkı yok mu dersiniz?
Tabiki tam sentetik 5w-30. Tam tersine yağ için bu fark verilir.